Pappa & lillebror

Modi: Känner du Joe?
Pappa: Joe vem?
Modi: Joe mama!
Pappa: Vem är Joe?! Johan? Du frågar alltid om jag känner jag dem!! Jag känner ingen Joe!

/Samar 

Vill ha!!!


Skojja.. Vad skjutton ska jag ha en påse till? Dock skulle det passa med en liten svart en. (Eller vad säger du Jevo jr?)

/Samar

Önska jag var hanKrona & cape! Vad mer kan en flicka önska sig?!

/Samar

Det var inte mycket nytt här inte

Eller? Nää, bloggen har ju inte fått några tillskott under de senaste dagarna, dock har jag kört stenhårt med dittan och dattan! Idag var jag ute och övningskörde för första gångnen!!! Woho! Snacka om att det var skiiiitkul! Inte undra på att alla blir så glada när de tagit körkortet. :)  

Förutom det har jag gått och blivit en riktig arab. Japp. Till alla er som tror att jag har lärt mig att laga värsta maten eller städa värsta slottet så måste jag tyvärr göra er en smula besvikna. Jag har nämligen blivit helt knallröd/brun :D. Jajjamensan! All den där cyklingen i solen har verkligen bidragit till ett fläckigare jag!

Hoppas ni finner detta spridda inlägget givande - för det är allt ni får!


I'm your biggest fan I'll follow you until you love me, Ana, Anagina.

/Samar


Omg, datorn sprack!!

ÅHHH! SKOLDATORN SPRACK! ÅHHHH! Detta är så sjukt besvärligt! Det går inte ens att fälla ihop datorn! Hur skjutton ska jag kunna bära med mig den till skolan för lagning?! Åhh! /Samar


Tappat greppet

Det känns som att jag gett upp.. Vill bara att 2:an ska vara slut nu så jag får rensa allt med lite lov./Samar

Mamma: Varför har du trasiga jeans Samar?


Jag vet inte... Jag har inte råd med ett par hela?

/Samar


Trött som attans

 

/Samar

Nog med negativ energi

Har kört 2 seriösa inlägg på raken nu så jag tänkte lätta på stämningen med en rolig video. Här är syrran och Gina för ett bra tag sen - och videon får mig alltid att skratta. :D
/Samar

Blir helt galen!!

ÅHHH! ÄR SÅ SJUKT IRRITERAD! SKULLE KUNNA SLÅ NER EN MÄNNISKA JUST NU!!!! ÅHHH! ALLTSÅ FOLK ÄR IDIOTER!! IDDIIOOTER!!

Som ni kanske förstår så skrivs detta inlägg med en enormt stor mängd irritation från Samars sida. Enormt stor mängd!! Jag såg nyss ett youtubeklipp där en "blatte" skriver hur han hatar "svennar" och de kommer att ta över landet och hur smarta "blattarna" är som får alla "svennars" tjejer + en massa svordommar & förelämpningar mot "svennarna".

Hade jag träffat denna människa i verkligheten hade jag helt ärligt gått fram till honom och gett honom en fet box i ansiktet! Det finns människor där ute som är så ologiska - så osmarta! Inte undra på att det kryllar med rasister där ute, om alla "blattar" säger saker såsom "Vi ska ta över landet. SD har rätt, vi kommer att ta över. Ni svennar är så dumma att ni går emot varandra (här syftar han på faktumet att det finns nazizter som känner till sanningen, men att de "dumma" svenskarna inte lyssna på dem, utan de släpper in fler och fler "blattar)" 

Kan alla som resonera på detta sätt gå och låsa in sig i ett rum och reflektera över hur de framställer sig själva! Kan ni sluta skämma ut ersjälva och tro att det är en tävling mellan "svennarna" & "blattarna"!!! ÅHHHH! VILL BARA SLÅ NER DIG MÄNNISKA! /Samar 


"Hej på dig, jag menar inget illa nu men alltså ni kallar er för muslimer och reilgiösa och hela familjen finns på internet? Varför har du ens en blogg? Ni lever ju då som alla andra, så slöjan är nog onödig."Fick världens konstigaste kommentar nyss. Fatta inte ens vad personen vill ha sagt? Är det elakt, eller ärligt? Jag fattar inte ens vad problemet är? Vet inte ens vart jag ska börja... Vi kan väll ta en mening i taget:

"Hej på dig, jag menar inget illa nu men alltså ni kallar er för muslimer och reilgiösa och hela familjen finns på internet?"
Får man inte vara på internet om man är muslim? Får vi inte ha facebook, hotmail & bloggar som alla andra? Helt ärligt fattar jag inte ens hur en människa kopplar ihop islam med internet?!? Om du läser detta - snälla, förklara vad du menar, för jag fattar inte. Är det haram att vara ute på internet? Är det haram att skriva om sitt liv och berätta till andra om saker som händer i familjen? Eller du kanske syftar på faktumet att jag lägger ut bilder? Jag lägger ut anständiga bilder och ser inget fel i det.. Som sagt, snälla, förklara vad som gör mig oreligiös för att hela min familj finns på internet?

"Varför har du ens en blogg?"
Jag har en blogg för att jag tycker att det är kul. Mina kompisar läser den och jag håller mig uppdaterad med dem. Dessutom tycker jag det är sjukt kul att gå tillbaka till gamla inlägg och läsa, bara för att se hur jag kände/tyckte då. Som sagt fattar jag inte heller problemet med att blogga? Min äldre syrra bloggar. Min yngre syrra bloggar. Min lillebror bloggade. Min mamma bloggade t.o.m. Det är inte som att jag skriver: Jag ska ut med min pojkvän för vi ska supa & jag hatar mina föräldrar osv osv.

"Ni lever ju då som alla andra, så slöjan är nog onödig."
Jag visste inte att man måste leva annorlunda för att vara muslim? Bara för att jag har slöja och är muslim så betyder det inte att jag inte har ett liv. Jag är som vilken annan 17-åring som helst! Jag fattar dessutom inte vad som får dig att tro att vi lever exakt som alla andra. Är det för att jag bloggar? Jag skriver om plugg, familjen & kompisar. Bör jag ta av mig slöjan och sluta leka muslim?

Om du ser detta, maila mig på smr.kh@hotmail.com. Helt ärligt, jag är inte sur eller liknande, vill bara veta hur du resonerar.

/Samar

En tyst minut

Hahahahhaha! Idag hände världens konstigaste sak! Värsta bomben! Jag hade muntlig redovisning i engelska. Vanligtvis rockar jag alla muntliga saker då det är en av mina få styrkor, men idag hände ngt speciellt.

Jag stog och babbla på som vanligt tills jag skulle säga "I would recommend this..." Kunde desvärre inte komma på ordet "recommend" utan stog helt knäppt tyst i 10 sek och bara stirra på powerpointen - som att den skulle prata med mig eller nått. Händelsen i sig är inte så pinsam, men faktumet att alla började stirra förväntansfullt som att jag hade värsta trixet up my sleeve, det är det som blev så himla pinit. Folk kollade på mig som att de väntade på the punch line eller ngt. Fett mobbat när jag var tvungen att förklare att jag "tappat orden." /Samar

Din morbrors fru är gravid

Mamma: Morbrors fru är gravid.
Jag: Va? Skulle inte de vänta med att skaffa barn?
Mamma: Jaa, de väntar barn.

/Samar

Oh vad hon saaa, när hon ringde idaaag.

Har just haft två dö-trevliga dagar med familjen Dirawi och tackar och bockar för det. Dirawisarna är gamla familjevänner som vi känt i över 10 år och vi är i stort sätt som syskon hela högen. Längtar tills vi alla blir stora och tvingar våra barn att bli vänner... :D Moahahah! Också kan vi pakta ihop oss mot Ramis barn så att de blir mobbade...


Syrran, Jaq, Gina, Rami, Samar, lillebrorsan (bakom mig), lillsyrran & pappa. Skulle gissa på att bilden är 10 år gammal.


Dirawisarna. :D Mamma Sis', Gina, pappa Salé, Jaq & Rami. (Här saknas dock den yngste medlemmen.)

/Samar


Grillfest med familjas

Tjenixen alla söndagsmänniskor. Den dåliga uppdateringen beror på att jag under förmiddagen bosatt mig i Kemins trevliga värld och inte riktigt "pallat" slå på datorn. Strax ska vi alla bege oss mot grillfest hos ngn bekant som fyller 40. Om ni hoppas extra mycket så kanske jag slänger upp några bilder senare ikväll. Tills vidare; Glöm inte bort att du ÄÄÄÄGEER!Las familjas minus pappa. Ni som har gissat på att Samar är barnet i pokémon-byxorna har gissat helt rätt.

/Samar

Tackar för the confidence boost!

Iblad kan jag inte hjälpa att charmas av mina läsare. Ni är så gulliga! Blir dock alltid nyfiken över vem som skrivit kommentaren... Jag tror jag ska börja be om mailadress till alla läsare så jag kan fråga dem de typiska frågorna:

1. Namn
2. Ålder
3. Sysselsättning
4. Politisk- & socialställning.

Nejdå, nr 4 är ju såklart frivillig...

´
Är det ni mina blommor som knackar på min dörr?

/Samar

Jaq på besök

Jasmin och jag drog ut med våra matchande overaller för lite skoj på stuttsisen. Vill ni se detta ståhejet? Betala 10 kr så får ni gå vidare. Åhh, hatar när sånt händer - skitsnack är vad det är. Scrolla bara så får ni se all action gratis.

/Samar

Känner mig som ett stort paket misslyckad

Ha! Som ni kanske förstår så gick inte nationella sådär superb. Eller, asså det kändes faktiskt bra i början, men nu på efterhand känner jag mig totalt failad. Får jag inte betyget jag vill ha i matte D kommer jag bannemej skippa londonresan, bara så jag lär mig en läxa. Anywhy (hahahhahah :D, humorn har jag dock fortfarande!), så här sliten är Samar idag./Samar


Gamla inläggen äger

Idag är jag så lat att jag inte pallar skriva ngt nytt inlägg. Istället kopierar jag bara in ett roligt inlägg som min bloggkompanjon skrev för ngn månad sen..                                                              HEJSAN MITTBEJSAN

Hajj! Veerrri najs to bi bäk! Hur mår alla?

Vet ni vad jag hatar? Att 7:or aldrig får göra något på Kemin? Asso guu va tråkigt, seriöst! Så här lät det när jag pratade med läraren på lektionen!

Lärare: Vi ska göra något på onsdagen så alla som har långt hår måste ta med hårband!
Jag: Va? Ett experiment ? (Värsta nyfiken)
Lärare: Ni får se...
Jag: OMG! Vi ska göra ett experiment! yeey! (asglad)
*Lektionen slutar*

*Tisdag*

Jag: Jaa! Imorrn blire experiment!
Kille : Grattis Modi.

*Onsdag*
(Jag kommer från arabiskan *de har redan börjat med lektionen* och springer in mot klassrummet)

Jag: Har ni börjat!?!?!?
Lärare : Nej.
Jag: Yes!! (sätter mig ner)
Lärare: Okej, jag har tagit med mej massor av saker.... (asglad *kolla bilderna nedan sen*) ...och vi ska beskriva dem.
Jag: Va? Inget experiment?
Läraren: Nej.

Så här såg det ut!

Jaa!

Vad?

VARFÖR?

No!

Nooo!

Nooooo!

Nooooooooooooooooo!!!!!!!!

/
Modi


Dagens/Samar

Bara jag som älskar när internet laggar?

Åhh, internet har varit oåtkomligt i 2 dagar nu och jag bara dansar av lycka. Det känns så himla bra att internet inte fungerar för då måste man plugga eftersom det inte finns ngt annat att göra! Hoppas internet kopplas ut nu i några veckor fram så jag kan ta mig igenom matte, kemi & fysikprovet som väntar.

Btw, till alla er som skriver nationella i matte D imorgon: KÖR SÅ DET RYCKER*!!!

/Samar


*Bokstavligen: Kör så det rycker. Det gör det alltid för mig...

Det är exakt tre veckor kvar!

LONDON!! LONDOOON!! LONDOOON LONDOON LONDOOOOON!!! LONDON!! LONDOON!! LONDOON LONDOON LONDOON!!!

Det ska bli så SJUKT kul att åka! Can't wait! Det bara tre veckor kvar tills jag, Nada, Gina & Jasmin åker till London! YAAY!/Samar

Önska jag fick åka..
Eller - kanske inte åka med den där sista killen, men annars då.

/Samar


Grym sommarlåt

Jag har sagt det förut, jag säger det igen. Detta är en av de bästa sommarlåtarna, någonsin.


/Samar

Bröllopsfeber & En favorit i repris

Igår drog jag och las familjas på bröllop. Det var faktiskt ganska så kul med mycke mat och glädje. (Hahaha, kunde inte ha sagt det bättre om jag försökte.) Hursomhelt så blev det många egobilder på Samar som FYI bar en favorit i repris. Checka in bilderna vetja! (Haha, idag är jag för bra.)
Slisk-syskonen.


Nada & mamma.
Senare när vi kom hem & Samar fick tag på kameran:Leende grön-bruna ögon. Tarla la la laaa'aa
. Visst vet ni att denna låt är dedigerad till mig?
 

Notera de supersnygga armbanden & ringarna! Tack till mina kära vänner som har införskaffat dessa till mig!
/Samar

No way

Skulle just börja ladda upp bilderna när jag insåg att batteriet inte var i. Efter att jag monterat in det och började bläddra mellan bilderna förstod jag att batteriet inte hade varit inne igår heller. Vilken miss!!! Vilken sjukt idiotisk miss! Asså jag fattar inte ens hur det gick till. Ett 20-tal bilder "knäpptes" av olika personer men ingen märkte att kameran var avstängd? Så grymt waak.

Aja, ska sluta sura över det och fortsätta plugga matte ute i solen. Tror jag har blivit 5 gng brunare nu bara efter 20 min. Imorgon kanske jag kan klassas som arab? Vem vet?


Se-se-se-snow white, they call me se-se-se-snow white. Men vem vet? Kanske får byta till Be-be-be-burned white?

Trött som attans

Har yrat runt som en galen tupp hela dagen och nu vill jag bara däcka. Ska se om jag lyckas ladda upp några bilder imorgon, men jag kan inget lova. Sov gott mina fredagsfestare.

/Samar

Idag är ingen vanlig dag - Idag får man presenter :D

Hahahaha, först och främst måste jag påpeka att jag hatar när folk skriver "idag fyller jag år", men jag kan inte hjälpa det. Idag blir clownen Sasa 17 år gammal (stort, jag vet) och det känns ju ganska så kul. Jag har haft en superbra dag hittills med superönskade, supersnygga presenter från las familjas och på kvällen blir det partaj med några kompisar. Vill ni veta vad jag fick?
Mamma: "Ohh, det där är en dyr tandborste det!" Själva presenten i sig är lite av ett inside joke från lillsyrran, då jag fick en eltandborste för flera år sen i present och dog av lycka.


Från mamma & pappa fick jag denna supesnygga cykel som jag önskat mig! Tusen tack mina älsklingar!! (Notera kinesögorna som kommer fram varje gng jag är superglad.)

/Samar

På tal om ingenting

Hitta en massa bilder tidigare idag som jag tänkte dela med mig. Det är typ "före&efterbilder" på massa människor. Efter att jag sett detta måste jag erkänna att jag känner mig smått lurad. Är det bara jag som ha gått runt och trott att dessa kändisar är lika snygga som deras bilder?

Ngn som känner sig lika "lurad" som jag?! Jag trodde verkligen att kändisar strålade i verkligheten.. Apparently not.

/Samar

Nödvändigt mamma?

Mamma har tjatat på mig i 3 dagar nu att jag ska städa mitt rum. Idag fick hon nog. Istället för att fortsätta att klaga på att jag skulle ta mig upp för att damsuga så tog hon skålen solrosfrön som stod på mitt bord och dumpade det på golvet så att jag skulle tvingas damsuga. När hon gick hotade hon mig dessutom med att slänga mina kläder på golvet om jag inte damsugt inom en halvtimme. Hårda bud.
Jag vet att rummet var stökigt - men var detta verkligen nödvändigt mamma?


/Samar

Imorgon fyller Samar jämnt

Skojja, om ngt så fyller jag udda. Jag kommer att ta det stora steget in i "17" och slippa skämmas över "16". Det blir såklart festis hemma imorron för att fira, så därför måste jag ägna denna dag till att städa och plugga. Hoppas ni inte glömmer mig imorgon - detta är den enda förvarningen ni får.


Här är jag förra året -  a bit tipsy on the icecream. Hoppas det blir lika skojj i år!!

/Samar

Dagens + fjanteri framför kameran


Notera min supermoderna mobbe i bakgrunden.& så var det det där med fjanteriet...
/Samar


Stressad

Jaa, jag har alltså ganska så mycket för mig just nu... Det är bara 3-4 veckor kvar av skolan nu och det känns som att stressen börja käka på mig. Ska försöka ta ikapp massa plugg nu, så bli inte oroliga om uppdateringarna blir få. Ha det bra mina vaniljglassar!/Samar

Iväg & träna

Holas alla glada! Tänkte bara ge er en söt liten hälsning innan jag beger mig till träningen. Ha det gott :D

/Samar

Sånt här kan få mig att skratta när jag laddar ur diskmaskinen/Samar

Lusen Modi tar över

Det var ngn som tyckte det var konstigt att jag alltid skrev "/Samar" efter varje inlägg. Nu ska jag förklara varför... Ni ser, i början av bloggkarriären var det Samars&Modisblogg. När vi bloggade tillsammans fanns det en regel som innebar att båda måste signera "/Samar" eller "/Modi/" efter varje inlägg. När Mammut slutade blogga fortsatte jag med det - som en vana lixom.

Nu för tiden bruka Modi hacka in på bloggen lite då & då och skriva nå' inlägg, men det finns aldrig ngn signatur. Ett trevligt exempel är inlägget under. Så om ni inte ser "/Samar" vid inlägget kan ni räkna med att det är parasiten själv som har skrivit.

Tråkigt inlägg - men vad ska man göra?


Mammut

/Samar

Äckel

Jag luktar bajs för att jag har inget liv.

Sammanfattning:
Jag suger väldigt hårt!

Hos Jaq

Är hos Jaq just nu. Kan inte prata. Hon håller mig gisslan. Ring polisen om ni ser detta. Fort! Hon kommer! Jag måste gå!


Nu kommer hon! Detta var den första bilden jag hitta på flickans dator! SKYNDA SAMAR!


NU ÄR SOMMARN HÄR, MED SOL BAD BLOMMOR & BÄÄÄR!

/Samar

I'm so sorry for the crappy update!

Nu har jag varit en stygg bloggersaka! MORR! Ha' skojja såklart. :) Men tillbaka till poängen: dålig bloggerska. Anledningen till att det inte har kommit upp ngt beror på att jag kom hem vid halv 8 igår efter träningen & hann bara duscha och äta innan jag däcka vid 9. Sen har ju jag dessutom en skola som jag förväntas närvara vid, så jag har inte riktigt haft nå' säg om saken.


Dagens (Undra ifall jag kan lägga ut massa bilder utan att skriva ett intro?)
Make up free since -93. Skojja, snarare make up free since igår.


Ni kanske inte visste detta men jag äger Sagan-om-ringen-ringen! Jepp, I'm so cool..

/Samar

Pappa fixar allt!

Alla där ute som tror att byggare Bob kan fixa allt, har bannemej inte träffat min pappa. Minns ni att jag sa att pakethållaren på cykeln hade gått sönder förra veckan? Nu är den så gott som ny, efter att byggare Pop har lagat den! Tack så mycket byggare Pop!


Vilken smart lösning va?!? Dä' ä' min far dä'!


Kolla vad ståtlig den är med väskan fastspännd på pakethållaren! Vilken hjälte!

/Samar


Dumma utslag på mitt ansikte!

Igår eftermiddag noterade jag 1000 röda prickar i mitt ansikte. Idag är det ännu värre. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken - får väll hoppas på att det är nå' tillfälliga utslag...
Syns inte så mycket på bilderna - men i verkligheten ser det ut som att ngn slagit mig röd. Väldigt pinsamt indeed.

/Samar
Dress to impress

Impress the teacher that is! Hahaha, vilken tönt jag är. Jag är den enda människan i hela världen som klär sig för att impa på lärarna. Eller "impa" och "impa", mer som "påverka" lärarna. Ni ser, varje gng det är betygsnack känner jag ett behov av att klä mig på ett visst sätt. Det ska säga; smart, inte arrogant. Snäll, inte elak. Osäker, inte självständig. Kämpvillig (is that even a word?), inte hopplös. Därför har jag kominerat den perfekta "Tyck-synd-om-mig-jag-är-en-osäker-amitiös-ung-student-som-vill-komma-in-på-läkarlinjen-och-därför-behöver-jag-MVG-i-ditt-ämne-kära-lärare"-outfiten.


Till att börja med så måste jag ha en ljus sjal. Gärna ljusblå eller ljusgrön, så de tycker jag ser snäll/barnslig ut.


Ljusa kläder så att man se glad ut. På detta sätt hindras de från att göra dig besviken eller liknande.


Platta skor! Klackisar är en Big No No. Speciellt om läraren är kort. Allt klackar medför är ett "kaxigt"-ljud och detta är ju det sista vi vill att de ska tycka. Sympathy is the keyword! Sympathy for the short sad girl!


Om det är ngt plagg/accesoar (så felstavat!) som läraren har påpekat tidigar, make sure you're wearing it! Detta armbad gillade exv. historialäraren för hon hade köpt ett liknande på ngn semester. Därför bär jag det när det är betygsnack för ämnet historia.

Jag inser såklar att detta är en exterm överanalys från min sida, men jag tror faktiskt att det fungerar - lite i alla fall.

/Samar


Älskar att cykla

Jag vet inte om jag sagt detta tidigare men jag säger det i alla fall nu: Jag älskar att cykla! Så sjukt skönt! Cykeln är nog världens bästa transport-maskin.

Vem vill ta bussen? Inte jag - den stinker och är trång.
Vem vill ta bilen? Inte jag - den gör mig alltid illamående.
Vem vill gå? - Visserligen jag, men det tar så långt tid.

Istället har jag vänt mig till min kära vän cykeln för att transportera mig. Visst, det är jobbigt att åka runt i Sundsvall som är en himlans berg & dalbana med upp-/ner-/upp-/ner/upp-/nerförsbackar, men Samar har såklart sina tekniker för att besegra dessa dumma backar.

1. Ta det lungt i början & inta inte "stående ställning" förrens du närmar dig slutet. 

2. Lyssna på musik. Det gäller att ha tillräckligt högt så att du ej hör dina andetag. På så sätt kan du flåsa som en galning utan att själv märka det. Fungerar superbra!

3. Låt ALDRIG backen vinna! Det är en tävling och den ska bannemej inte ta hem priset. Gud vad pinsamt att förlora mot en backe lixom!

4. Ha en spellista redo. Det kan passa med en pepplåt vid uppför backarna osv. Själv lyssnar jag alltid på:

"Because it's easy once you know how it's done. You can't stop now it's already begun! You feel it running through your bones - And you jerk it out!"

5. Gör din väg till din väg! (Hahahahahah var bara tvungen!) 


Jag har sagt det tidigare, jag säger det igen - Min rumpa är inte så stor, det var tröjan & vinkelns fel!!!

/Samar

Beautiful blogger awarsKolla vad jag har fått! Woho! Sällan jag lixom?

Om jag har fattat det hela rätt så medför detta "pris" en uppgift. Jag ska tydligen skriva ner 7 st bloggar som jag skickar priset vidare till + att jag ska skriva ner 7 saker om mig själv. Då jag bara följer totalt 3 st bloggar - varav 2 redan har fått detta pris, blir det så gott som omöjligt för mig att lista 7 st bloggar. Istället får ni nöja er med 7 saker om Samar.

1.
Jag hatar oliver och tycker att ost är överskattat.

2. När vi var nyinflyttade i vårt hus var jag jätterädd för fönstret i mitt rum. Vågade inte kolla ut genom det för jag var rädd att en "flicka" (med vit klänning, långt svart hår & spökansikte) skulle ploppa fram.

3. Jag är sjukt rädd för grodor. Har världens västa fobi!

4. När jag blir riktigt arg gråter jag.

5. När jag var liten ville jag bli dans koreograf. Ville hitta på danssteg till bla. Brittney Spears.

6. Jag älskar att duscha. Kan stå i en timme i duschen.

7. Jag tar illa upp när folk kallar mig pluggis. Inte för att jag tycker att det är töntigt - utan för att jag aldrig pluggar och därför förtjänar jag inte att bli kallad det.

/Samar

Ok, jag ljög

Det blev ingen träning. Suck! Jag som skulle ta ett härligt friskispass. Pappsen bad om hjälp i trädgården så jag har spenderat "träningstiden" på att bla. kratta vår enorma gräsmatta. Som tur var så hade jag min paparatzzi syrra där som dokumentera dagens spännande event.Sa jag inte att den var enorm?


Paprarazzi-syrran i högsta person.

Vadå? Det är så här man gör när man krattar under vinbärsbuskar! Hur trodde ni man gjorde?

/Samar

Plugg & träning

På dagens schema står dessa två älskevärda saker. Plugg och träning. MUMMA!/Samar

RSS 2.0