Grattis syrran!

Vad är det för en dag? Vad är det för en dag? Ja det är ingen vanlig dag för det är Naddos 20-årsdag HURRA HURRA HURRA!!

Jamen är det inte helt underbart? Att storasyrran fyller 20 bast en dag som denna? Detta är ett shout-out till min goa, glada och något dampiga tokstålle till syster. Du är från tid till tid oerhört jobbig, besvärlig, våldsam, elak, taskig, ful (på tal om ögonbryn), dum, korkad, svartsjuk, mobbande och sist men inte minst sjukt jäkla galen. Men ibland, IBLAND kan du faktiskt vara helt OK. (Och sitt inte och tänk "bara för att jag köper saker till dig" för det är inte det jag menar.)

Jag syftar på de små stunderna, då vi kan sitta brevid varandra utan att jag blir nedslagen. Då du erbjuder din specialblandade is-te och man faktiskt tillåts vistas i ditt rum i över 30 min. Dagarna då du faktiskt vill att man ska kolla på Modern Family med dig och du faktiskt VILL gå på nya cykeläventyr. Ja, det är pga dessa stunder du faktiskt förtjänar ett Stort Fett GRATTIS! Grattis dude!/Samar

Car trip

Nu hoppar jag, syrran och pappa in i bilen för en lång car trip. Spännande affärer på gång. Wish me luck y'all!!

/Samar

Haha?

Åhh, bloggen är så tråkig!! Detta är mitt absolut favoritställe att sura över att jag inte kommer att få någon bostad (jag har alltså inte flyttat än)! Jag bara klagar och klagar och klagar. Jag känner mig som surkärringarnas mor. Det är jag som är  deras grundare och konung. Jag är truppledare i klaggruppen.

/Samar


Fan

Just nu hatar jag Uppsala. Himla fjortisstad som tror att den är bäst. Die. Please do.

/Samar

VAD ÄR GREJJEN?!

ASSÅ! VAFAN! NU HAR JAG GJORT DET IGEN!! ÅHH. Vad är grejjen? Varför ska jag maila snubbar och tro att det är tjejer? Det blir ju skitpinsamt. Seriöst, pucko.

/Samar

Eh okej?

Hahaha, jag la nyss på telefonen från ett väldigt konstigt samtal. Jag tror jag måste ta det från början för att ni ska hänga med: Så jag söker efter en länhet i Uppsala. Jag är inne på en studentsida och ser en annons "Jag söker kvinnlig inneboende". Skitbra tänkte jag. Det är ju jag. Så jag mailar personen, "Nassir" och frågar om lägenheten är tillgänglig. Ja, det var den tydligen. Jag svarar och frågar om nummret så jag kan få detaljerna. *Snabbspolning*

"Hej, jag heter Samar, jag mailade dig." "Hej Samar", en snubbe svarar. (Jag tror att det måste vara tjejens farsa och fortsätter.) "Ja, är Nassir där?" Nja, tydlgen finns inte den tjejen jag var ute efter. Tydligen var det ngn snubbe, som för någon anledning bara accade kvinnliga roomates?

Snacka om att jag artigt försökte slingra mig ur det samtalet. "Eh, okej, är den nära skolan? eh? hur ser den ut? eh?" Asså? What?/Samar


Världen står still

Min värld kretsar kring två saker just nu: jobb och lägenhet. Jag jobbar hela dagen, kommer hem, vilar lite och gör ett halvtlamt försök att hitta någon bostad. Jag har verkligen ingen energi i att sätta mig in i det, samtidigt som jag vet att det börja brinna i knutarna. (Hehe, känner mig lite småcool med mitt talesätt där.)

Aja, nu måste jag hursomhelst sova. Jag skulle ligga i sängs kl 23.00 och nu är det bara 6 min kvar! Ha det bra!

/Samar


One day off

Imorgon är jag ledig för första gången på en vecka!! Yeey!! Jag har tusen saker jag vill hinna göra: sova, städa, träffa kompisar, köpa dator&mobbe, hitta lägenhet och hinna somna om igen. Overkilling it? Nja, är det en ledig dag så är det. /Samar

My crib


Någon som vill bli min roommate? Tror vi får plats om vi anstränger oss. 

/Samar

Nu slocknar jag

Tack och bock. Idag har varit en slitsam dag: Först dunerhypad över beskedet, sen jobb mellan 15.00-20.30. Käka middag, käka "grattis-tårta". Sitta vid datorn. Nu slocknar jag. Hare bra mina vackara!Vill btw passa på att tacka för gratulationerna! Ni är för underbara!!

/Samar

ANTAGEN!!

UPPSALA UNIVERSITET! LÄKARLINJEN! JAAAG KOOOM IIIN!!!!

/Samar

:O

Okej, så jag ljög. Jag tycks inte kunna hålla något jag lovar nu för tiden. Jag är en otroligt naiv tidsoptimist som tror att jag kan hinna med tusen saker på en gång. Börjar jag jobba vid 13-tiden, ja då bör jag ju hinna städa mitt rum, käka frukost & lunch, duscha, klä mig och sitta vid datorn. Tydligen. Inte. 

Nej, istället skjuter jag fram allt tills ljusare tider och tror även då att jag ska hinna med 142 saker på 2,5h. Mama, mama? What's wrong with me mama? Why I am not like the other children mama? Asså? Kan man hitta en fulare bild eller?!

/Samar

Idag ska ni få se

Idag ska ni bannemej få se hur underbart vacker jag är i mina jobbkläder - jag lovar. 

/Samar

När man faller pladask

Det känns som att allt jag pratar om just nu på bloggen är mitt nya jobb, så det ska jag försöka få in lite mindre av. Det jag dock vill blogga om är hur exalterad jag är över att det är den 11:e idag! Nej, det är inte min födelsedag. Nej, det är inte "give-away-cash-to-Samar-dagen" (fast man skulle ju kunna tro det eftersom att jag hitta en 20:a på gatan och blev överlycklig). Idag är nämligen dagen då det bara är TRE dar kvar till 14/8 och FYRA dar kvar till den 15/8. Grymt va?! 

Nu tänker jag vara så fräck och inte avslöja vad som är så speciellt med den 14:e alt. 15:e juli, utan det blir upp till er att gissa. :D Hoppas någon där ute kommer på det. (Och Nej, det är inte min fjantiga-fjoll-uppkörning.)

Inser nu att rubriken inte hade något med inläggets inehåll att göra. Tänker dock inte ändra den - tycker det ger det hela karaktär. 

/Samar

TidsbestämtDenna bild togs idag.. Typ.. 

/Samar

Pinsamma skämt

Sedan jag började jobba i kassan på IKEA har jag för någon anledning börja dragit pinsamma, dåliga och töntiga skämt med kunderna. Ibland förstår jag inte ens varför jag säger det jag säger utan bara stå där som ett fån och skäms över vad jag just kastat ut mig. Det är verkligen grovt lama vitser som är så töntiga att man vill skratta åt mig snarare än med mig.

Jag skulle exempelvis hänvisa en kund till en ledig snabbkassa och pekade på den lilla sonen som satt i vagnen "Glöm inte att skanna in honom också." säger jag för en okänd anledning. Seriöst Samar? Glöm inte att skanna in honom också?! Oj vilket roligt skämt. Eller ett annat exempel: Det var två föräldrar som skulle betala för 2 par barnstrumpor som de köpt till sina två barn som lämnats i småland (barnplatsen i IKEA - ni vet: bollhav, måla, leka). Hursomhelst så frågar jag dem - på fullaste allvar - om de köpt strumporna till sigsjälva. Att de egentligen var dom som varit i småland och köpt barnstrumpor för eget bruk. VA? Asså..? Är det ett skämt eller? Vill bara dö när jag tänker på det.

Vet ni vad det värsta är? Jo, att detta bara var 2 exempel - av mååånga. Jag är en stor IKEA tönt som säger att kunderna ska hamna i fängelse om de inte klarar stickproverna och tycker det är aproligt när dom försöker köpa visningsexemplar som de tagit av misstag. Herregud. /Samar

NO!

NEJ! NEJ! NEJ! Till alla er som inte fattar något nu, läs inlägget precis nedan. Till alla er som redan läst det: NOO!! Gissa vad jag läste nyss? Det tar tydligen 6-12 veckor för ögonfransar att växa ut. Herregud. I värsta fall går jag runt med missbildade ögonfransar i 3 månder! Ni kanske tycker jag överreagerar, men vet ni vad min syrra sa när hon såg mig för första gången? "Jag hade aldrig gått ut sådär Samar." Trevligt va? Jag som trodde det skulle ta max 2 veckor. Darn it!/Samar

Jag är inte död, bara nästan.

Det känns som att jag gjort ett tillfälligt break från facebook, bloggen och allt vad internet är. (Med undantag för min mail som jag måste kolla med jämna mellanrum som vilken annan 40+are.) Det tar mig tusen år bara för att hitta en dator att sitta vid - och när jag väl hittat en ledig labtob (jepp) så kommer jag inte på något att blogga om.

Jag har tusen roliga saker att skriva om, exv hur jag lyckades dra bort hälften av mina ögonfransar här om dagen. Ja, mina dyrbara ögonfransar fastnade i ögonfransböjaren och jag går seriöst runt med ett öga som bara är täckt till hälften av fransar. Om jag hade en dator, en kamera och en god internetuppkoppling så hade ni garvat ihjäl er tack vare mina klanterier. Istället tvingas jag sitta här, med mors tillfälligt snodda dator, ett bristande ögonfransparti på mitt högra öga och inget speciellt att blogga om. It's a hard life, aint it so?

/Samar

Vem tror du att du är? Teta?

Asså min lillasyster är en 1000-årig örthäxa med huskurer och hokuspokusmedicin. Man skulle kunna tro att hon är en 65+arre som varit sjuksköterska i både första och andra världskriget (på något ologiskt sätt) och lärt sig hela med naturens gåvor. Hon är som indianernas ansiktsmålade rök tydare eller samernas joddlande djurtolk. 

Hennes senaste påhitt är att smörja vaselin på fötterna och ta på sig strumpor. Svårt att använda fotkräm syrran? Sist jag såg någon göra detta var för tio år sen när min mormor - Teta - hade fotvärk. Kul att se att de urgamla huskurerna håller i sig. Undra vad som kommer härnäst? Ska vi smörja in ansiktet med fågelbajs för att bevara vår ungdomlighet eller ska vi bada i ett örtbad med magiska återfuktande krafter? You tell me sis. Eller ska jag säga: You tell me oraklet.


Här har vi lyckats få tag på en bild på Jasmins medicinskåp! SPÄNNANDE!

/Samar
No. Time.

Det är så otroligt svårt att driva en blogg när man varken har tid eller dator. Just nu måste jag klä mig och skynda mig till jobbet men jag tänkte att det skulle vara skjyst med ett litet kort inlägg till alla er som faktiskt läser. Hoppas vi alla får njuta av flera (regelbundna) inlägg framöver! Stay sweet.

/Samar

Trött i benen

Idag var jag på mitt första kassapass. Gissa om jag gjorde fel och fick skanna om 50 packeterande varor igen? Gissa om jag stog sen ett svettigt fån och försökte förklara varför jag inte förstod ett skit och varför det tog tusen år för att fixa så att skanningen av deras varor skulle stämma? Gissa om jag skulle lyfta på em vara och lyckades krossa en stor glaslampa? Gissa om jag gick in i en tjej med min stenhårda, 5-kilos kassalåda? 

Ja ni läsare, det är bara att gissa. Trots att jag hade några pinsamheter så tycker jag att jag var grym. Är grymt trött i benen dock, det känns som att dom vill gå och lägga sig. Jag kanske borde skaffa en sånhär så att mina ben får vila?!

/Samar

RSS 2.0