Ler den mot mig?!?/Samar

Chilla

Modi: Mama, chilla!
Mamma: Jag vill inte att du använder det där ordet.
Modi: Men varför?! Chilla.
Mamma: Hörde du? Säg inte chilla.
Modi: Okeeejdå.

-- Senare på dagen --

Modi: Mama chilla.
Mamma: MAHMOUD!
Modi: Jag sa inte ens till dig. Jag sa till pappa. Visst får jag säga det till pappa.
Pappa: NEJ!
Modi: Vet du ens vad det betyder baba?!
Pappa: Nej!


Take a chillpill?

/Samar

En gammal goding

ÅHHH! Minns när vi brukade lyssna sönder denna! Så klockren!Det värsta är att vi brukade sjunga på den, typ hela klassen, åsså tilldelades varje person en karaktär. Vi övade på den hela tiden och när vi fick till det hela vart alla skitnöjda & stolta. SÅ OFFRIGT.

Need I write a headline?Och den mycker proffsiga parodin:
/Samar

FF har skottning i mun

Japp, you heard it! Det är FF, igen. Det känns lite konstigt att det har varit FF två veckor i rad. Vill inte mamma och pappa vara med oss längre? Ska de överge oss? Planerar de att lämna oss? 100% att de bara förbereder oss nu för att vi ska kunna klara oss själva när de sliter sig ifrån oss.
Anyway... nu när det är FF måste vi städa och skotta själva. Som tur var så har det snöat 2 dm sen de åkte igår så vi fick rusta upp oss och bemöta fis-snön. Jag tror vi stod där ute i en timme! Hörde du baba? Vi skottade själva & vi gjorde det ordentligt!

/Samar

Just nu känner jag mig som denna..."Men vad menar hon egentigen? Att hon är trött eller att hon har en enorm röv?!"

Svar: Avgör själv. Ingen lösning är felaktig.

/Samar

Present? Till mig?!

Om det är någon där ute som är sugen på att köpa en present till mig så kan jag tipsa er om vad jag vill ha... Jag kommer inte säga vad det är, men jag låter er gissa utifrån bilden.


/Samar

Tänk om...

Tänk om man fick ett sånt här barn. Jag hade dött! Gu vad hemskt att få ett päronbarn. Poor thing./Samar

Mom?


Bara jag som tycker synd om apelsinen?!?

/Samar

Modi terroriserar bloggen

”Modi” aka the ex blog companion tror att han kan knappa in på bloggen så värst han önskar och skriva ett inlägg till sina töntiga klasskamrater. DETTA ÄR MIN BLOGG NU MODI! OM DU VILL BLOGGA SÅ FRÅGAR DU OM MITT TILLSTÅND! JAG ÄR INGEN BILLIG SKANK SOM DU KAN KRYPA TILLBAKA TILL NÄR DU KÄNNER FÖR DET!

Himla clown.

/Samar


Ökej vii get it!

Alla som går i min klass/eller på min skola, jag har fattat att min banan-video var tråkig! Jag har fattat det!!
Asså jeeez, jag uppfattade meddelandet 1:A . Så det finns ingen anledning för er att säga till mej! Och nej, detta betyder inte att jag ska blogga igen!

/Da Modi

Unbelievable

Hitta en hög waakiga bilder på en sida nyss. Kan ni tro att alla dessa kvinnor har varit män. Helt galet... Watch and be amazed.
HELT SJUKT!

/Samar

Väldig col.

/Samar


Pacca?

Om dessa attakerade mig på kvällen hade jag fått en hjärtattack. Kolla på dem, de hade säkert börja stycka mig sakta men säkert./Samar

HAHAHAHA! SÅ FUUL!/Samar

Strechar för fullt

Tjenixen allihopa! Var nyss på friskis med syrran och hennes kompisar när denna konversation ägde rum:

Ledare: Åsså strechar vi framsida lår.
Ledare: Baksida lår.
Ledare: Vaderna.
Ledare: Axlarna.
Ledare: Armarna.
Ledare: Nu kan ni lägga er ner för lite avslappning.
Syrran: Vad strechar vi nu då?!
Syrrans kompis: Själen...

Jag garvade ihjäl mig! Skämde ut mig totalt...

/Samar

Dockor skrämmer livet ut mig

Är det bara jag som är skiträdd för dockor?!?! Jag tror alltid att de ska vakna till liv och komma och göra illa mig. Exv. när jag ser en ful docka och tänker "Vilken ful docka!". Jag ångrar mig direkt och börja rabbla "Nej, jag skojjar." "Du är inte ful." "Du är jättevacker." för att jag är rädd att dockan ska höra mina tankar och sedan hämnas. Kalla mig galning, men jag slår vad om att alla ni också är skiträdd för dockor!Vilken ful docka. Nej! Jag skojjar bara! Dockan du är jättevacker. Gör inte illa mig!

/SamarUpdate: Skypekonversation om detta inlägg:

Rami Dirawi: vilken ful docka
Samar Khwaiter: jag vet
Samar Khwaiter: fast ändå läskig
Rami Dirawi: hahha
Rami Dirawi: du e säkert rädd
Samar Khwaiter: jaa?
Samar Khwaiter: kollade på den i sek
Samar Khwaiter: sen var jag tvingen att bryta blicken
Rami Dirawi: hahaha

/Samar

Vi börjar om igen! Vi glömmer allt! Här ute är det så kallt!

Är det någon mer än jag som saknar Modis inlägg? Visst, han var töntig, barnslig & mycket mobbad - men det är bättre än en massa inlägg enbart från häxan surtant (aka. jag)... Modi, if your out there, please do come back. Vi glömmer allt, här ute är det så kallt.Jag vet inte vad snubbens sak är, men jag kan aldrig hålla mig för skratt! Hahahahaha!

/Samar

Mama, what is that?

Någon som känner sig manad att gissa på vad detta är för slags djur? If you do know, please tell me because I don't!/Samar

Dålig bloggerska

Godag alla goa! Jag känner mig som en riktig dålig bloggerska, tycker så synd om er kära läsare. I bilen hade syrran och pappa denna konversation.

Syrran: Han  vill bli tandläkare.
Pappa: Han din klasskamrat?
Syrran: Jaa, men palla det liksom.
Pappa: Vadå?
Syrran: Att bli tandläkare.
Pappa: Vem ska bli tandläkare?
Syrran: Åhh, baba du hör inte det du inte vill höra.
Pappa: Vad pratar du om Nada? Jag är bara selektiv.
Syrran: ÅHHH! DET VAR JU DET JAG SA.
Papppa: Nej. Du sa att jag hör det jag vill höra.
Syrran: ASSÅ BABA! JAG SA ATT JU INTE LYSSNAR PÅ DET DU INTE VILL HÖRA! ALLTSÅ ATT DU VÄLJER BORT DET SOM INTE BERÖR DIG!
Pappa: Ja, det är ju det jag sa. Jag är selektiv.
Syrran: DET VAR JU DET JAG SA!
...konversationen fortsätter på samma sätt i 2 min...
Pappa: Jaha. Då sa vi väll samma sak.
Syrran: (Dampar smått på insidan)

/Samar

Arabisk tv

Kan inte arabisk tv bara ge upp? Fattar de inte att alla program som går på arabisk tv är allt från uppskattade. Antingen så är det en talkshow, som alltid ä lika tråkig. Eller så är det en "mosalsal" (dvs. serie) som är dubbat från turkisk tv. Har vi tur får vi även se en fullspäckad arabisk serie som innehåller översminkade skådespelare och en kvinnas skrik var 3min. Sist men inte minst, det absolut värsa: Arabiska sång tävlingar! Gu vad de alltid ska hålla på! ETT ENDA UPPTRÄDANDE ÄR EN HEL JÄKLA FILM!  De står seriöst och uppträder med 100 bakdansare + rekvisita & matchande senkläder. Dessutom låter alla exakt likadant! ÅHH! NI SUGER!

Jag vet inte om det har framstått så tydligt än, men jag absolut HATAR arabisk tv! DÖÖÖ! SNÄLLA. DÖÖ!!Det är nästan så att jag låter bilden tala för sig själv. Är det inte typisk arabtv?!? Mycket smink & skrikande/gråtande kvinna.

/Samar

Iskallt

Vi fryser ihjäl! Det är superkallt i vårt hus. Alla fryser och pelletskaminen och vedspisen är på (inside joke).

Jag: ÅHH!
Tjejerna: Vad?!
Jag: Inte undra på att vi fryser ihjäl...
Tjejerna: Vadårå?
Jag: Det är ju 15 grader inomhus! Helt sjukt.

Sällan vi har 15 grader innomhus. Det är iskallt!/Samar

Idag känner jag mig som denna/Samar

Huset är en mess

ÅHHH! Det är så himla smutsigt! Eller smutsigt och smutsigt, köket är är skitäckligt, men resten är rent. Det är disk över allt sen igår + i morse & jag vägrar ta bort det. Våga inte klaga på syrran då hon troligtvis snappar så jag försöker istället ignorera problemet. Hoppas bara allt är borta innan mammi och pappi kommer hem.

/Samar

Morr

Nu känner jag mig lite bitter. Jag har nämligen förlorat ett parti shack mot min kära vän Jasmin. För att göra upp för denna förlust utmanade jag henne på stress. Som tur var förlorade jag även denna gång och blev riktigt sur. Efter att ha surat tog jag mig samman och lyckades förlora ännu en match. ÅHHH! JAG SUGER!!! Fatta inte vad saken är. JAG FÖRLORAR ALDRIG!

/Sama

God morgon

Tjenis alla där ute! Hur mår vi idag då?! Vad har ni för er?! Själv är det superskojj här i partyvillan med massa busigheter. Jasmin och Gina (anagina) har sovit över och det är är som en stor stadsfest! Ikväll blir det mer partaj när flera av våra vänner kommer över till middag & mys vid melodifestivalen!
Jag låter som en stor tönt. Håll utkik för uppdatering under dagen...
/Samar

Han dödar mitt liv!/Samar

Modi bloggar inte mer!

Jag har nu övergett bloggen! Bays bays, Samar kommer få byta namn till retarduniteswithherself.blogg.se

/Modi


Samar & Modi har bråkat

Japp, det är sant. Modi är skitsur för att jag inte överlämnade datorn då han skulle överföra ett nytt spel till sitt PSP. Han har därför bestämt att inte blogga något mer och han har "övergett" bloggen. Vi får se hur länge det håller...

/Samar


Äkta jag/Samar

Bananer i pyjamas

-TÄNKER DU SAMMA SAK SOM JAG B1?!
-Nja, jag vet inte... Elle... Vänta, tänker du att vi ska...? Eller att de ska...? Eller att vi kan...? Eller att du vill...? ...Nää.. B1, jag tänker nog inte samma sak som du.När jag var liten fågade jag mamma: "Mamaa, kan du inte fixa bananer i pyjamas till mitt kalas?" Hon ba: "Jo Samar, klart jag kan." På min fördelsedag fick jag istället detta:Hahahahahaha! Närå, skojjar såklart. Gud vad hemskt om det var sant.

/Samar

FF FF FF

Woho! Nu är det FF! Jag har längtat i 2 veckor på att vi ska få huset för oss själva. Mamma & pappa ska vara i Sthlm tills söndag och vi ska leva livet tills dess.

För alla er som inte vet var FF är (skämms) så betyder det Föräldrar Fritt. Inte för att vi ska fest eller nått.. (Fest? Vad är det? Kalas?) Men vi ska ju ha P-party och hitta på massa annat skojj. Men tillbax till FF. Ni minns väll programet? Markoolio var programledaren som sprang runt i pyjamas bland massa barn. Han åt godisfrukost som var glass/tårta/godis/dricka och 1000 andra saker. Det såg alltid skitäckligt ut. Åsså var det en massa lekar & spel. Man skulle bland annat klä ut en person och sen måla av den. Jag älskade FF! Önskade alltid att jag skulle få vara med...Här har vi FF master himself. Dr Mugg? Visst tillhörde det också FF?

/Samar

Jasmin och Nada tjafsar

Satt nyss med systrarna Nada (18) och Jasmin (12) som småtjafsade. Var bara tvungen att berätta till er mina rara läsare så att ni förstår vad jag står ut med..

Jasmin: Idag var den en kille som gikc fram till mig och fråga "visst är du Nadas syrra?"
Nada: Vem?
Jasmin: Han hade typ ljusbrunt hår.
Nada: Va? Vem då? Var han vuxen?
Jasmin: Ja..
Nada: Hur såg han ut?
Jasmin: Neej, jag skojja bara! (Ler superstort.)

Nada blir lite sur och fortsätter.

Nada: Idag frågade en tjej mig om dig Jasmin.
Jasmin: Jasså?
Nada: Ja, men hon visste inte vad du hette. "Hon heter som en blomma, men ser ut som en bajs". 

Hahahahhahahhahaha!!! Så omoget men ack så roligt!

/Samar


Modi går helt Bänänäs!

Så här ser det ut när Modi äter banan på sitt egna sätt...!!! Se och njuuuuut!Blir kanske inte mycket inlägg sen för att jag ska gå till min kompis och sova över under helgen.

/Modi


GU VILKEN TRÅKIG VIDEO! HADE JAG SETT DEN INNAN DU LAGT UT DEN HADE JAG ALDRIG TILLÅTIT DETTA! /SAMAR

Mitt hatord!

Vet ni vilket ord jag hatar?! Som jag verkligen, verkligen hatar?! Gissa.... Nädå, ni skulle aldrig komma på det. Mitt absolut hatigaste (hatigaste? ett ord?) ord är "tös"! ÅHHHH! HATAR! HATAR, HATAR, HATAR! När jag tänker på ordet "tös" tänker jag på en gammal äcklig alkisgubbe som har kissat på sig och flörtar med en snus i käften. "Vilken snygg tös" säger snuskgubben och stirrar på en minst 40 år yngre tjej! ÅHHH! Jag hatar ordet så mycket!! Kan det inte bara bannas!


Åhh, till och med denna tecknade blid på tös-gubben äcklar sönder mitt liv! Så himla snuskigt!

/Samar

Snart kommer video

Jag försökte filma en video men det gick inte, snart ska jag göra en ny och ladda upp: En ord (ledråd) om vad som ska komma upppå video: Banan

/Modi

Så ironiskt/Samar

Tjuva "arablistan" från syrrans blogg

Var nyss inne på syrrans blogg, http://youhavetherighttoremainstupid.blogg.se/ och hitta denna rump-roliga "arablista". Hon har alltså skrivit vad defenitionen av en arab är. Kan du checka av alla dessa punkter är du alltså 100% arab; 

Hur vet du att du är arab?
Du taggar alla dina kompisar på en bild av en Emo. Jaa det är sant.
Du säger alltid jaaaaj när du ser ngt fint.
Du underskattar jämt dina barn. Du tror ej att dom fattar någonting tills dagen dom gifter sig.
Du bantar för att gå ner i vikt för att sedan äta upp dig efter du varit i ditt hemland och träffat familjen.
Du pratar väldigt mycket, och väldigt många gånger om onödiga saker.
Du skryter ännu mer. Alla araber skryter, det kan exempelvis vara om barnens utbildning eller vad som helst.
Du ser inte svensk mat som riktig mat, och snackar alltid skit om restauranger som tar 300 kr för en rätt. Du insisterar även att du hade kunnat göra exakt samma sak för 20 kr.
Du ögar allt och alla.
Du jämför alltid din mat med andras och försöker alltid övertyga andra att din version är 1000 gr godare.

/Samar

Bäst på att baka!

Jag har nyss bakat semlor och de vart sååå goda! "Godare än de man köper" sa den annars kritiska pappa! WOHO! Desvärre kunde jag inte slänga upp nån bild då kameran är spårlöst borta, men, kära läsare, så sviker jag inte er helt och hållet. Hitta nämligen några snygga bilder på andra goa bakelser. (Hatar förövrigt ordet bakelse. Låter så töntigt.)Sjukt coola tårtor om du frågar mig.

/Samar

Wala ye kon fe 3endo moshkela hal walad

Min brorsa har just tappat bort sitt tredje par vantar denna vinter. Detta par var dessutom pappas vantar som Modi lånat när han hade utflykt. Efter att ha kollat i väskan drar min kära bror slutsatsen att någon måste ha flyttat på dem. Pappa, som skulle ut och skotta, står nu och mumlar högt;


"Ana khayef 3alek. Wallahel 3azim, khayef 3alek. Wala ye kon fe 3endo moshkela hal walad."
Översättning; Jag är rädd fördin skull. Jag svär på Gud, jag är rädd för din skull. Tänk om det är något fel på honom?!?

Hahahahhaha! Stackars pappa. Han blev inte ens arg för att Modi tappat bort vantarna, utan han känner sympati för pojken som kanske/kanske inte är hjärnskadad.

/Samar

Bara för att Jasmin är så söt!Synd bara att hon växte upp.


/Samar

Naww

Var bara tvungen att bjuda på dessa skitsöta bilder jag hitta på nätet. Det var någon (troligtvis en giraff) som fått ett gulligt litet barn häromdagen.


Hahahahha, den sista är bäst!

/Samar

Jag missa semmeldagen!

Himla apa. Att jag glömde bort att det var semmeldagen. Har längtat sen i lördags. Även att jag inte kom på det förens nu! Nu är jag grovt besviken då jag planerat att baka semlor till las familjas. Darn it!/Samar

OS suger!

Fyyy vad OS är tråkigt! Fatta inte varför alla överdriver så mycket. "Måste kolla på OS", "snart är det OS", "såg du på OS", "jag var uppe hela natten och kolla på OS". Jag säger bara BLÄÄÄÄ!! Vad är det som är så himla spännande med OS?! Kan någon snälla berätta.. Är det människor som åker längdskidor, eller som skjuter på en tavla, eller som åker/tacklas efter en puck?! ÅHHH! Ni suger! Ingen vill ens kolla på vinter OS! Fattar ni inte!

Sommar OS är ganska okej, lite roliga sporter och sånt, men vinter OS?! Ni dödar mitt liv! ÅHH!


Woho... I am so entertained.

/Samar

Samar på friskis

Så här ser det ut när Samar är och tränar på friskis och svettis. Ingen fin syn men jag lägger upp den endå


Euuuu! GRÅÅSZE!

/Modi

The power of friskis will set you free

God däj maj happy peoples that reedes this blog. I have som grejt njus to all of the peoples. Modi is finally of the crack and he is no more a dopeboy! Woho! It has been a tuff ride you gajs, BUT WE MADE IT!

Anywho, idag är det tisdag, dvs dagen som friskis kör sitt ultracola styrkepass! Jag har längtat hela veckan på detta! Vet inte vad det är, men det finns något i dem där friskisledarna som tänder eld i baken på en! Man bara vill & vill & vill! Vilka hjältar. (Kollar med beundran). Dessutom finns det en ledare, Cath B, som är så läskig att jag älskar na! Det ser ut som att hon vill slå in ansiktet på mig och jag blir bara mer pepp varje gågng hon "ler" mot mig! Om du ser detta Cath; fortsätt skrämma alla otränade därute!/Samar


Raptor äter Cheerleader

Asså, kolla detta sjuka klipp :S undra om killen fick sparken?

Haha:

Kommentatorn: Well, thats, thats just wrong!

(No shit! du måste verkligen ha pluggat på )

/Modi

Tråk!

Guu vad jag hatar denna blogg, den enda anledningen att jag har den är för att vi har 25 läsare och det är också Samars blogg och om jag skulle sluta skulle namnet "retardsunites" vara fel. Så Samar, Va glad!!
Jag försöker just nu hitta nått roligt att ladda upp, vi får se strax!

/Modi

T.o.m. läraren tycker jag är en tönt

Så för några veckor sedan skulle jag lämna in en uppsats kring en bok jag läst. Jag var sen med att lämna in den & på sista inlämningsdagen hade jag denna ärliga konversation med läraren:

Lärare: Samar, hur går det med uppsatsen?
Jag: Jo, jag har läst ut boken och jag vet exakt vad jag ska skriva, men jag har inte börjat riktigt än...
Lärare: Okej, men det är ingen fara. Lämna in den när du är klar bara.
Jag: Men alltså, jag ska bara få ner den på papper. Du kan få den om senast 2 dar.
Läraren: (kollar mycket förvånat)
Jag: (väntar)
Läraren: (i normalt & seriös röst) Har du inget liv du?!?

Jag fortsätter att prata och fatta inte vad han sagt förens nån sekund efter. "Har du inget liv du" citerar jag lite skämtsamt och han börjar skämmas, skratta och förklara sig. Hmm, kul att t.o.m. läraren tycker jag är en pluggis./Samar

Modi is on crack

Anledningen till att vi inte slängt upp något nytt på bloggen beror på att vi har haft fullt upp med ett familjeproblem. Min lillebror, Modi, is on crack. Han har tydligen varit påverkad ett tag nu och det var på tiden att vi tog tag i problemet...


Så här såg stackaren ut när vi hade intervention tidigare idag.

/Samar

Maskerad

Jag har funderat på om det kanske inte är dags att piffa upp vardagen lite grann. Nu när våren är på väg så vill man ju se extra fin ut med nya kläder & allt. Problemet är bara att jag inte är helt säker på att jag kan Rocka mina nya outfits. Vad tycker ni? Ska jag köra på dessa ändå?

Okej, den sista kanske var att ta i lite... Vet inte om jag skulle klara av den. Men de andra då? Är de våriga nog?

/Samar

Modi har lite för kul framför kameran

Så när jag skulle fota Modi tidigare idag fick vi lite "ovanliga" bilder som inte riktigt dög. Tänkte att jag kunde bjössa på dem så att ni kunde få en liten inblick av hur han egentligen är..


 

/Samar

Ascoolt eclypp

Kolla det här klippet, ascoolt! Seriöst! Asså om jag skulle försöka mig på något liknande skulle jag ge upp efter 5 minuer :S/Modi

Modi är en tönt!

Nu ska  jag fotografera Modi så vi kan lägga ut nå bilder på denna kära blogg. Modi insisterar på att byta kläder men kan inte bestämma sig. Som tur är så har han inge problem med att gå runt utan tröja så nu står han och posar och flexar i bara långkallingar.

Snart kommer uppdatering på bloggdesignen. Vem vet? Det kanske blir riktigt charmiga bilder endå?!

/Samar

Hjälp mig!!!

Hallå om någon har sett min Hamsterkamel som heter poopifejs kan ni ringa mig!
Här är en bild på poopifejs :(/Modi

Cloudy with a chance of meatballs.

Jag har sett filmen Cloudy with a chance of meatballs, det svenska låtsas-tattar namnet är "Det regnar köttbullar"
Åh! Gu va jag hatar den översättningen! AAARRGGH! Jag vill bara döda alla som kalla den för svenska namnet!
Enywej,

En rolig del av denna film är vad killen kallar sin uppfinning, videon får tala om resten :D/Modi

Random reklam

Här kommer lite reklam gone bad:/Samar


Ditt äggNaaw. Är det bara jag som tycker synd om ägget? Den ser värsta sjukt ut...

/Samar

Yeey

OMG, Hur fet får man bli?Alldeles nyss satt jag och Jasmin och klappade till denhära låten som vi gör på musiken.
Asskön, så här gör man (Man måste va 2):

När takten börjar klappar man först på knäna, och sen ska man klappa båda händerna med varann mellan alla rörelser.
Så så här blir det man kör:

Bena
Klappa båda händerna med varann
Ta högra handen och klappa på den andras högra hand
Klappa båda händerna med varann
Ta vänstra handen och klappa på den andras vänstra hand
Klappa båda händerna med varann
Bena

Sen fortsätter man så här tills de börjar sjunga "Oh, lordi. Pick a bowl of cotton, Oh, lordi Shumalumalää"
eller vafan de sjunger.

Och tar upp armen och sitt pekfinger och börjar snurra runt tills de blir klara med "Oh, lordi. Pick a bowl of cotton, Oh, lordi Shumalumalää". efter den ena "Oh, lordi. Pick a bowl of cotton, Oh, lordi Shumalumalää"
byter du håll att snurra åt, så om du först snurrade vänster börja du snurra höger efter den ena "Oh, lordi. Pick a bowl of cotton, Oh, lordi Shumalumalää"

(Du hinner ungefär 2 varv på varje "Oh, lordi. Pick a bowl of cotton, Oh, lordi Shumalumalää")

Sen när alla "Oh, lordi. Pick a bowl of cotton, Oh, lordi Shumalumalää" är färdiga fortsätter du bara med

Bena
Klappa båda händerna med varann
Ta högra handen och klappa på den andras högra hand
Klappa båda händerna med varann
Ta vänstra handen och klappa på den andras vänstra hand
Klappa båda händerna med varann
Bena

Och gör det till låten är slut.


But Caaaaarl!


Min favoritdel är denna:

-Why did you kill this person Carl?
-I do not kill people, that,that is my least favorite thing to do!

/Modi

Bara för att jag kan


Hahahahaha! Vilken idiot skulle göra något sådant? Är man blåst eller vad är saken? Värst är den i mitten till höger. Vem står på huk toan?!? Hahahaha.

/Samar

Underligt klippDet finns inget ljud, men den är supercool endå.

/Samar

När jag ändå är inne på sko-temat...


Man kan t.o.m se håret på hans fot.  


Varför? Varför skulle jag vilja gå runt med häst fötter?


Dels obekväma, dels sjukt fula.


En apa? Är det en apa?!   Jag gissar på apa.


Hundfötter någon?


Ewwwww! Fy vad snuskigt! Jag hade varit skiträdd om någon i familjen hade sånna. Hahah, hade inte vågat vistats i samma rum!

/Samar


Glass of air?

NO! Did you forget your head up your as again? (Huva!) Det är ju "water"! Glass of water!! Här kommer en bra plugglåt./Samar

Mogna nog?

God morgon familjen skogsbär. Jag fick en stor chock när jag klicka in på statestiken idag. Som jag sagt 1000 gng innan har den ju inte fungerat men igår fick vi våra första värden & gissa vad? Vi hade en bit över 20 läsare! Modi kommer att ha fest när han ser statestiken. Vi lovade ju förut att vi skulle ha frågestund om vi kom över gränsen, men känner vi oss tillräckligt mogna?!Lite opassande bild, men man måste ju bju på sig.

/Samar


-

Okej. Absolut sista uppdateringen, inge med skitbloggande för att slippa plugga. Hitta VÄRLDENS äckligaste bild på nån killes blogg! VÄRLDENS ÄCKLIGASTE!! Jasmin.D kommer att dö.Ewwwww! Asså jag äcklas ihjäl!

/Samar


Jag försöker alltså slippa plugga.

Jag orkar inte plugga. Sitter på google och hitta nå rolig bilder & nå töntigt klipp;


Kalla mig besatt men jag började bara googla randomly. Hitta dessutom en video när han skulle brännmärka sin rumpa, ewwww! Man fick se hans rumpa! Först alkoholen nu detta! Sista gången vi bloggar om dem!

/Samar

Ny design!

NU HAR JAG FIFFLAT MED DENNA DESIGN I 2 TIMMAR ISTÄLLET FÖR ATT PLUGGA! Vart den bra eller dålig? Säg till - om ni tycker att den är ful byter jag. Rami, din röst räknas inte.

/Samar


Nu när jag tänker efter - Den kanske är ganska tacky endå! ÅHHH!

Statestiken är fixad!

Woho! Nu har jag fixat statestiken! Det visade sig att det var vår waaka bloggdesign som gjorde så att den inte fungerade! Nu kan vi äntligen se att vi har; *trummvirvel* TVÅ stycken läsare! YEEEY!

/Samar

"Tiden går snabbt när man har skojj"

Tiden går snabbt när man har tråkigt också! Dumbass!

Nu har jag pluggat i en timme och jag belönar mig själv med en liten kaffepaus. Tiden går så himla snabbt. Den idioten som sa att tiden gick sakta när man har tråkigt måste nog tänka om sin lilla teori./Samar

Checklista

Här är Samars checklista inför ett prov;
Sent ute, gärna kvällen innan - Check!
Har ont i magen - Check!
Har/tänker koka kaffe - Check!
Fullspäckad spellista - Check!
Hemladdat Coldplay album limited ed. - Check!
Något att äta - Check!
Datorn som distraherar - Check!
Stressad som en apa - Check!
Vill bara dö - Check!

Jag har med störst sannolikhet stavar fel på "check" men jag är för stressad för att kolla upp det. Hoppas bara jag kan trycka in allt sista minuten!
/Samar

Nada = Galen

Nada är psyket själv. Jag sitter på min dator, i mitt rum, när Nada sätter sig i mitt rum och tar över datorn. Jag ber om den typ 5 gånger, men då säger hon att hennes internet inte fungerar. Plötsligt ringer min kompis och jag tvingar ut Nada. Hon får damp! Oh my godness som mammi skulle säga. Hon släcker lampan, dra ur laddaren, dra ur sladden till digitalklockan och slänger den på golvet, stänger av datorn och skriker + bankar på dörren - medan jag pratar på telefonen! Åhhhh! Nada, du skämmer ut mig. Sitter jag som ett sär och förklarar; "Asså, Nada sitter och surar för att jag slängde ut henne. He he."
Tack för den syrran.
/Samar

Vem ringde?

Min mamma ger mig damp! Jag är på toa när telefonen ringer. Mamma ropar; Samar telefon! Så säger jag att jag är på toa. Efter att hon har lagt på frågar jag vem som ringt.

Jag: Vem var det?
Mamma: Inte vet jag.
Jag: Men vem ringde då?
Mamma: Nån tjej.
Jag: Vad ville hon?
Mamma: Jag vet inte.
Jag: Vad heter hon.
Mamma: Inte Sara, hon den andra.
Syrran: Helena?
Mamma: Nej.
Syrran: Katarina?
Mamma: Nej
Pappa: Katrin tror jag. Caaatrin.
Jag: Katarina?!
Mamma: Nej.
Syrran: Diana? Reham? Elin?
Mamma: Nej.
Jag: Men mamma vad heter hon då?!?
Mamma: Inte vet jag!! Jg lyssnade inte!
Jag: MEN VAD SA HON DÅ?
Mamma: Hon ringer om en halvtimme.

Sen mumlar mamma något om att det var Tamara som ringde. Tamara vem? JAG kÄNNER INTE ENS NÅN TAMARA! Typiskt mammi!

/Samar


uppdate: Det var inte Tamara som ringde, det var Isabella!

Hahahaha!

Alltså har ni sett Nassim Al Fakirs skratt? Här skrattar han i 2 minuter i sträck, asså vilket jävla skämt kan få en att skratta i 2 minuter i stäck? Verri Wiiird


Freak, men fortfarande kul :D

/Modi

Sorry!

Jag vill bara säga till alla mina äckliga läsare (Alltså, ni är inte äckliga, men ÅÅHH! ni fattar!?) Soooorii för den dåliga uppdateringen, natt good joob from min sida. But i vil meke better uppdatering nao!

Hehe, Så här spelar Emosar fiol, jävligt najs ljud också >:)

/Modi

Modi = en stor retard

Förlåt att vi inte uppdaterat! Det är helt och hållet Modis fel. Han är dum i huvve'. Jag har alltså haft fullt upp i 2 dagar nu, då jag kommit hem kl 9 efter lite friskis&svettis. Min lillebror är så himla trög! Han kan inte uppdatera om inte jag gör det. ÅHHHHH!

Modi: Samar du bloggar aldrig.
Jag: Jag kom hem 9 igår, och förrigår.
Modi: Jag bruka inte heller blogga.
Jag: ?
Modi: Ska vi bara lägga ner den istället.

JAG SKA KVÄVA DIG NÄR DU SOVER! FATTAR DU? NÄR DU SOVER!!!

Någon som ser likheten?

/Samar

Man skulle kunna tro att vi bara har ett dass i hela huset

Så vi har totalt 3 st badrum i huset. 3 STYCKEN!! Sekunden jag går på toa råder hysterik. Jag blir helt galen! När jag låser dörren kommer syrran: "Åhh! Skynda! Jag måste gå in. Du ska alltid vara på toa."

Dessutom brukar jag ta med mig datorn och kolla på film när jag badar. Min mamma blir helt galen. Var 5e sekund hör jag: "Samar? Lever du?". Sen surar dom på att jag är inne så länge. Men vet ni vad, saken är; INGEN BEHÖVER ENS GÅ IN PÅ TOAN! Så jag ska alltså skynda mig för att den ska stå tom? ÅHHHHH!!!

Behöver jag påminna er om att vi inte bara har en toa, utan TRE! Sannorlikheten att alla ska vara upptagna sammtidigigt är 1/6 * 1/5 * 1/4 dvs 0.83%. Mindre än 1%!! Åhhhh! (För alla er där ute som inte förstod varför sannorlikheten blev 0.83% så kan jag enkelt beskriva det med ett träddiagram. Fråga bara så förklarar jag *host* Jazz.*)/Samar


What da f(piiiiip)?!

Hehe, videoklipp med Michel Jackson.


Som ni märkt så har jag inte skrivit så mycke text i mina inlägg längre för att det är helt enkelt tråkit, och jag gillar personligen bloggar med mycket bilder/videor.

/Modi

Nya hörlurar = En glad Samar

Nu har jag äntligen fått mina nya hörlurar! "Yaaay" [jaaaj] som en arab skulle säga. Nu firar vi med lite plugg med musik!


/Samar

SVT lurar oss

Så melodifestivalens första vinnare har just gått vidare. Som skitturen jag har så missade jag den enda låten jag ville höra - nämligen Keep on Walking (vinnarlåten). Nu har jag suttit och googlat i 5 minuter och jag kan inte hitta ett spår av låten. Tönt SVT har tagit bort den och it's spårlöst gone. Något annat intressant jag dock hittade var en artikel som påstod att det var Salem Al Fakir som var den andra webbjokern (Darin den första). Alltså SVT? Driver ni med oss? Dem startar en webbjokertävling där 100-tals bidrar och vilka vinner, om inte välkända artister! ÅHHH! Så fake! Skit på er SVT, ni lurar folk att rösta, men så tar ni in Darin och Salem istället.

Jag känner mig otroligt lurad! Ofta jag spenderade 5 kr på att rösta för att sedan bli blåst så att ni kan ta in tidigare kändisar istället! ÅHHHH! Idioter!

 
Salem Al Fakir och...


...Darin, som gömmer sig för någon? Är det mig? Du gömmer väll dig inte från mig?!? (Men det är ju min fördelsedag....)

/Samar

The Interview

Kanske inte mäter upp till Mr. Happy Face fast det är ganska rolig :D


Den roligaste delen är när han säger "Satan" :D


Träningsvärk

Så igår gick jag på gym själv och stod och pumpade som offter jag är. Jag gick till dom där arm-maskinerna för att Nada alltid mobbar mig för att jag har så svaga armar. Hursomhelst har jag haft världens träningsvärk idag (eftersom jag finner streching fett tråkigt). Nu går jag runt som ett spöke i huset och orka inte ens lyfta mina armar. Himla fis * 20.

Blää- Varför ens blogga om jag bara kommer att skriva skittråkiga inlägg? I donno. Ibland önskar jag bara att "him, whos name should not be spoken" (aka. Voldemort) skulle komma och förgör mig. Hahaha. Seriöst, hade han kommit med sitt fula ansikte hade jag kissa på mig av garv!eller ännu värre;HahahaHAHAHA. Så groteskt ful! Is it a man? Is it a woman? Nope, it's just silly old Voldemort.

/SamarKolla hur hans klänning svävar.

Samar tar bort snö


Samar visar några av hennes dancemoves när hon tar bort snö!

/Modi

Mr. Happy FaceHehe, min favorit del är denna biten:
Timmy: Are you going to be my new friend?
Mr. Happy Face: I´m going to cut your throat off and use your blood as syrup on my pancakes! yeey!

Vad händer gubbs änd flikks?

Hehe, GUBBS (gubbar) Flikks (flickor) vad händer? gahgahagah! (gubben våldtar flikkan)

Asså det är en kille i USA, killen är ett otacksamt idiotäshhle fast han har bidragit till många skratt, asso seriöst, när jag såg detta klipp började skratta ihjäl mig och när jag fortsatte titta in på kanalen och saker förstod jag att det inte var fake, asså titta bara!!! :DDet finns mer på killens broshas kanal :D

/Modi

Mina föräldrar = små barn

Idag är jag ledig och skulle vara ensam hemma. Desvärre är det "snöstorm" (enligt mamma) så både hon och pappa var hemma med mig.

Så tidigare idag när jag satt i köket och försökte skriva lita på min uppsats, kommer min pappa plötsligt och ställer sig i köker och shussshar mig. Jag fattar ingenting eftersom att jag satt tyst, men så märker jag att han står och gömmer sig. 

Jag: (Vad händer?)
Pappa: Shhhuusss. (Lägger fingret på läpparna.)
Mamma: (Som är i ett annat rum.) Beeshooo? Vart är du? Bashir?
Jag: ÅHHHH!
Pappa: Shuuusssh!
Jag: NI ÄR SÅ FJANTIGA!
Mamma: Bashir? Vart är du? (Går mot köket...)
Pappa: Springer iväg och gömmer sig.

Till slut hittar mamma pappa och de börjar skratta högt och fjanta sig. HAHAHA, mina föräldrar tror att de är typ 8. Är det detta de gör när de är hemma? Leker kurragömma?


Mamma Maha & pappa Bashir dansar på min morbrors bröllop.

/Samar


Statestic is waak

God day all nice persones that reed this awsom blogg. I am usully wery nice, but todey I are angry like hell. You se the staticistic does not work, and I are pissed!

Närå, nu kommer brorsan läsa detta och tror att han helt ärligt äger mig på engelska. Men serri, statestiken är helt waak. Den har fastnat på den 31 jan då vi bara hade 1 läsare (vi själva). Jag vill gärna tro att det är minst 3 läsare, men statestiken har varit låst sen flera dagar tillbaka.

Eftersom jag är så tråkig får ni nöja er med denna särbild;


Åhhh vad jag hatar Betty Boop! Hon är så ful! Hon ser helt sjuk ut med sitt missformade ansikte som sitter på hennes kropp utan någon hals! Hennes kinder ser ut som 2 skinkor som har en liten vårta till läpp! Låt mi inte ens börja på hennes hår! ÅHHH! HATAR!

/Samar

Vem är vem?

Nu ska jag redogöra för alla vem det är som är vem:

MODI: Är den lilla killen som går i 7an. Det är han som skriver tråkiga inlägg om hans skolkamrater och tror att han är blogg master.SAMAR: Är den äldre tjejen som går 2an, natur. Det är hon som skriver ännu tråkigare inlägg - men det är oftast hon som är ute på andras bloggar & sprider glädje. (Och ja, hon är en tönt.)/Samar


Hejsan mittebejsan,

Hajj! Veerrri najs to bi bäk! Hur mår alla?

Vet ni vad jag hatar? Att 7:or aldrig får göra något på Kemin? Asso guu va tråkigt, seriöst! Så här lät det när jag pratade med läraren på lektionen!

Lärare: Vi ska göra något på onsdagen så alla som har långt hår måste ta med hårband!
Jag: Va? Ett experiment ? (Värsta nyfiken)
Lärare: Ni får se...
Jag: OMG! Vi ska göra ett experiment! yeey! (asglad)
*Lektionen slutar*

*Tisdag*

Jag: Jaa! Imorrn blire experiment!
Kille : Grattis Modi.

*Onsdag*
(Jag kommer från arabiskan *de har redan börjat med lektionen* och springer in mot klassrummet)

Jag: Har ni börjat!?!?!?
Lärare : Nej.
Jag: Yes!! (sätter mig ner)
Lärare: Okej, jag har tagit med mej massor av saker.... (asglad *kolla bilderna nedan sen*) ...och vi ska beskriva dem.
Jag: Va? Inget experiment?
Läraren: Nej.

Så här såg det ut!

Jaa!

Vad?

VARFÖR?

No!

Nooo!

Nooooo!

Nooooooooooooooooo!!!!!!!!

/
Modi


Tandläkaren

Just nu sitter jag med en sån där plackers i mun. Har borstat tänderna i exakt 3 min och är supernoga. Varför? Jo för att jag ska till the t-docktor tomorrow, eighthundred hours sharp! Jag hoppas att jag har skött mig. Hahah, vilken tönt jag är. Saken är - sen jag gjorde min praktik hos tandläkaren för några veckor sen, har jag faktiskt börjat bry mig om mina tänder och tandkött. Dock har jag funnit en ny känsla av äckel gentemot folks munnar (även min egen), så för varje dag som går äcklas jag mer och mer av att kolla på mina tänder. Jag är helt störd.


Jag fattar inte ens vad dessa tjejer är så glada över. Har samma paket själv & varje gång jag kollar på dem blir jag först smått arg, sen lite besviken. De ser ut som om de är FO-the-7th-hevean-B (fresh-of-the-7th-heaven-boat). Dvs. 7th heaven importer.

-

Här är den videon jag använde för min praktik presentation i skolan. Rami har redan konstaterat att jag tvättar händerna helt fel i slutet och jag hoppas att jag inte förolämpar någon annan med min okunskap. Forgive me master, for I have sinned.  /Samar

Hehe

Haha, jag tittade runt i internet och hittade denna text :D ganska skön:

Fjortisen (Homo Sapiens Fjortissus) Ett flocklevande djur som ofta rör sig i mindre grupper utanför McDonald's och liknande. Gärna vid sena tidpunkter på dygnet. Ju senare, desto starkare position i gruppen. Honorna är ca 160 cm långa och har ett läte som kan liknas vid skatans kvitter, medan hanarna kan ha ett mer män...skligt läte. De kan upplevas som mycket störande djur då de under sin vandringar kan gapa mycket. Populationerna har ökat markant på senare tid.

Jäklar vad man kan lära sig av internet! Min historia-lärare kommer bli chockad över mina kunskaper!


Så här ser det ut på en fjortis tangentbord, enligt microsoft är det
den mest säljande tangentbordet också :S

/Modi


Naaaammmlaaaton Saaaggirrrattoon (liten mya (på dålig arabiska))

Nu sitter småsyskorna med mamma och försöker läsa arabiska. Faaayaaaraa allsamaaaa eaa allla raaa. Jag fatta inte ens vad de läsar. Om mina barn ber mig om läxhjälp, och förväntar sig att jag ska sitta och lyssna på dem medans de läser högt... Off. Dom hade blivit utkastade. Eller. Faktiskt inte. Jag hade inte kastat ut dem. Jag hade hyrt ut dem som slavar - på detta sätt skulle jag gå i vinst sammtidigt som jag skulle slippa dem. Yes! Victory is mine!

Slutsnackat! Nu bju jag på några bilder på mina sopor till syskon.

Jasmin ser ut som en galning på sista bilden.

/Samar


Snön ljuger

Så idag när jag var på väg hem bemöttes jag av ett konstigt meddelane i snön...

För alla er halvblinda där ute kan jag berätta att det står "Modi äger". Hahaha, jaa, man fick ju sig ett gott skratt. Som tur var kunde jag kontakta häxan från Narnia och hon hjälpte mig på pricken. När jag kom ut igen såg jag;

 

och;"Samar äger" MOAHAHA! Tack du stora häxa! Jag är för evigt i din skuld.

/Samar

Om jag hade en pistol hade jag skjutit dig i ansiktet

Alltså Modi dödar mig! Inte nog med att han är besatt i bloggen och tvingar mig att skriva inlägg hela tiden - men han insisterar på att sitta 5 cm från mitt ansikte och andas på mig! ÅHHH! Modi dra! Jag sätter mig, börjar skriva, sen kommer han: "Vad skriver du?" Medan han andas på mitt ansikte. Gå härifrån! Och sluta andas!


Modi bygger & decorerar pepparkakshus.


Modi och Jasmin. Hahaha, typiskt Jasmin att alltid gråta! Det roligaste är att våra föräldrar inte tröstar henne, neej, de tar kort på henne istället.


Samar & Modi on the dance floor!


Spiderman Modi.


Diva eller modell Samar? Avgör du själv...

/Samar


Glömt lösenordet

Hejsan alla goa där ute. Som ni kanske/kanske inte har märk så har vi inte uppdaterat så mycket de senaste timmarna. Detta beror på att varken jag eller Modi har haft tillgång till bloggen.

Modi: Samar jag kan inte komma in på bloggen.
Jag: Och?
Modi: Tänk på läsarna!

Så jag satte mig för att skriva ett inlägg, men kom inte in. Sen kom jag på; *justeja* jag hade ju ändrat lösenordet tidigare idag för att sabotera för Modi. Jag är så himla mobbad... Förtjänar en box. Dessutom, som "körsbäret på grädden" så hade jag gömt vad töntkoden var. Jag borde bannas från bloggen.

För att göra ett tråkigt inlägg något bättre bju jag på en bild från Nadas unga dar;


/Samar

RSS 2.0