Inte en frågestund

Detta är INTE en frågestund. Detta är snarare ett tillfälle för den som undrar att ställa en fråga och faktiskt få den besvarad. Är det något du funderar över eller något du redan frågat och inte fått besvarat så har du nu chansen att kasta ut frågan. 

Notera att detta INTE är en frågestund, så du behöver inte komma på krystade frågor bara föra att jag inte ska bli ledsen! Just so we're clear.

/Samar

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur bor du nu?

2011-10-12 @ 01:02:35
Postat av: Anonym

Vad fick dig att börja ha hijab? Hur gör du för att "behålla den på" de dagar det känns svårt?



Vart skulle du vilja jobba sen när du är färdigutbildad inshaallah?



Vill bara tillägga att jag tycker du är jätteduktig mashaallah, du ska vara stolt över dig själv. Du verkar vara en väldigt klok tjej, ta hand om dig själv och ha tålamod de stunder det känns svårt med allt det här nya, allting underlättas med tiden. Allah prövar dem han älskar mest :)

2011-10-12 @ 07:55:55
Postat av: Aysha

Hejsan! För mig som bloggläsare är det väldigt intressant att ta del av dina åsikter och reflektioner. Jag undrar hur du ser på meningen med livet, religion och hur du reflekterar kring det här med att vetenskap och religion motsäger varandra?



Du skrev tidigare någon gång att du hade strul med lönen, så jag drar slutsatsen att du jobbar samtidigt som du pluggar,vad jobbar du med och hur hinner du med det?



Slutligen så vill jag bara säga att du verkar vara en grym tjej med höga ambitioner. Du är dessutom en stor inspirationskälla för mig. Håll ut med plugget och lycka till i fortsättningen! :D

2011-10-12 @ 18:22:54
Postat av: Anonym

Tänkte lätta på stämmningen och ställa en enkel fråga, vilka består din familj av?

2011-10-12 @ 19:34:41
Postat av: Anonym

vad fick du för resultat på högskoleprovet?

2011-10-13 @ 17:07:51
Postat av: Anonym

Hur är universitet och programmet du läser egentligen? Vare som du förväntat dig eller annorlunda?

kram.

2011-10-13 @ 21:21:16
Postat av: Anonym

Hur hanterar du grupptryck?

2011-10-14 @ 19:40:37
Postat av: b

Vad har du för tips för en som är ovanligt skoltrött men har 3 år kvar på naturvetenskapsprogrammet?



Du är för övrigt grym och jag mår alltid bättre när jag läser din blogg! Kram!

2011-10-14 @ 20:09:04
Postat av: Lei,a

Hej, jag har läst din blogg jätte länge nu och jag blir verkligen jätte inspererad av dig! Min högsta dröm är att bli läkare. Jag har alltid velat bli det. När jag ser dig lyckas så blir jag så glad och det ger mig hopp om att även jag kan lyckas.

Men nu så kommer det till problemet.

Jag går nu mitt första år på Naturvetenskapsprogrammet. Jag har alltid haft ganska så lätt för skolan och jag har alltid varit den "smarta" (eller hur man nu vill uttrycka det) i klassen. Nu när jag har börjat i en ny klass och så, så har jag märkt att det finns smartare personer än mig. Detta gör att jag får väldigt dåligt självförtroende och skolan går inte så bra för mig. Det finns en tjej i min klass som hade alla mvg i 9an. Hon är väldigt smart nu också och får betyget A på alla prov. jag kan faktiskt erkänna att jag är VÄLDIGT avundsjuk på henne. Varje gång vi får tillbaka ett prov och jag ser att hon får bäst betyg så sänker det mitt förstoende för mig själv. Jag mår dåligt och får sämre resultat på nästa prov. Jag pluggar mycket, men får inte in något.



Det är inte så att jag på något sätt har något emot den här tjejen. Jag känner inte henne så bra, vi har precis börjat lära känna varandra men hon är n väldigt trevlig och snäll tjej som får alla att må bra.



Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Mina studier går bara neråt, även fast jag studerar jätte mycket!



Snälla hjälp mig Samar!

2011-10-14 @ 20:19:12
Postat av: F

Grattis till läkarlinjen!! Riktigt bra jobbat!



Jag undrar hur det är att plugga läkarlinjen. Studerar du non-stop varje dag? Har du fritid? Hur känns det att bo ensam? Har du kommit någon nära i din klass? Vad är det som håller din plugglust uppe och ger dig motivation när du inte orkar studera? Eller är du en som älskar att studera? Har du tänkt på vilken inriktning du ska välja t.ex medicin, kirurg osv.



Jag vet att det är många frågor men om det är någon som kan svara så tror jag att det är du. Ha det bäst!!Kram.

2011-10-17 @ 18:04:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0