Grillfestis

Här kommer lite bilder från dagens bravader. På bilderna gästspelar; Jaq, Anagina, Nada (syrran) & jag.

/Samar


Ska dra på grillfest-grej

Tänkte bara ge en snabb update innan jag drar. Ska nämligen dra på ngn grillsak med några bekanta strax men tänkte att jag borde klicka mig in och säga hej till er. :)

Bilder kommer senare...

/Samar

Nu när Gina är känd - gör det mig till en c-kändis?

Jag har funderat på en sak. Hur kommer Ginas framgång att påverka mig? Gör hennes "kändisskap" mig till en kändis? Är jag en känd kamerakvinna nu? Vad säger du Rami, är nu det rätta tillfället för oss att vika ut till Aftonbladet?! Ska vi köra en Willie och vinna på ngn annans bekostnad?! Om svart är "Ja" kan du skriva till mig i morsekod. Vi vill ju inte att Gina ska fatta vad vi planerar.Detta var ju tragiskt - Den enda bilden jag hade på Samar & Gina... uhh... menar Anagina tillsammans ser vi alla ut som "stryk" på. Lyckat? You tell me.

Mammas olivträd

Mamma har köpt två olivträd. Varför? För att kunna koppla tillbaks till sina palestinska rötter? Vem vet? Inte jag i alla fall.

/Samar

Världens coolaste jeansjacka
Avis?

/Samar


Känner mig så sjukt misslyckad

Jag har just spenderat 4 timmar på världens mest onödigaste sak. Minns ni den där uppsatsen som jag skrev om igår? Den som skulle skickas till en tävling? Hursomhelst så tyckte läraren att jag borde göra en "snygg" framsida till uppsatsen. Jag säger bara en sak: ÅHHHHHHHHHHHHHHHH! DÖDA MIG! Hur i hela friden ska jag göra en framsida till en uppsats där jag skriver om en produkt som inte ens finns? Jag måste ju ha en bild på föremålet i fråga!

Hur löste Samar detta problem? Hon tog fram saxen, häftmassan, färgpennorna, aluminiumfolie & en tändsticksask. En halvtimmes pyssel senare var produkten redo. Jag satt därefter i en timma och försökte få en halvtaskig bild på mitt pysselverk... Nästa timme spenderade jag på att försöka hitta något snyggt textsnitt och efter att jag kronglat med nedladdningen i ännu en halvtimme var jag redo att börja skapa ngt - på paint!

Hur tror Ni att det gick? När jag var på fjärde försöket fick jag nog & döpte bilden till "sista jä*la bilden"... Gissa hur många sånna det blev? 8 ST! 8 stycken! "sista jä'la bilden 2" "sista jä*la bilden 3" "sista jä*la bilden 4" ända till "sista jä*la bilden 8". ÅHHHHHHH!

Det värsta av allt är att resultatet blev skitfult och 100% amatör! Jag skämms ihjäl. Vet inte ens om jag vågar skicka in den! Jag känner mig sjukt misslyckad just nu. Åhh... /Samar


Illa var det

Ja, illa var det. Idag såg jag ut som en clown. Inte för att jag bryr mig. Nej. Men jaag ville bara säga det, så ni har lite överseende när ni kollar in dagens.
Notera tjockisväskan. Min pakethållare gick sönder i måndags så nu är jag fast med världens tyngsta väska på ryggen varje gång jag ska cykla.

/Samar

Kolla vad som kom med posten idag!!!

/Samar

Pepsi? Did you get a haircut?

/Samar

MVG? Va?!?!

Idag fick vi tillbaka våra miun-uppsatser (uppsatserna som ska skickas till högskolan). Till min EXTREMT STORA FÖRVÅNING hade jag fått MVG. Lixom va? Jag får typ aldrig det på mina uppsatser. Skrivandet är en av mina svagheter och jag får i snitt 1 uppsats-MVG /termin. Känns lite udda - men vem bryr sig? Nu blev jag peppad för att fortsätta kämpa!

Jag vet att det kanske låter som att jag skryter och allt, men sanningen är att jag får en massa VG:n också, dock nämner jag aldrig när de kommer och knackar på dörren.

Btw, jag borde passa på och tacka Simone för att hon skrev ett inlägg om "skinput", det var bla om denna jag skrev i min uppsats & det var ren tur att jag läste din blogg då. :D/Samar


Finnträff på Samars näsa

Är du en finne i dina bästa år som är redo för att göra någon nytta i Ditt liv?!  Känner du att du inte uppskattas i ditt nuvarande stadie? Känner du att det finns fler ytor du vill beröra innan det är för sent?

DÅ HAR VI LÖSNINGEN FÖR DIG! Finnträff är en ny församlingsplats där finnar som du kan samlas, mingla och umgås på Samars näsa!!! Vi erbjuder en fin plats för dig och dina älskade att bosätta dig på samt ett stort grannskap av finnar!

Så vad väntar du på? Samars näsa är mer populär än någonsin tidigare för finnar som du! Tag chansen, gör som 10:tals andra! Bosätt dig på Samars näsa!!/Samar


Kolla vad min syrra skicka

http://www.aelskamer.se/index.html?id=0e230b1a582d76526b7ad7fc62ae937d  

/Samar

Back on track

Försöker komma in i plugg-mode. Har en hel del att ta igen och nu är det upp till Samar att kämpa! Wish me luck gullungar!


Charlie aka. Samar. Huvudet är stort, dock tomt.

/Samar

Dagens

Jag ska starta en facebook grupp som heter "Alla som står som sena fån och hets-pumpar cykel på morgonen, 5 minuter efter att man borde ha åkt." Vart nog ett ganska så långt namn, får väll ta och fundera ut ngt kortare och bättre tills vidare. Här kommer hur som helst måndagens. Notera hur syrran lyckades fånga mig mitt i action.
Jag står som ett fån och försöker pumpa cykeln. Need I point out that she was extremly late?


Kanske inte den mest smickrande bilden någonsin... Jag skulle vilja påpeka att min rumpa inte är så stor i verkligheten. (Det är tröjans fel.)

/Samar

So we meet again

Har just haft min andra April-date med vattenmelonen. Måste erkänna att jag gillar denna mer än förra, men säg inte till ngn, vill ju inte såra lucky-nr.one. Jag antar att ni vill se bilder från våran magiska date? Det hela utspelade sig på vår trapp/veranda i den varma solen. Väldigt romantiskt om ni frågar mig.


Kärlek vid första ögonkastet? You tell me!


2-base.


Vattnis & jag!


/Samar

Så här går syrran runt, för no tydlig anledning what so ever/Samar


Saknar dig vännen


Saknar dig så mycket Latesha! Det var så länge sen du hörde av dig och jag började bara tänka på oss nu i min ensamhet.

Minns du hur kul vi brukade ha? Hur vi brukade busa & äta & leka hela dagarna! Minns du när det var prom-night och du ville att Jamal skulle va din date men istället gick han med Shaneqwa och du blev så ledsen så vi gick hem till din mamma, Mama Moniqe som gjorde sweetpotatopie och hot wings! Saknar dig så mycket vännen!!! <3 <3 <3

/Samar

Vad säger ni; fake eller äkta?/Samar


Förbannade Doktor Glas!

ÅHHH! Jag vill bara dö! Just nu läser jag världens sämsta bok ever, den är så sjukt tråkig! "Dr Glas" utspelar sig 1905 och är skriven i dagboksform - med andra ord; doktorn skriver sina tankar om sitt misslyckade, kärleksfattiga liv. Ni hör ju hur det låter.

Problemet är dock inte att jag inte vill ta mig igenom den - utan att jag inte klarar av det. Jag har (utan att överdriva) somnat vid 5 seperata tillfällen med boken i handen. "Helt otroligt" som pappa hade sagt. Hur i hela friden är det tänkt att Samar ska läsa ut den om hon somnar efter 3-4 sidor?!?

Igår natt vaknade jag vid 2 tiden och märkte att jag sovit med lampan tänd och boken i handen. Lyckat va?


Förbaskade Doktor Glas.


Ni vet att man inte ska dömma en bok från dess omslag - I detta fall stämmer detta till 100%. Låt dig inte luras av det coola omslaget!

/Samar

Nu känner jag mig som henne


Jag tror att jag kommer att explodera bara jag äter en liten sak till... Ska gå och jäsa lite nu, vi hörs sen mina smultronmelisser.

/Samar

Jobbigt att vara Samars syrra

Fy vad jobbigt det måste vara att vara Samars lillasyrra! Jag tror att Jasmin har dragit den värsta nitlotten ever.

Under nattan hade jag en väldigt jobbig dröm. I drömmen börjde syrran fjanta sig och reta mig och det hela ledde till att jag blev sjukt himla arg. Kort sagt kan jag säga att det slutade med ett riktigt stort utbrott från min sida. När jag vaknade var jag så himla irriterad på syrran så jag fortsatte min utskällning, (aka. utbrott). 

Tycker nästan synd om henne nu i efterhand.../Samar


Torsdag

Är så sjukt trött just nu! Sov igår vid 1-tiden då jag försökte trycka in lite last minute history i min tröga hjärna, men gav snabbt upp då jag insåg att jag faktiskt behärskade ideologierna. (Jajjamensan, jag har lärt mig ett nytt ord!)

Min dumma klock-radio
bidrog även den genom att kl 6 på morgonen - för någon sjuk anledning - börja spela musik! ÅHH! Ville bara dö. VARFÖR SPELAR DU MUSIK 6 PÅ MORGONEN DIN DUMMA MASKIN? Satt i en minut och tryckte desperat på alla knappar för att stänga av den.. Till sist gav jag upp och drog ut sladdjäkeln.

Tänkte faktist däcka nu då jag är helt slut, men innan jag drar kan jag vara så go och ladda upp dagens.
Skitsnygg klocka som jag fick låna av pappa. (Varför är den inställd på "SUN", få ta och ställa om den.)


Hahah, ser ut som att jag gjort läppförstoring.

/Samar

Ensam liten blomma

Idag såg jag åters första vårtecken i vår trädgård. Det var en ensam liten blomma som stack fram mellan de gråa löven och jag var såklart tvungen att fota den. :D
Denna blomma symboliserar mig. (HAHAHAHAHAHAHA!)

/Samar


Vattenmelon i april?

Vad är det som händer med världen? Detta är ju helt rubbat. Jag, Samar Khwaiter, har för någon anledning ätit vattenmelon i APRIL! Vad är det som händer? Vattenmelonen är sommarens frukt, inte vårens! Måste nog ta och lägga mig ner för att kunna smälta detta...
Bilderna skriker sommar men jag vet ju att det är April! Blir så förvirrad!!!

/Samar

Grattis på födelsedagen JAQ!

VAD ÄR DET FÖR EN DAG? VAD ÄR DET FÖR EN DAG? JA DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR JASMINS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA!

Stort grattis på födelsedag min nyplockade ökenblomma. Du är den finaste fisken i havet och den godaste svampen i svampkorgen. Du är den blötaste droppen i havet och den största bokstaven i alfabetet. Du är det bästa klockslaget på dagen och den mjukaste tråden i lapptäcket. Du är den vackraste snöflingan i snöstormen och den roligaste repliken i komedin. Du är det största ask-kornet i islands vulkanutbrott.

Jag kan fortsätta såhär hela dagen för dig min sockertopp! Hoppas du har en underbar 15års-dag min kära Sarajevo Jr!!

Grattis min lilla racerförare!

Tack för att du är du Marleen & tack för alla gånger du har städat mitt rum när jag stått i duschen eller när jag somnat.

/Samar 
Woho! "HÖGERE ÄN MVG"

Jag är så HIMLA hypad just nu! Hade nyss min idrottslektion och det gick suuuperbra! Vi (jag & en klasskompis) har suttit och korigraferat ett gympapass i en månad och jag har suttit varenda jäkla dag och tränat in mina låtar. Nu har vi äntligen fått vår belöning och läraren sa att han hade "satt betyget som var högere än MVG"! What the hell lixom! Mer än halva klassen har haft sina lektioner men de har alla fått The V to the G! Men icke vi! Vi var superba! Så här lycklig är jag just nu:
Så här vacker är Samar efter ett träningspass. All natural och stuff.

/Samar


Får ni också sånna' sms?

Fick just ett sms av min student-kompis:

"Sitte på världens tråkigaste föreläsning, vill dö och jag har inte nå spel på min iPhone och jag är as hungrig och kommer svälta snart. Svarar du inte på detta SMS så kommer det sitta en man i ditt rum kl. 00.00 med en kniv."

Är det bara jag som bruka få sånt här eller händer det även er?


Gärningsmannen i högsta person. Bilden är typ 5 år gammal.

/Samar

Is she wearing a Snusnäsduken?

Idag gjorde jag något vågat. Jag gick ut med en snusnäsduk. Har ingen aning om det såg snyggt eller clownigt ut så jag frågar nu er läsare, är det en keeper eller en goner?

/Samar

Tråkig dag

Fatta inte ens varför jag skriver , det är inte som att jag har ngt intressant att säga. Är på skolan och kommer inte hem förrens på kvällen då jag ska dra till min favvoplats Friskis och ta ett härligt pass. Håll utkik för uppdateringar.


En favvo i repris.

/Samar


Vart är kameralddaren?

Hur ska jag kunna ta några kort om det inte finns nå' batteri på kameran? Jo, man laddar den. Nu till fråga nummero dos: Hur ska jag ladda den utan laddare? Någon smart där ute som kan ge mig lite tips? Är lite vilsen...

Btw, har köpt en ny outfit. Är det en Hiss eller Diss?


/Samar

That's how it's done!

Idag skulle jag sluta kl 16.00. Jag slutade 14.20. För första gng i NV-historia har jag fått sluta 1h och 40min tidigare! Vad cool jag känner mig! :D


Samar på skolan, typ nått projekt...

/Samar


Modi gästskriver :S

 

Grattis på födelsedagen min favvo-pojke!

STORT STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MOHAMMED! DU ÄR MIN BÄSTASTE BÄSTE VÄN I HELA VÄRLDEN OCH DU KOMMER ALLTID ATT VARA MIN LILLA SON MOE! HA EN SUPERBRA 9:ÅRSDAG ÄLSKLING!/Samar

Last night..

..var det bröllop. Palla inte skriva så mycket så ni får kolla in bilderna ist. "Min kväll i bilder" som vissa bruka skriva.

I bilen med lillsyrran.


Samar äter ett äpple.


Brudparet + tårta. (Vilken tur att ni har mig som kan beskriva allt på bilden.)
Samar och storsyrran.


Nada som larvar sig framför kameran innan vi ska drar.


Jasmin som..? Jasmin, vad gör du egentligen?


/Samar


Kan vädret bestämma sig?

Snö, sol, regn, sol, moln, regn, sol. Vilken trevlig kombo va? Idag har vädret bjudit på diverse delikatesser och jag kan bara säga en sak: Mumma!


Opassande bild? Svar; Alltid! Här är en bild på ett supersnyggt collage som hänger i mitt rum. Alla bilder är på The Family från ngr år tillbaka. Finns även bilder på mamma & pappa från 80-/70-talet.

/Samar

Det är Jasmins fel

Allt är Jasmins fel. Svårt att ladda kameran syrran? Den har legat död i hennes rum i 2 dagar nu och hon har sagt 1000 gng att hon ska ladda na'! Alltså är det inte mitt fel att ni inte får några bilder, utan lillsyrrans.


Här har vi monstret i högsta person.

/Samar


Hahahaha? Weird....


/Samar

Träningsvärk

Idag har Samar träningsvärk. Vanligtvis gillar Samar att ha träningsvärk då hon får en liten kick av det - men inte idag. Samar har nämligen väldigt ont i nacken. Väldigt ont...

Så jag har träningsvärk i vaden, rumpan, ryggen, armarna och nacken. Fatta hur jobbigt det är att gå runt och ha ont i nacken? Skulle träna igår (har träningsvärk sen i onsdags) och jag klarade knappt av två situp. Vilket clowneri!

Nu ska jag försöka skriva lite på ngn uppsatts. Vi ses senare va? Btw, vart i hela friden har alla stammisar tagit vägen? Kom tillbaka, snälla. Saknar er...

Om ngn undrar varför jag tränar så kan jag berätta att jag förbereder mig inför beachen 2010. Har köpt denna supersnygga bikini som jag ska rocka(!) - bara jag kommer in i den.


/Samar

Superhärlig träningslåt

We live on fascination, owooo'o, owooo'o!


/Samar

Väldigt mysko..

Vart skjutton är Las Familjas? Har ni lämnat mig?

Kom hem för 10 min sen och märkte att huset var öde. Den lilla bilen är borta och ngn har varit i mitt rum. Låter som ett uppdrag för Sherlock, desvärre är han tyvärr inte heller här utan jag är helt övergiven. Vart i hela friden har ni tagit vägen? Ni kan väll åtminstonde ringa och säga vart ni ska...


Mamma? Pappa?


Nada, Jasmin, Modi?

Vart är ni?!?

/Samar

HATAR KARLSSON PÅ TAKET

ÅHHHH! F***N VAD JAG HATAR KARLSSON PÅ TAKET! HAN ÄR EN STOR SÄCK SOPOR SOM FÖRTJÄNAR EN FET SMÄLL I ANSIKTET!! HIMLA MOBBARE HAN ÄR! HAN GÖR MIG GAAAALEEN!!!

Är det ngn av mina läsare som har sett den tecknade versionen av Karlsson på taket? Inte? Då kan jag berätta vad det hela består av. Karlsson gör något dummt. Typ skapar översvämmning i badrummet, får dammsugaren att exploderar eller äter upp Lillebrors kakor. Hur som hels får Lillebror ALLTID skulden! Karlsson skyller allt på Lillebror och i stort sett mobbar och utpressar honom. Jäkla Karlsson jäkel!! Din avundsjuka själviska snorgubbe.

Jag tycker vi ska införa en gemensam bojkott av Karlsson på taket. Sättet han behandlar Lillebror på är EJ OK! ÅHHH! Nu blev jag upprörd! Bajs Karlsson..


/Samar

Poor guy


/Samar

Back in trainig camp

Yeey, idag har jag varit på friskis! Som ni alla vet är friskis mitt andra hem, men jag har dessvärre tagit en tre veckors paus från min kära träning. Hade fullt upp i några veckor men nu när det har lättat är det grönt ljus för träning igen! Jag vet inte om det märks, men jag är SUPERGLAD! Älskar att träna, har alltid kul och det känns som att jag investerar i mig själv.

SUCK, vilken tönt Samar är. Aja, you knew what you got yourself into when you typed "retardsunites" and pressed enter.


Så här glad är Samar idag.

/Samar


Därför kommer Samar förbli ensam - hela livet!

Nu mina damer och herrar ska ni få veta varför Samar kommer att förbli ensam hela livet. Samar lider av en svår sjukdom - obotlig - som gör det omöjligt att leva vid hennes sida. För ca 2 år sedan diagnostiserades hon med "Jagskylleralltidifrånmigsjukan". Det är värre än vad det låter.

Okej, okej, jag är avslöjad. (Hahahah, inte boksavligt, ni vet; av-slöjad) Jag har sedan två år sedan fått diagnosen "Jagskylleralltidifrånmigsjukan" och jag måste nog erkänna att det blir värre och värre för varje dag. Det började med att jag skyllde ifrån mig när jag blev arg på någon. Efter det började jag skylla ifrån mig om något blev fel. Nu för tiden skyller jag ifrån mig så fort ngt plötsligt och oplanerat händer.

Jag ska ge er ett exempel:
 
Jag sitter dagen innan ett prov och pratar med mamma och pappa...
Jag: Kan ngn av er skjutsa mig till skolan imorron.
Mamma: Neej.
Pappa: Neeej.
Jag: Va? Varför?! Vill ni inte att jag ska komma i tid till mitt prov?
Mamma & Pappa: ?
Jag: ALLT ÄR ASLAN* ERT FEL! ALLT! ÅHHH! NI KOMMER ATT GÖRA SÅ ATT JAG FÅR DÅLIGT! OM JAG INTE KOMMER IN PÅ LÄKARLINJEN ÄR DET ERT FEL! OM JAG INTE GIFTER MIG OCH FÅR BARN ÄR DET ERT FEL! ALLT ÄR ASLAN* ERT HIMLA FEL! NI BARA FÖRSTÖR! JAG SKULLE KOMMA SÅ LÅNGT UTAN ER! DET ÄR NI SOM HÅLLER NER MIG. (Går iväg och surar)

Jag överdriver inte ens. Detta har hänt på riktigt.

Aja, tillbaks till min sjukdom. Oftast är det syrran som får ta skulden då hon alltid är nära till hands. Vill ni ha ett till exempel? (Även detta har hänt i verkligheten.)

Jag och syrran ska gå till busshållsplatsen som ligger ca 8min bort. Syrran går 10 min innan bussen går, medan jag börja springa till den ca 5 min innan den ska gå.

Jag: (Framme vid hållplatsen.) Vi har inte missat den va?
Syrran: Jo, jag såg när den åkte iväg.
Jag: VA? Varför sprang du inte sista biten då?!
Syrran: Vi hade ändå missat den.
Jag: ÅHH! Allt är ditt fel! Om inte du hade varit här hade jag hunnit med bussen. DET ÄR ASLAN* DITT FEL!! ALLT ÄR DITT HIMLA FEL!
Syrran: Jag var här 2 min innan dig! Hur är det mitt fel?!?
Jag: Om inte du var här hade inte jag joggat - jag hade sprungit - då hade jag definitivt hunnit! ÅHH! ALLT ÄR DITT FEL! DU BARA FÖRSTÖR!

Börja ni förstå vad jag vill komma fram till? Saken är, nu för tiden skyller jag inte ens ifrån mig på andra, utan nu skyller jag på mig själv.

Jag: (Har problem med en uppgift på ett prov.) Det är aslan* ditt fel. Du skulle ha pluggat bättre.

Jag: (Ramlar och skrapar knät.) Det är aslan* ditt fel. Du skulle inte ha gått på denna väg.

Jag: (Spyr för att jag har magsjuka.) Det är aslan* ditt fel. Du skulle inte ha ätit det där igår kväll.She's a maniac, MANIAC!

*Aslan på arabiska betyder "faktist", eller "om sanningen ska fram".

/Samar

Har tagit fram cykeln

Yeeey! Våren är officiellt här! Har tagit fram cykeln, pumpat och skrubbat den, så den är så gott som redo för allt!


/Samar

En bra dag

Idag har bannemej varit en bra dag! Det har varit årets bästa väder och vi ha just fått en veckas vila. Vad mer kan man begära? Ha en fortsatt bra dag mina jordgubbar!

   
Kolla in den klarblå skyn utanför mitt fönster. (Finns det inte en låt som går så?)

/Samar

Bilder från mitt bröllop

Så igår var alltså bröllop, jag hade ju nämnt det tidigare som ni vet. Det blev tyvärr inte så mycket fotografi så jag har inte så mycket bilder att bju' på... Här är i alla fall några av mina favvobilder - som vi tog hos en professionell fotograf. Är jag inte vacker?
Älskade min make-up artist! Hon ägde! Jag ser 5år yngre ut + att jag ser 10 kg lättare ut. WOHO!

/Samar

Min näsa svider

ÅHH! Fatta hur många gånger jag har skrivit inlägg som har överskrifter såsom: Min näsa/mun/ögon/rygg/ben/armar svider/kliar/irriterar/dödar! Att jag alltid ska klaga på något som stör mig...

Aja, just nu är det då näsan som svider. Ni ser, i morse när jag skulle tvätta ansiktet med nå super-ansiktstvätt måste jag ha "andats in" lite genom näsan. Nu svider det suuuuper-mycket! ÅHHH! Det känns som att jag sitter under kemilabben och andas in ngn äcklig syra.


Tänk; Allt detta i min näsa.

/Samar


Dagens

God eftermiddag mina syltburkar. Igår var det sleep-over hos min vän Jaq och just nu sitter vi och "myser"(?) framför nå' töntprogram på tv:n. Tänkte bara lägga ut dagens innan jag börja skriva på min uppsats som är x veckor försenad.Så här ser Samar ut när hon bossar.


Ville bara visa mina supersnygga stövlar. :D
Samars mans-händer.


Min ex-bloggpartner Modi. Du saknar bloggen va?


/Samar


HP är över, men vart skjutton finns "normeringstabellen"

Idag har jag varit duktig och skrivit högskoleprovet, dock belönas detta inte på något annat sätt än att normeringstabellen är OÅTKOMLIG! Denna tabell jag söker efter berättar vad jag fick för resultat - men nu när jag inte kan komma åt den är jag som en vilsen fisk i det stora havet.

Jag: ÅHHH! Jag kommer inte in!
Syrra: Det kanske är för att så många söker på den just nu.
Jaq: Ja! Som när vi brukade vara inne på Darins hemsida. Ibland kunde man inte komma in för att det var så många var inne sammtidigt.

:( 

/Samar

Jag skämmer alltid ut mig själv! ALLTID!!!

Det finns 2 typer av människor här i världen - de som skämmer ut sig i median och de som inte gör det.

Okej allesammans, jag har gjort det igen. SÅÅÅ TYPISKT MIG! Vet inte ens hur jag ska börja beskriva vilken clown jag är! Ni ser, idag var ingen vanlig dag. Idag skulle nämligen den nya moskén i Sundsvall invigas och eftersom att min kära mor sitter i styrelsen bad hon mig att vara konferencier under dagens ståhej. Snäll som jag är ställde jag givetvis upp på detta och guidade massa folk genom dagens program. Något som jag dock INTE skulle ha gjort var att delta i en intervju från Sundsvalls Tidning.

1. Det gick jättedåligt.
2. Jag svammla
3. Jag använde waaaay för stora ord (som jag oftast gör för att vinna tid) - som till min lycka backslammade i mitt ansikte!

Såg nyss filmsnutten där jag medverkar och jag ser ut som en analfabet tönt! Jag har bott här i hela mitt liv men jag kan fortfarande inte tala ren svenska! Så pinsam jag är...

Antar att ni vill se vad jag snackar om? Klicka på länken så kommer ni till klippet.
http://st.nu/start/sundsvall/1.1945017-nya-mosken-invigdes-i-dag   Press play.


Men fint var det, inte sant?

/Samar

Note to self:

Tag med tills imorron:

1. Klocka.
2. Kallelse.
3. Penna, radergumm, markeringspennor.
4. Mat?

Som en god vän sa: "För att överleva HP krävs enbart två saker; 1. Sov gott. 2. Ät en ordentlig frukost."


/Samar

Dagens - Varför ser jag ut som en galning?

Jag kan berätta varför jag ser ut som en galning. Ni ser, mitt huvud kokar./Samar

Syrran & Mami

Jag, Jasmin (11-årig lillasyster) och mamma sitter i köket.

Jasmin: Jag vill leva la doltce vita, owwwoww. Jag vill bada i champange min vän---
Mamma: NA3AM?!? [Ursäkta?!?]

Mamma avbryter Jasmins låt med mördarblicken och syrran smyger sig ut ur köket. Hahahahhahahha!

/Samar


Introduktionskurs

Woho! Idag ska jag & syrran på introduktionskurs på körskolan! Trodde aldrig att det skulle hända, men tydligen så! Ska kila iväg nu vilken minut som helst men jag ville bara sprida nyheterna innan jag drog. Kan ni tänka er mig, dampiga lilla Samar, framför ratten på en bil. Hahahahhahaha. Jag kommer aldrig klara av det - om ngn kör fel eller gör ngt fel så kommer jag sitta och dampa i mitt säte.


Opassande bild men mamma vill ha sin dator och detta var det första jag hitta.

/Samar

Himla banan - Måste du bli sjuk nu?

Jag tror det är säkert att konstatera att jag har blivit sjuk. Vaknade igår natt av att jag kände mig som en fisk och när jag skulle hämta mig en alvedon fick jag istället en liten present. Väldigt oönskat om du frågar mig. Stod i en kvart och övervägde hur jag skulle "städa undan" efter incidenten. Det värsta är att jag blir sjuk nu, 2 dagar innan HP. Jag kommer att göra provet oavsätt, men kul att sitta där och må som en apa./Samar


Stora nyheter

EXTREMT STORA NYHETER! Bröllop planeras!! Yes! You read it!! Jag har till och med hittat mig en vacker klänning. ÅHHH! ÄR SÅ SJUKT PEPPAD! Kommer att se ut som en ros när jag bär den. Bad syrran knäppa kort på den i butiken och så här ser den ut:


Så vacker men ändå så halal. Min drömklänning!

/Samar

Samar på radio

Hejsan alla mina mjölkpaket. Mår ni bra? Vad kul att höra! Jag var nyss inne på en radiopratares blogg och såg att hon länkat en artikel där bla jag medverkar. Kul va? Känn er fri att klicka in på den och lyssna på min ultra-dryga röst. :D

http://sverigesradio.se/sida/arkiv.aspx?programid=110&artikel=3608220&date=2010-04-06/Samar


Dude, what happened to your hair?


/Samar


Kan inte hitta kameran

Jag försöker ladda upp några bilder innan jag beger mig in i pluggets värld, men jag kan inte hitta vår kamera. Har som ni förstår inget intressant att bjuda på (det är oftast då jag bjuder på bilder) så jag får väll ta och lägga ut en skitsöt video på min yngre syrra. Denna spelades in för flera år sedan och í slutet av videon kommer ni höra mig skratta åt na'. Fett elakt. Hahahahaha.


Superhärlig plugglåt


/Samar

Sitter på tåget

Japp, just nu sitter jag på tåget hem. Vinglade mig nyss förbi några främlingar som jag var nära att ramla på. Vill bara säga att jag hatar X-tågen. Deras säten är helt oergonomiska! Fatta inte hur de har designat dem! Det gör ont att sitta på deras himla säten...

Slutklagat, vill ni ha några bilder från SUM? Sitter på min vän Ginas dator så jag få se vad jag kan hitta för smaskigt att bju på.

Men Samar?! Det där är väll inte du? ICKE! Detta var allt jag hitta på flickans dator så ni får väll nöja er med det.

/Samar


Update från SUM

Hejsan alla glada... Tänkte bjuda på några bilder från dagarnas gång. :D/Samar


Guess this is good bye for now...

Hejsan alla vetekakor där ute. Tänkte lämna en snabb hälsning innan jag beger mig mot drömmarnas värld. Ska nämligen åka till S-holm imorron och kommer inte hem förrens på måndag. Det blir den årliga SUM-konferansen som ska gästas och det kommer att bli superkul!!! Woho! Ska försöka få tag på en dator där nere, men jag kan inte garantera något. Så att ni inte blir helt galna i huvve' från min frånvaro kan jag väll bjuda på lite bilder from the barndommen.


Pinglan i grå jacka är den som ni läsare känner till som Anagina./SamarTYPISKT MIG!

ÅHHHH! JAG ÄR HELT DUM I HUVUDET!! VILL BARA DÖDA MIG SJÄLV. Vet ni vad jag gjorde? Jag har slösat en timme på att söka jobb på ByggMax. Datorn hacka 1000 gng så jag fick gå in och fylla i ansökan typ 15 gånger. Till slut bytte jag dator och efter att ha gjort om allt igen stog det: Du har nu skickat en ansökan till ByggMax i Helsingborg. ÅHHH, har jag nämnt att jag bor i Sundsvall?!

Sak gå och dränka mig i badkaret. Himla Apa.

/Samar

HP närmar sig

Ack så synd att högskoleprovet står och lurkar runt hörnet. Ska plugga massa idag och försöka packa lite senare på kvällen inför vår Stockholmresa.

Lite of topic sådär men igår när vi satt och åt utspelade sig denna scen:
Jag: Åhh, jag tycker så synd om folk när de köper fula presenter.
Syrran: Jaa, speciellt om de är dyra.
Jag: Eller hur, som den där superdyra väskan som du fick på din födelsedag. Sällan du ska använda den lixom.
Brorsan: Eller som de där vita väskorna pappa köpte från Tallin som ni hatade.
Jag: JAG VET! Tycker så synd om pappa - han försökte men det gick inte.
Syrran: Men de var ju ganska snygga ändå.
Jag: ? Skojjaru? Det var en örn på min.
Brorsan: Ja? Om du hade haft den så skulle alla kurdiska killar kräla efter dig.
/Samar

RSS 2.0