Mår skit

Vill dö. Har försökt sova i 1,5 timmar - går inte. Har asont. Överallt. Feber? Nu ligger jag på toalett-golvet, värmer mig med hjälp av golvvärmen. Har jag sagt att jag vill dö?

/Samar

Jag önska jag hade ett sånt halsband

SHIT VAD COOL HAN ÄR! DET BARA SKRIKER MAKT!

/Samar

Tuffa tag mot äckel-hy

Idag har jag införskaffat finnmedel för 900 spänn. Helt sinnessjukt. Inte nå skit HM-stuff, utan hardcore receptbelagt knark! Jag ska banemmej bli av med äckel-hyn, det börja bli pinsamt nu när jag snart är vuxen.


Tetralysal - Finnpiller
Propyless - Återfuktningskräm/bakteriedödande
Epiduo - Finnmedel (kräm)


Mumma på min hy. 

/Samar

En känslosam Samar gråter alltid

Ibland får jag för mig att bli riktigt himla känslosam och då kan jag gråta för i princip vad som helst. Här är några exempel som alla har inträffat under de senaste 2 åren. (Dvs inte när jag var 6 år gammal som ni kanske kan tro). 

- När jag skulle skriva samhällsprov
- När jag skulle duscha och vattnet blev för kallt
- När någon på skolan snodde min penna
- När jag tappade min mobil
- När jag ramlade i snön
- När syrran åt min choklad
- När jag började tänka på min familj i en bilolycka
- När jag tappade min macka
- När pappa sa att jag skulle diska
- När mitt fysikprov blev inställt
- När syrran tog mina tuggummi
- När jag lagade mat och alla konstaterade att det var salt
- När jag skulle skriva kemiprov
- När min lillebror åt upp den sista semlan (grät i en kvart)

Priset för 'saker som får mig att gråta 'går dock till en händelse som inträffade för 5 år sen. Min älskade, muslimska vän Jasmin gick på den tiden i samma skola som mig och en dag när skolan serverade fläsk i skolmaten hade hon råkat äta av den utan att inse vad det var. Hon kom därefter gråtandes till mig (Jasmin gråter för övrigt alltid) och hon berättar hur hon mår så illa och kommer spy. Jag blir grymt påverkad och börjar även jag tåra upp. Jasmin börjar spotta på marken och när jag råkar kliva i hennes spott börjar jag storböla. Serri. Jag bölar för att jag klivit i Jasmins fläsk-spott. Töntigaste jag någonsin gjort. Värre än gången jag grät då jag träffa Darin./Samar

Samar spelar cool framför lillsyrran

Samar: Jasmin, gå ut ur mitt rum. Gitta ut ur min balkong!
Jasmin: Betong?
Samar: ...Ja

/Samar

Smink/Modell-kurs

Tja tja! Gissa vem som varit på smink/modell-kurs?! JAG! Vi fick lära oss hur man sminkar sig för att ta fram de finaste dragen i ansiktet & lite om vilka färger som passar varje individ bäst. Det visade sig att svart/mörkbrunt var min färg! Efter sminkningen gick vi vidare och lärde oss hur man skulle posa och hur man kan fixa de finaste vinklarna. Dagen avslutades med en "FOTO-SHUT" (det är det engelska ordet för fotografering), jag vart VERKLIGEN nöjd över resultatet! Can't wait till next time! 

Resultatet:
NAJS VA?!?

/Samar
Folk verkar inte se ironin i det hela. DETTA ÄR PÅ SKOJJ!

VARFÖR BOMBAS BLOGGEN?

VARFÖR BOMBAS BLOGGEN MED RANDOM ICKE-RELEVANTA KOMMENTARER?! VAD HÄNDER? KAN NGN FÖRKLARA?

/Samar

Felfri planering/Samar

What a dreadful day

Nu är den här, dagen jag har fasat i 2,5 år. Dagen jag hoppades skulle försvinna på något magiskt sätt.. Dagen då jag ska hängas. Närå. Idag är det mösspåtagning. L ä n g t a r. ÅHH! Det kommer bli så fult! Jag kommä se ut som än rappare som ha än såndär vit "du-rag" (tygbit) på hövve och nå jäkla clownhatt över dä! HU SKA JA KUNNA VA REPRESENTABEL I DÄ?! SVARA!

I värsta fall så går jag runt med hatten i handen och viftar med den. :) Hahahahahaha, kom på en rolig parentes nu. Till alla er som inte känner mig personligen kan jag berätta att jag har världens största händer, tänk manshänder. När jag var yngre var jag as rädd att jag aldrig skulle hitta en bröllopsring som var tillräckligt stor och då bestämde jag att jag skulle ha ringen på en kedja runt halsen istället. Hahahahaha, vilken mega tönt. Jag trodde seriöst att jag hittat världens bästa lösning till mitt töntproblem. Ack så fel jag hade. /Samar

Looptroop Rockers - On Repeat/Samar

Vad får mig att gråta?!

Lyssna på radio idag (p3) där det var ett program där lyssnarna skulle maila/smas:a in sitt svar till frågan "Vad får dig att gråta?". "Naaww, vad gulligt" säger programledaren och läser följande sms:

Jag gråter när mina homokatter Glenn och Holke ligger sked och håller armana runt varandra. Det är så vackert att jag alltid gråter!

Need I say more?

/Samar


Gnäll, gnäll, gnäll

Det finns väldigt få saker som jag hatar lika mycket som gnäll. Jag HATAR när folk drar fram gnällrösten och envisas på att berätta hur synd det är om dem. Gnäll, gnäll, GNÄLL

I en stund som denna måste jag erkänna att jag hatar mig själv, lite... Jag har gnällt konstant i 2 timmar och jag fattar inte hur folk/familjen inte bara slår ner mig. Helt ärligt. 

Visste ni att det var -13 grader i Sundsvall idag? (En av anledningarna att jag gnäller..) Det är sant! Rödheten av min näsa intygar att detta stämmer. 
Mashalla, en sån vacker ros.
Ego-shot. Jag tror jag ska byta till en overall (eller täckisar). Detta fjanteri med vinterjacka & vanliga byxor fungerar inte. 

/Samar

Detta är din man!JA DETTA ÄR DIN MAN JASMIN (DIRAWI)! HOPPAS NI LEVER LYCKLIGA I 100 ÅR, DU OCH HAN. HOPPAS NI SPENDERAR VARENDA DAG TILLSAMMANS, KALKYLERANDES PÅ ERA MINIRÄKNARE! DU MED DIN, HAN MED MIN, DUVET, DEN DU SNODDE SIST DU VAR HÄR. DEN JAG ÄR I DESPERAT BEHOV AV. JA - DEN. Din ruttna tjyv.

/Samar

Nytt talessätt

Hemma hos Khwaiter-familjen har det på senaste tiden vuxit fram ett väldigt uttrycksfullt (ironi) uttryck. Detta uttryck, eller "talessätt" om ni så önskar, används främst av mamma Maha eller storasyster Nada för att klacka ner på dotter/lillasyster Samar. Varje gång jag gör något dumt:

-Säger att 5 + 7 = 13
-Påstår att månen går upp en gång om året
-Letar efter skor jag har på mig, eller
-Får utbrott på andra för något jag själv gjort


Ja, varje gång jag gör något dumt så ska de alltid kontra med ett "Och du vill gå ut med 20,0" alt. "Mesh fahma kef betjibe ente MVG?" (Hur skjutton får du MVG:n?)

Jag är så trött på att alla ska mobba mig för att jag är en pluggis! SNÄLLA KAMTARPOSTEN, HJÄLP MIG!! Hur ska jag få min mamma & syster att sluta mobba mig?! Är det någon annan där ute som är bra på att plugga men är annars helt jädra blåst?! KP, VAD SKA JAG TA MIG TILL?!?!


En blåst Samar sitter fast i en brunn. En bild säger mer än 1000 ord, som min vise kamrat 3abd-el-3akel (aka. Bo) bruka säga.

/Samar

Damssuuuuuug

Rubriken läses med samma betoning som "hejhåååå" i snövit (7 små dvärgarna).

/Samar

YES! PLATS 6584!


/Samar

Röktant på Willys

Kortfattad beskrivning av en röktant:
-Hon har en "rök-röst" (hes, grov, lite blockerad)
-Hon är 40-60 år gammal
-Hon har mycket smink på sig
-Hon för väldigt högaljudda konversationer
-Hon skrämmer livet ur dig - på riktigt!

Jag, pappa & syrran står i kassan på willys när en röktant ställer sig i kassan brevid och börja prata med en man flera meter bort. Jag blir såklart rädd och säger till syrran och pappa på arabiska:

-Asså, den där kvinnan skrämmer mig. Hon är skitläskig.

Varpå pappa svarar:

-Om den där kvinnan kom efter mig hade jag varit rädd. Jag svär./Samar

Himlen luktar plast/Samar

Tiden går fort - jag mår bra

Asså, är det bara jag som tycket att tiden går så otroligt snabbt just nu? Livet glider förbi och man hinner inte ens komma igång innan det är över. Vet inte hur jag ska formulera mig, det låter nästan som att jag är 80+are, men på riktigt, presterar jag någonting överhuvudtaget?

Jag kan säga såhär: Jag har avklarat 2/3 av 3:an och jag kan inte ens minnas om vi haft ett enda prov, en redovisning eller inlämningsuppgift. Jag har 1000 uppgifter, lämnar in dem lite när jag vill - stressas aldrig, får olika resultat på dem och orkar helt ärligt inte "bry mig". Det blir som det blir och jag är bara allmänt "lycklig".. (Pinsamt det blev..)

Skitkonstigt. Tiden bara går. Vad händer? Don't ask me, I don't know sh*t.


Time flies - Cheesy but true.

/Samar

Spyfärdig

Ni vet när man har ätit mat? ... ... ... Det var allt.

Skojja. Ni vet när man ätit mat, sen går man och lägger i sig 1-2 timmar...? Ni vet den där äckliga känslan man får i huvudet/magen? Man känner sig spyfärdig men man spyr aldrig. Ni vet den känslan va?

Så känner jag.

HAHAHAHAHAHAHA! EXAKT SÅHÄR FUL ÄR JAG NÄR JAG SOVER! SVÄR PÅ ALLT!

/Samar

Mumma - eller så inte.

Känner mig lite som en "retarderad rörelse" som min lillebror skulle säga. Har en viktig uppgift tills imorron men jag har inte förberett mig tillräckligt. Förhoppningsvis flyger det in en fågel i mitt rum under natten, andas (alt. tuggar) lite på mig och smittar mig med rabies. Sen är det bara att vänta några timmar tills jag kan ta skjuk-ledigt för resten av 3:an. Då skulle jag kunna vänta med allt skolarbete och fokusera på högskoleprovet, knäcka högskoleprovet, återvända till gymnasiet, sätta 20.0 och därefter söka till läkarlinjen, komma in och plugga stenhårt tills jag blir en blodtörstig kirurg. But then again, denna plan kanske inte är så hållbar?!


Jag som kirurg! Kan ni fatta att denna bild bara är datagjord?! CHOKERANDE!

/Samar

Tappat sin glans

Hahahhahahahhaha! Har ni någonsin gått tillbaka till de gamla inläggen vi skrev i januari/februari! Snacka om att bloggen var rolig då! Inge personligt snack utan bara massa random sk*t, som btw är ruskigt kul. Så till alla er banan-pajer där ute som saknar den gamla retardsunites, you guys are in luck! There's a new sheriff in town, Sheriff SMR! (Trots mitt halvtaskiga försök att finna mitt gamla jag så kommer jag inte på ngt bättre än "sheriff SMR")

/Samar

Bröllopssnack

Syrran spanar in blommor, vasar, porslin och annat snyggt inför "hennes" FRAMTIDA bröllop.. Jag, Jasmin (yngre syrra) och Nada (äldre syrra) börja spekulera kring blommorna...

Nada: Du kommer ha sån här (pekar på en ful bukett)..
Jag: Neeej...
Nada: Men den här då?
Jasmin: Vet ni vad jag ska ha?! Jag vill ha en--- (avbryts)
NadaJasmin domedagen kommer att komma innan du gifter dig.../Samar

Khadidje knäcker som vanligt!/Samar

Ruskigt nära deadline

Ha! Är inte detta typiskt mig? Jag har ett PM (dock räknas det enligt min syrra inte som ett PM) som ska in 00.00. Om 4 timmar. Har Samar börjat? Svar: Nej. Förekommer detta ofta? Svar: Ja. Kommer det att ordna sig ändå? Svar: Jag vill inte jinxa (stavning?) det men troligtvis ja. I värsta fall skickar jag ett tomt mail och "glömmer" att bifoga PM:et. Is it a bird, is it a plane, no it's just Samar The Manipulater! BAM!

Låt dig inte luras av offer-looken. She's a beast!

/Samar

Imorron är det dags för Ginas 3:e show!

Längtar! Det är så grymt kul att Gina har "Anagina-show". Vi är grymt stolta över dig Ginisen! Missa inte vår crewmember Ginas show imorron torsdag på svtplay!!

/Samar

Gymma

Tja! Var nyss och gymma. 1.5 h faktiskt! Känner mig så cool, stående där med massa biffar som kör "en snabbis" varje morgon. Det var ganska skönt faktiskt, känner mig faktiskt rätt så pigg nu - och det måste ju vara däfö!

Pallar inte bomba er med mer tråk. Här kommer en grym låt.


/Samar

Nys, nys, nys!

Jäkla skit. Är nog förkyld. Kom hem för 2 timmar sen. Har bara svarat på massa mail sen dess. Nu vill jag äta! Samar är hungrig. Är det bara jag som tycker att det är konstigt när feta människor är hungriga?! Det känns som att "feta" inte borde bli hungriga eftersom de alltid äter så mycket ändå. Hmm. Odd. Tolka det som ni vill. I'm out.

Vackert, inte sant?

/Samar

Tre klockrena plugglåtar!/Samar

Tänk om jag var kirurg!

FAN VAD COOLT! Ursäkta svordomen. Men, TÄNK OM JAG VAR KIRURG! F****N VAD COOLT! F***N VAD JÄKLA COOLT!! Vet inte vad jag ska säga! Tänk om jag, Samar, var kirurg! KIRURG!

....

KIRURG! EN RIKTIG KIRURG!!

....

Hade varit grovt coolt. GROVT HIMLA COOLT.

/Samar

Högar med plugg

Japp, som vanligt har jag högar med plugg som jag måste ta mig igenom. Känner mig dock ganska pepp på att köra - är redo att kämpa! Dessutom så har jag återfunnit min lust att träna, så imorron blir det ett friskispass (för första gången på en månad). Jag lyckades faktiskt (konstigt nog) gå ner 2 kilo under forskarveckan och det känns lite dumt att fetta tillbaka dessa nu, så jag tänkte passa på att bygga lite muskler nu när kroppen ändå bränner. Hahahaha, shit vad konstig den där meningen vart! Äh! Knas, knas. Det är väl Samar i ett nötskal?!


Hahahaha, kolla vad fet mitt lår ser ut. Det är faktiskt båda låren som tillsammans ser ut som ett stort! Faktiskt!

/Samar

Lite bilder från forskarveckan.
/Samar

Nattåg is the shit!

Skulle egentligen åka hem idag vid 13-14 tiden och anlända i Sundsvall kring 23, men jag lyckades trixa och fixa lite med biljetten & efter 20 min på telefonen med en SJ-hjälpare lyckades jag boka om till kvällen innan vid 23. (Är alltså hemma nu.) Asså, till alla er där ute som aldig åkt nattåg: NI HAR INGEN ANING OM VAD NI MISSAR! Nattåg is freaking awesome! Man får ett rum (hytt) där man kan lägga sina tusen väskor, man får en skön säng, tillgång till vatten i rummet och det världens största hytt. Dessutom så står tåget kvar i typ en timma extra efter att det anlänt bara för att man ska hinna "vakna". Bästa resan ever!


/Samar

Snabbis!

Sitter på Lunds universitet. Har fått tillgång till en dator. Har ganska kul här. Håll ut kära läsare, jag uppdaterar snarast!

/Samar

På tåget


/Samar

RSS 2.0