Pinsamma skämt

Sedan jag började jobba i kassan på IKEA har jag för någon anledning börja dragit pinsamma, dåliga och töntiga skämt med kunderna. Ibland förstår jag inte ens varför jag säger det jag säger utan bara stå där som ett fån och skäms över vad jag just kastat ut mig. Det är verkligen grovt lama vitser som är så töntiga att man vill skratta åt mig snarare än med mig.

Jag skulle exempelvis hänvisa en kund till en ledig snabbkassa och pekade på den lilla sonen som satt i vagnen "Glöm inte att skanna in honom också." säger jag för en okänd anledning. Seriöst Samar? Glöm inte att skanna in honom också?! Oj vilket roligt skämt. Eller ett annat exempel: Det var två föräldrar som skulle betala för 2 par barnstrumpor som de köpt till sina två barn som lämnats i småland (barnplatsen i IKEA - ni vet: bollhav, måla, leka). Hursomhelst så frågar jag dem - på fullaste allvar - om de köpt strumporna till sigsjälva. Att de egentligen var dom som varit i småland och köpt barnstrumpor för eget bruk. VA? Asså..? Är det ett skämt eller? Vill bara dö när jag tänker på det.

Vet ni vad det värsta är? Jo, att detta bara var 2 exempel - av mååånga. Jag är en stor IKEA tönt som säger att kunderna ska hamna i fängelse om de inte klarar stickproverna och tycker det är aproligt när dom försöker köpa visningsexemplar som de tagit av misstag. Herregud. 



/Samar

Kommentarer
Postat av: Svarten

Du som är en baddare i plugget kommer säkert att uppskatta det här skämtet: http://tinyurl.com/6jge3pu

2011-07-11 @ 03:09:12
URL: http://svarten.blogspot.com/
Postat av: Anna-Maria

Assalamu alaikum!

Haha, jag vill handla av dig, så himla skönt förvirrande! :D

Sen måste jag alltså fråga för annars undrar jag ihjäl mig, men har ikea egna slöjor till sina muslimska medarbetare? :o det är verkligen masha'Allah isåfall och jag blir stolt svennis! :D

2011-07-11 @ 14:04:20
URL: http://jaghjarta.blogspot.com/
Postat av: Svarten

<B>Anna-Maria</B>



Eva Stål, på IKEA:s informationsavdelning, skrev i ett majl till mig 2007 att i Sverige får den personal som önskar bära huvudduk själva bestämma vilken typ de vill använda.



Se http://tinyurl.com/2r7utq

2011-07-12 @ 17:24:36
URL: http://svarten.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0