Prisutdelning

Detta inlägg kommer i form av ett pris som utdelas till läsaren Senior X. Du har trots min stora kaxighet lyckats överbevisa mig, Samar Khwaiter, bloggerskan bakom retardsunites, och kort sagt knäckt mig. Jag utmanade samtliga läsare att överträffa pimpdräckterna jag lagt upp och detta lyckades du, Senior X, att göra. I am hereby admitting defeat. That is your award.

Award-Winning Senior X:s award-winning frame:/Samar

Slap in the face

Jag kommer lätt bli hemlös. Varje gång jag hittar en ny bostadskö att ställa mig i får jag klart för mig att jag inte har rätt att ställa mig förren jag fyllt 18. Snacka om en slap in the face. Som sagt: HEMLÖS.SLAP, SLAP, SLAP.

/Samar

The answer is yes.

I have thought about it and the answer is yes. Yes, it is true. Being a pimp equals looking lika a tacky clown.Pris utdelas till den som lyckas hitta något fulare.

/Samar


Blir ju förvirrad

Längesen eller länge sen? Jag är typ 99.9% säker på att det är "längesen" men blir så himlans psykad när jag ser att folk skriver isär ordet.. Nyss när jag googlade det så blev jag dessutom ännu mer tveksam då "länge sen" fick tre gånger så många hittar som "längesen". Man blir ju fasiken förvirrad. 99.9% men ändå så tvivlar jag -Way to go with chopping off your balls Samar. Wimp.

/Samar

Halkbana

Var på halkbana idag. Skitkul att sitta bakom ratten helt själv.Fett kort inlägg, GILLAR'T. I know you do too.

/Samar

Bettan & Majsans dotter ♥/Samar

En favorit i repris

Är det bara jag som börjar fet-le varje gång jag ser denna?! /Samar

Kommentarsvar?!

Vad är grejjen med att alla i bloggvärlden ska hålla på med kommentarsvar? Ni vet, någon skriver något på någon annans blogg, säg att Anna skriver något på retardsunites.blogg.se - då måste retardsunites gå in på Annas blogg och svara i hennes kommentarfält: "Svar: ...". Som om man är skyldig ett onödigt svar på en kommentar man fått. Världens mest onödigaste grej. Det som gör det hela så mycket värre är när man klickar in på personens kommentarfält och ser:

Kalle skriver:
Svar: Ja, eller hur!

Sanna skriver:
Sv: Jag tycker också det!

Johanna skriver:
Svar: Tack för din kommentar, idag ska jag gå på stan.

Pelle skriver:
S: Jag är 17. Sj då?!

Är det bara jag som tycker att detta är fett onödigt? Vill man inte hellre ha en kommentar om inläggets innehåll? Aja, you guys do as you wish, men jag fattar fortfarande inte grejjen med det hela. /Samar

SLUTSPURT

Nä nu räcker det! Fasiken vad jag lallar på hela tiden. Jag badar i plugg - mer än någonsin innan - men ändå gör jag inget åt saken. Jag svär på allt - trots att studentmössa inte kommit än så har jag tagit studenten inombords. Jag bara slöar och tror att allt kommer att lösa sig. Nu får det vara nog.

Från och med imorgon börjar slutspurten.
Det är mindre än 2 månader kvar av skolan och jag vill inte fortsätta lalla runt & slösa min tid. Från och med imorgon (idag om ni läser detta på torsdag, igår om ni läser det på fredag, 2 dagar sedan om ni läser på lördag, 3 om du läser det på söndag (well you see where I'm going with this (if not I feel sorry for you (and you may need to consider extra help)))). (Höhö, 4 paranteser inom varandra. Imponerande.) Från och med imorgon så ska saker bockas av! Från och med imorgon ska jag köra stenhårt! Jag lovar bloggen! SLUTSPURT FÖR FASIKEN!! (Måste alltid skrika/svära som en galen man för att peppa mig själv.)/Samar

Som en äcklig klubba/Samar

Random sten, random rastplatsLillebror, kompis & jag (även syrran in the last frame) står och posar vid en random stenbumling. Eller, så random kanske den inte var - vi åkte hem från Sthlm, mot Sundsvall, stannade i Gävle vid ankorna (alla som åker bil denna sträcka vet vilka ankor jag snackar om) och bestämmer oss för att klättra upp på ett massivt stenblock. Resultatet? Well, you guys can see for yourselves. 

/Samar

Samar är poetisk

Följande är en dikt skriven av Samar Khwaiter: "Fasiken vad jag älskar hotellduschar. Nästan lika mycket som hotellfrukost, eller hotellTV. Kanske hotellstädare? Svårt att avgöra. Svårt att avgöra." Dikten beskriver författarens förhållande till hotell. Väldigt smart & innovativt om jag får säga det själv. /Samar

Bränd men ack så inspirerad

Mitt fejs är knallrött. Punkt. KNALLRÖTT. Punkt. One thangs for sure though, I'm sure as hell aint gonna let this bring me down. (Uttalas med grov söder-accent.) Blev så inspirerad igår av att lyssna på en poet/snubbe med apgrymma texter. Riktigt cool if I may so myself. Fick mig nästan att glömma att jag är sönderbränd. Nästan.. /Samar

I'm fly-high

Dag två i Sthlm. Status: Glad som tusan! Inte bara att det är kul på konferensen, men även att vi får chansen att loda runt i staden som turister. Det är så kul att umgås med familj och vänner (vilken tönt jag är) och bara "röja". Men seriöst, skitkul att träffa alla, speciellt Ginimum som jag saknat så mycket! Btw, om det är någon läsare som ser mig (dock tvivlar jag på det) så får ni gärna komma och hälsa, vill faktiskt se vilka det är som följer retardsunites (om ens någon)... /Samar

Lång dag på Stockholms gator

Satan vad mycket kul vi (the crew) haft idag! Och som jag har käkat, lärju spricka när som helst. Jag har inte så mycket bilder att bjuda på men om jag känner min vän Gina rätt så lär jag kunna sno en hel del från hennes blogg så småningom. Fett boring inlägg men det är det bästa jag pallar producera just nu.

Årets höjdpunkt

Imorgon bär vi av till Sthlm för att uppleva en av årets höjdpunkter. Det stavas SUM och är en 2 dagars konferans för Sveriges Unga Muslimer. Detta blir 4:e (eller 5:e?) gången jag åker & jag har verkligen superkul vid varje konferans. Trots att jag ska sitta i en bil i 5 timmar så längtar jag som tusan till morgondagen. Can't wait!

/Samar

"Mamma, pappa"

"Mamma, pappa. Jag fundera på att tacka nej om jag kommer in på läkarlinjen. Ta en paus under ett halvår och börja till våren istället. Kommer jag in nu till hösten så är jag i stort sätt garanterad en plats till våren då intagningspoängen alltid är lägre efter ett halvår. Jag kan ju jobba, eller resa. Någon typ av studiepaus. Jag kommer ju börja så småningom, men jag kanske inte vill börja nu direkt."

Försök förklara detta till mor & far. Att tacka nej till läkarlinjen (om jag överhuvudtaget kommer in) -Well, can you even imagine it..? Känns idiotiskt att bara skriva ett inlägg om det, tänk att faktiskt göra det./Samar

Är nog sjuk

TYPISKT! Hatar hela grejjen, vill inte vara sjuk. På fredag bär vi av (familjaz) till Sveriges huvudstad & jag vill inte gå runt som en snortig äckel-dagis-unge. Palla att detta ska komma nu. :( Saaad fejs. 

/Samar

BESVIKEN.

EXTREMT.

/Samar

Ligger i med träningen


Det börja synas nu att jag ligger i med träningen. I look hot right?!

/Samar

KLIAR

FASIKEN VAD MINA HÄNDER KLIAR! Ibland så får jag såhär, världens kli-attack som slutar med prickiga utslag (blir prickig av att klia, som med brännässlor). Undra ifall detta är någon reaktion till solen? Probably, men det hjälper inte mig så mycket just nu att spekulera. ÅHHH!!!/Samar

Snacka sig ur det hela.

Konversation mellan mig och lillasyster Jasmin:

-Åh, vad fint väder det är idag. Jasmin, ska vi gå på prommis sen efter skolan?
Jag har basket-träning idag.
-Men vi kan gå innan din träning. När är den?
5-6, så vi hinner inte gå innan.
-Efter då?
Men jag slutar 6, och pappa kommer hämta mig sent, typ 7. Justeja, Modi (bror) har träning 8-9, så då kommer pappa hämta mig vid 9-tiden.
-VA? Sluta ljug. (Frågar föräldrarna när hon ska hämtas. Får svaret "18.15".)
Ja, men ändå!

Det gick inte så bra att snacka dig ur denna gång lilla Jasminikus. Inte alls så bra./Samar

Har jag ett liv nu?!

Jag kom att tänka på en rolig sak här om dagen. Jag har faktiskt ganska mycket på gång i mitt liv just nu, till skillnad från när jag var yngre (typ 11-12). Följande exempel är framtaget för att illustrera min poäng:

Främling frågar 12-årig Samar:
Vad gör du på fritiden?
"På fritiden brukar jag vara med kompisar (främst the crew (Jaq, Ginimum, Rami, Naddo)). Och jag tycker om att kolla på TV också."

Främling frågar 17-årig Samar:
Vad gör du på fritiden?
"På fritiden är jag med kompisar när jag hinner, annars så brukar jag försöka träna en hel del och lägger även tid på att blogga då jag driver en "humorblogg". Sen så jobbar jag några gånger i veckan som föreläsare. Håller även på att ta körkortet just nu. Justeja, ska ju bli läkare så jag försöker väl få in lite pluggtid då och då."

Innebär detta att jag har ett liv just nu? You tell me.


Sen är jag ju dessutom "kompis".

/Samar

What is done is done./Samar

Sur, bitter, arg.

Så irriterad att jag spricker. Vill inte plugga fysik. Dumma, dumma, dumma, dummadummadumma fjortisfysik. Det är inte ens svårt, det är inte det som är problemet. Problemet är att boken föder nya formler för varje sida & jag har ingen chans i världen att hänga med då jag glömt formelsamlingen på skolan. Åhh, irriterad var ordet./Samar

La la la lalala lalaHan tog av sig sin kavaj, sparka av sig båda skorna. Så spotta han ut snuset, sa min sköna Får jag lov?

/Samar

Avis? Jag?

Min lillebror har just haft en Prao-vecka på pappas jobb (data-tekniker tror jag?) och har för någon anledning lyckats kamma hem en hel del souvenirer: Data-mus, USB-minne, data-program(spel?) och en hårdisk. Justeja, glömde jag att skriva det?! Han fick en dator. Ja, en dator. En dator som han "piffade upp" genom att slänga in nån minnens-sak & en brännare. En massa andra saker också, men jag fattade ingenting av vad det var.

Hur ser Samar på detta då?! Är hon avis? YOU BET YOUR AS I AM! Jag har praoat (heter det så?) på 5-10 olika platser under min skolgång och inte fasiken har jag fått en dator! Jag har samlat på mig ett pennfodral, ett paket plackers + specialtandborste, ett 100kr presentkort och sist OCH minst: några ynka "Tack".

Vad gör lillebror? Han fifflar in sig på farsans jobb och kommer hem med en skattkista. Avis var ordet. 

Hade till och med nöjt mig med ett simpelt USB. Bara sådär.

/Samar

Beslutsångest?

Undra hur många gånger jag kan ändra mig kring universitetsrankingen? Seriöst? Det är inte värsta big deal egentligen, har ju 7 städer/skolor att ranka & jag kommer säkert ändå inte in nu till hösten, så varför spelar det så stor roll? Egentligen ligger inte problemet i själva beslutstagandet, jag har inget problem med att välja något. Problemet är att jag ändrar mig varje dag och jag är rädd för att bli fast med ett val jag kommer att ångra. Idag är BTW sista anmälningsdagen, jag har exakt 4,5 h på mig att komma fram till ett beslut jag kan leva med hela mitt liv.

Jäklar vad bipolärt detta inlägg blev. Å ena sidan försöker jag övertala mig själv att det inte är så viktigt vad jag väljer, å andra sidan så tycker jag raka motsatsen: It's the end of the world!!

/Samar

Svårt att vara rolig & trött

Fyfasiken vad trött jag är. Har klivit upp 7 varje dag i två veckor och däckat ganska så sent ändå. Jag har inte dissat er mina kära läsare, det är bara det att jag inte hittat någon insperation - inte minst när jag är så trött att jag dör.

Fyfasiken vad flummit detta inlägg vart - läste nyss igenom det och förstod inte sammankopplingen mellan de olika meningarna. Ärs, nu ger jag upp för idag. På återseende.

/Samar

Idag styckar vi

Idag är äntligen biologilabben här. Den dagen jag väntat på i 3 år. Vi ska få "stycka" djurorgan. Can't wait! 

/Samar

Grym dag

Idag var en grym dag. Jobbade imorse. Första gången officiellt, sist var det bara "pröva på". Fasiken vad kul det var. Skulle vidare till skolan efter lunchen & väntade på bussen i 2 timmar vilket ledde till att jag missade min lektion. Blev less och sket i resten av skoldagen, drog hem istället. Cyklade till polaren, gick på promenad, drack kaffe, cyklade hem. Som sagt, grym dag./Samar

Extremt pinsamt

Jag vet inte varför, men för någon anledning så finns den en viss grej som jag tycker är så sjukt pinsamt. Det är verkligen så grovt att jag mår dåligt över det. Fett töntigt är det också.

Jag DÖR när jag stavar fel & särskriver på bloggen, i ett mail, i en chatt, i en uppsats - you name it. Fasiken vad pinsamt. När man tryckt "enter" och vet att det blivit fel. Ska man rätta; "Oj. Menar konung*. Inte kånung.." eller ska man bara låta den andra personen dumförklara en?

Varje gång det händer så överreagerar jag så mycket, who cares liksom? Å andra sidan finns det ju en viss pinsamhet i att skriva "Hej, Samar heter jag. Jag ska bli läkare, söker till läkar programet nu." Mmm, du ska bli läkare va? 

/Samar

I'm not dead

Ville bara säga det. Utifall att ni börja misstänka något. Liksom.

/Samar

Trött som bara den

Fasiken vad trött jag är. Kom hem strax innan 22-tiden och har varit ute sen 8. Projektrapporten är i princip klar, äntligen! Nu sitter jag vid datorn, framför mig står mina lodissystrar och dansar till:/Samar

Direktciterat från Facebook

Efter kär kompanjon tittade på följande klipp (Family Guy) och surfade runt lite bland kommentarsfältet. Under klippet finns ett direktcitat av det som postades på min wall. Jag tror inte att jag har skratta så mycket på ett år.Kollade ett av vårat favvo klipp "palestinian alarm clock" hittade några roliga tolkningar av "allaho akbar" i kommentarsfältet: de är rangordnade utan numerisk ordning.

1. ala chuu achmal!
2. alagoakbar!
3. ADMIRAL AKBAR (min personliga favvo)
4. alholak ma
5. ALLEKHUMAKHAR!
6. alahucma!

HAHAHAHAHAHAHA!!! Herregud. Skratt-attack med tårar och hyperventilering. Detta är ju APROLIGT. 

/Samar

ProjektarbeteFramkrystad bild av 3 slitna projektarbetare. Åhh, snart är vi klara med projektet. Can't wait!

/Samar

Svårt.

Konversation mellan Samar & er:

Samar:
Vet ni vad som är riktigt himla svårt? 
Läsare: Nej, vi vet inte. Snälla berätta! 
Samar: Att skriva en labrapport utan att förstå ett skit.
Läsare: Du har så rätt Samar. Du har alltid rätt. Du är så cool. Och snygg. Och het. Och cool. 
Samar: You guys! *Rodnar.

Men seriöst, försöka att skriva en labrapport utan att fatta vad du skriver om. I dare you. 

/Samar

One out of three

/Samar

Lycklig

Idag avslutades kursen SvenskaC. Som tur var (alhamdullah) gick det min väg. Nu vill jag bara bli klar med de 6 sista kursern och ta studenten.

/Samar

Nedräkning!

Vad är det för en dag? Vad är det för en dag? Hmm, det är en fredag. Fredag, fredag, sen kommer lördag och söndag. Sen, efter dessa tre dagar, ja DÅ kommer MÅNDAG! Yeey! På måndag är det officiellt 60 dagar kvar till studenten!!! 60 DAGAR!

För att hedra detta magiska tal så har vi gjort en nedräkningsskylt som hänger på skolan. Följande pärla (bilden under) producerades istället för att arbeta med vårt projektarbete. Jag kan säga så här: Ja, det var jag som skrev allt på bilden, inklusive det EXTREMT fula "Natur". Aja, man kan ju inte vara bäst på allt inte.Det framgår kanske inte på bilden, men den är 70x100 cm. Dä ni!

/Samar

Många intryck för en kväll

Ärlighet är riktigt underskattat. Ärlighet är guld.

/Samar

På tal om ingenting


Hahaha, asgammal bild jag hitta på datorn. Snygg va? Lady Sasa looks hot. 

/Samar

Hola espanjol

Hurelägetallasötadärute? Jag känner mig lite för töntig för att blogga just nu så ni får nöja er med den extremt fula rubriken. Btw så har jag hört att ni kära läsare bara läser de korta inläggen, så nu blir det ju bättre för er. Stay sweet. 

/Samar

Thats me

Det är så typiskt mig att hamna i en låst situation. Alltså att jag vill göra något speciellt, men kan inte göra detta förren jag gjort något annat som jag inte kan göra förren jag gjort något tredje. Just nu är jag hungrig som tusan men jag kan inte käka förrens jag bytt om och jag kan inte byta om förrens jag tvättat bort sminket och kan inte göra det förren jag städat rummet, som jag inte kan göra förren jag lagt ifrån mig datorn. Ni förstår vad jag menar va? Jag vill bara gå och käka nu, nu, nu men kan liksom inte. Åhh, nu kurrar magen. :(

/Samar

NOOO - JÄDRANS KLANT!

Detta händer seriöst alltid mig. Säg 2-3 gånger i veckan. Jag sitter på kvällen och ska börja plugga. Papperet, ja instruktionen, målen, mallen - whatever - det viktiga, viktiga papperet som jag verkligen behöver är helt plötsligt borta. På skolan? I skåpet? Under sängen? I soptunnan? You tell me. En sak är dock säker, det är alltid borta när jag behöver det som mest. Jag är sannerligen en stor, jäkla klant. 

/Samar

Working my way up

-

/Samar

Ny fb-grupp

"Vi som tycket att det är OK att hitta på egna ord om det passar/låter bättre i sammanhanget."

/Samar

My poor puppiesDet är så här jag tänker mig att mina läsare ser ut. De få gångerna jag faktiskt uppdaterar bloggen så ser jag er komma springandes - väldigt ivriga - just så här. Jag hatar för övrigt valpbilder (det ska ni ha klart för er!) men detta är ju ap-gulligt!!

/Samar

9 grader sol

Mitt hjärta ler varje dag solen skiner. På riktigt. Jag blir så glad av vårvädret att jag nästan spricker. Jag såg på väderprognosen att det skulle vara 6-10 grader hela veckan & ni vet väl vad detta innebär?! (Jag förväntar mig seriöst inte att ni ska förstå vad det innebär, det är typ världens mest långsökta koppling... Möjligtvis om ni kollar på bilden..) Det betyder att snön kommer att smälta under veckan och nästa kommer cykeln ut! Fasiken vad jag längtar!


Förra året när jag fick min älskling. 

/Samar

Core

Peppad som tusan för core-passet. Det är första gången jag går så jag har höga förväntningar. Pepp! PEPP SOM TUSAN!

/Samar

Done and done

En läsare bad mig visa hur jag får på mig huvudbonaden. (Hahah, okej personen sa inte så men jag tyckte det var ett roligare ord.) Som tur är så har jag filmat detta en gång innan så nu är det bara för mig att köra en favorit i repris. Asså mina läppar ser ju gigantiska ut på videons stillbild. Tyvärr så vet jag inte hur man ändrar detta så ni får nöja er med en put-samar ändå. 

/Samar

GRATTIS MAMI ♥

VAD ÄR DET FÖR EN DAG? VAD ÄR DET FÖR EN DAG? JA DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR MAMMAS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA! Idag fyller ingen annan än min favoritmamma 43 långa år. Alf mabroook morsan!


Mamma & pappa i mitten. Jag (min rygg) till höger, min syrra (hennes rygg) längst till vänster.

/Samar

Vad hände med svininfluensan?Försvann den eller glömde vi bara bort det hela? En follow up skulle ju varit passande... 

/Samar

Gud nej, inte en till..Tror de flesta hört Friday vid det här lagret, men denna är helt ny. Vem fasiken är det som ligger bakom detta?

/Samar

April April

Idag är det som ni vet första april. Denna första april är dock inte som vilken annan första april. Idag var nämligen första gången i aprils historia som min lillasyster INTE hittat på något B-skämt som irriterat livet ur mig. Det är sant. Vanligtvis kan man hitta tejpade ostrivare, plasttäckta glas & en massa annat pyssel hon lärt sig av att kolla på barnprogrammet Filofix. I år kunde vi lyckligtvis skippa allt sånt strunt. This is some major stuff you guys. Major things are happening./Samar

Scared myself/Samar

RSS 2.0