Jag kan inget än länka min kära väns video/Samar

Så sööööt!Detta måste vara en av de gulligaste sakerna jag någonsin sett! Så söööt! Vill bara pussa på honom, krama honom, mosa honom, bita honom, sparka honom för att se hur långt han flyger och till sist krama sönder honom. Är det bara jag som tvingas in i en high-pitch röst som säger "Åhh, såå söööt", varje gång jag kollar på bilden?! Önska jag hade en sån bäbis hängandes i mitt rum...

/Samar

Ska du ha spö i ansiktet?

Idag har jag spenderat i princip hela dagen tillsammans med min familj - eller ännu specifikare; med mina två råttsyskon. Jag är så himla trött på er Modi och Jasmin och ni är (tills vidare) bannade från mitt kontor/rum.

Annars då? Jag är trött som attans och planerar att ta mig en liten blunder. Hoppas ni inte blir så tomma pga min frånvaro.Pain1 & Pain2.

/Samar

Nu har jag varit riktigt himla elak

Känns som att jag lämnat er ute i den torra solen utan varken vatten eller blogginlägg. Hoppas ni fortfarande lever mina kära!? Jag lovar att härmed, med jämna mellanrum, blogga tills fingrarna blö'! Tills fingrarna blö'!!

/Samar

"Bläckfisken Paul blir filmstjärna"

Woho! I'm so glad! Äntligen ska han få uppmärksamheten han förtjänar!!

/Samar

Får alla andra får även jag

Nu ni mina kära har jag kommit fram till att jag - såväl som halva bloggvärlden - har rätt att "skapa" min egna sko. Jag räknar absolutut inte med att vinna, men jag kan slå vad om att du inte lyckas göra en snyggare sko än denna! Are you up for the challange?!

Mina designade sko på NELLY.COM
Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här! )

/Samar


Hatar "100m-långa-flugor/kransar/väspor/insekter-whatever"
Ni vet de där flugorna som har 100 meter långa ben?! Ni vet vilka jag snackar om va?! Minns inte riktigt vad de heter (antar att det är ngt av de insektsord jag använde i rubriken), men de är i vart fall riktigt himla snuskiga! Hatar när jag ska lägga mig och klockan är kring 12 - så alla i familjen sover - 'åsså' kommer en 'såndär' jäklans fluga in i rummet och börja yra runt! Åhhhh! Så pain! Jag kan varken sjasa ut den eller hämta förstärkning - så det slutar alltid på samma sätt: Jag släcker lampan och ignorerar problemet.
Fy tusan för dig din himlans äckelinsekt! Ingen tycker om dig! WHY WON'T YOU DIE!?!

/Samar

När internet laggar..

ger Samar upp. Jupp, internet laggar alltså - och jag ger helt enkelt upp. Hoppas ni kan hålla ut tills nästa inlägg.

/Samar


if your blue and you don't know where to go to, why don't you go where fashon sits?/Samar

Samar behöver en ny sovsäck

Hurrninini mina goa vänner, jag har ett problem! Ni ser, jag ska ut och campa men jag är trött på min gamla sovsäck. Jag behöver alltså köpa en ny.. Kan dock inte bestämma vilken jag ska ta.
Nå?!

/Samar


How to describe...?

"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings".
- Anonymous


/Samar

It's non of my bizniz

Som min kära mor alltid säger "Not your bizniz". Mmm, precis så ska jag inleda detta inlägg. Ni ser, ibland när jag är inne på andras bloggar, eller andras facebook's eller whatever och ser vad andra gör brukar jag oftast behöva stoppa mig själv med ett "It's not your bizniz Samar". Har jag rätt eller har jag rätt?? Ni vet, när man ser ngn göra ngt och tänker "Vad håller h*n på med", men inser snabbt att man inte har något med saken att göra och faktum är att det är personens liv som man snackar om - och inte ens eget.

Jag är en person som blir himlans irriterad när andra lägger sig i mitt liv - och jag tror att nästan 98% av befolkningen känner samma sak. Därför ska jag från och med nu bara fokusera på mig själv och tänka "Bry dig inte Samar, not your bizniz." Hoppas ngn därute vill hänka på mitt tänkande eller åtminstånde överse det!

Hare!/Samar


Movih tajm

Var nyss på bio med en kompanjon och såg Eclipse. Jag var väldigt skeptisk innan då de första 2 filmerna söög, men jag tänkte why not lixom. Hursomhelst var den faktiskt ganska bra, mycket bättre än vad jag förväntat mig!

När jag kom hem fråga mamma:

-Vilken film så du?
-Eclipse.
-Vad sa du?
-Eclipse. Allså, det är som en serie av filmer, som Harry Potter.
-Jaha, som klipp? Klippa och klistra? Klistra ihop flera filmer?

Som Gaga hade sagt, you've left me speechless oh oh./Samar

Bloggtort

Har just skrivit ett halvtaskigt inlägg men känner att jag inte vill plåga er kära läsare me' re'. Istället får ni nöja er med en lite bild. Hare!


Syrran, Jaq, Tusenskönan, Jag, lillkusinen.

/Samar

HISS / DISS

Idag tänker jag vara så vågad och göra en hiss/diss-lista! Håll i er nu!!!

HISS:

Vädret! Stor hiss till vädret som har varit toppen i mer flera veckor! Älskar när solen skiner och man bara latar sönder. Speciellt när man blir alldeles svettig trots att man inte rört sig en cm, man får känslan av att man tränat och varit duktig - men man har inte gjort ett fnutt.DISS:

Orddelen på högskoleprovet! Ett stort BU får du! Orddelen är alltså ett avsnitt på HP som består av 40st ord som man ska matcha till den rätta betydelsen (man väljer mellan 5 alternativ). Jag kan väl säga som så; mitt high score ligger på 12/40! 12 av 40!! Vad skjutton lixom! Hur är det tänkt att lilla Samar ska få ett bra resultat om hennes high score ligger på 12?! Det är inte som att jag är dålig på svenska eller nått - men orden som kommer är helt omöjliga!/Samar


HAHAHAHHA! URKUL!

/Samar

Allergisk mot solen?!

Är det någon annan där ute förutom jag som med störst sannorlikhet är allergisk mot solen?! Är det bara jag som först blir blå, sen börjar det klia & jag blir bitvis röd, bitvis röd-fläckig. Efter några timmars återhämtning blir jag en smula brun, men med bieffekter såsom "kliar sk*t-mycket" samt "jag kommer att högga av benen/armarna om det inte sluta klia". Någon därute som kan relatera?! Anyone?!


Ja du kalleponken, idag känner jag mig precis som du!

/Samar

Syrrans vampyrdilemma

Syrran: "Asså, vampyrer är ÖVERALLT! Det finns 100 olika vampyrprogram och filmer... Twilight, true blood, vampire diaries, vampyrskolan."

Vadå? Har ni aldrig hört talas om vampyskolan?! Det går ju på barnkanalen varje dag!! Dah!/Samar


Sanningen är att jag inte bryr mig

Till alla där ute som har något negativt att säga: Jag bryr mig inte om vad du tycker/tänker om mig! Om du tycker att jag är otrevlig, fine. Om du tycker att jag gör något fel, fine. Om du tycker att jag smutskastar mig religion, fine. I don't give a rats as. Det spelar ingen roll för mig vad du tycker för du har ingen rätt att dömma mig. Som headern säger, "Don't get it, leave!" and please, don't leave a trace behind!


Och jag kommer att fortsätta ha ett leende uppmålat oavsätt vad alla surisar därute tycker! 

/Samar


Grym film

Nu mina vänner ska ni få ett grymt filmtips. "The Curious Case of Benjamin Button" är en störtskön film som handlar om ... bla bla bla.. (Haha, inte orkar jag berätta.) Men serri, lätt värt 2h 45min! Lätt! /Samar

Är det bara mitt öga som rycker när jag hör denna?!

HAHAHAHHAHAH! Denna låt dödar mitt liv!! Första gången jag hörde den tog det mig 2 minuter innan jag förstod vilket språk han sjung på! Är det bara jag som lider när denna spelas på radion?Någon som förresten vet vad som händer efter 0.39?
"Kalldu kallan nuu ennet kalla du, half of my live kan kööa döööo, kallihö kallanu ennet kalla do, jag finner dej jag ser det för migsjälvdoon jag ekännat ennaaa!"  
(Om du lyssnar noga hör du att detta är exakt det han säger!)


/Samar

är jag cool nu?

NU ÄR JAG BANNEMEJ COOL! JAG TÄNKTE STARTA DAGEN MED ETT HÄRLIGT INLÄGG FRÅN MOBBEN. MOBILBLOGGNING SERNI! DET NI! SOM NI KANSKE FÖRSTÅR GÅR DET INTE SÅ SUPERBRA. JAG VET INTE ENS HUR MAN ANVÄNDER SMÅ BOKSTÄVER. AJA, DET ÄR EN BRA FÖRSTA GÅNG, TYCKER NI INTE?


ÅH, NU VART DET NÅGOMN RANDM BILD OCKSÅ. FÖRSÖKTE FÅ IN EN KNÄPPT BILD MEN DET GICK INTE SÅ BRA. HaHAHhAaHA ! SÅ IRRITERANDE. HARE!

/SAMAR

På citygross

Cyklade nyss till City Gross för att införskaffa lite glass. På väg ut ur affären ser jag en gammal gubbe (60-65) som ler mot mig. Jag ler såklart tillbaka och fortsätter ut mot cykeln. När jag står och låser upp cykeln så kommer gubben ut och stannar upp vid mig.

- Jasså du ska cykla hem?
- Jaajamensan! (Ler åt den glada gubben.)
- Det var en fin cykel du hade.
- Tackar! (Fortfarande glad)
- Du får vara rädd om den, så ingen stjäl den!
- Ja, det ska jag. Låser den noga varje gång. (Fortfarande glad.)
- Vad fin du är.
- (Tänker NOOO, men behåller den glada piprösten.) Okej. Hejdårå!

Ibland är jag för naiv för mitt eget bästa. Jag tror alltid att gamla glada gubbar bara är gamla glada gubbar.

/Samar


Det är inte som att jag gillar smärta..

..men för någon anledning gjorde jag något  nyss riktigt himla dumt. Samar bestämde sig nämligen för att ta bort nagellacket på tårna men beslöt sig istället för att göra någor mycket mer smärtsamt. Ni ser, hon har nämligen ett riktigt stort skavsår på foten som svider bara man tar på det. Så hon tar en bomullstuss med aceton på... (De flesta har troligtvis räknat ut vad som kommer härnest, men jag tänker fortsätta berätta ändå.) och för någon dum anledning lägger jag tussen på såret och inte på nageln. Åhhhh! Jag är som en stor hög pucko. Jag tror jag höll kvar acetonet på såret i 3-4 sekunder innan jag insåg hur himlans ont det gjorde. Fatta inte riktigt varför jag gjorde det överhuvudtaget.

Aja, man kan ju inte vara smart varje dag.../ Samar

Saknar er snyggingar/Samar

Tänker du ge mig en kall kram kan du behålla den.

Vet inte ens vart jag ska börja. Fyyy vad jag hatar "kalla-kramar". Känns som en sån onödig gest, en fakeig, onödig rörelse som bara leder till pinsamheter. Ska du krama mig får du bannemej göra det ordentigt - som att du mena ett!

Ville bara säga det.../Samar


"Kolla anaginas blogg"

"Samar, jag länkade din blogg! Är du glad nu!" I'd hate to rain on your parade, but no one was linked from Anas blog. Syrran, tanken var god, men du missa en väsentilg detalj. Du måste skirva "www." innan, annars funka et' int'! 

Eftersom att jag är en sån snäll person tänker jag länka Samar, på riktigt denna gång. www.retardsunites.blogg.se 

/Samar 

Namnlek. Sista bokstaven i första namnet blir första i andra.


Syrran: Josefin
Jag     : Nelly
Syrran: Ylva
Jag     : Anna
Syrran: Amal
Jag     : Lena
Syrran: Astrid
Jag     : Doris
Syrran: Sandra
Jag     : Alex
Syrran: Humm...                       Xena-krigsprincessan!
Jag     : Dog på plats*

/Samar


Kollade på några bilder på google..

och hittade denna pärla. Snacka om att jag tog åt mig./Samar

Hit the shower

Nu ni mina damer och herrar har ni gjort er förtjänta av en snabb uppdatering innan jag slår duschen. Jag ska försöka göra mig av det värsta av "sommar-svett-lukten" och därefter ska vi dra till GF.

Älskar att det kallas GF (Gatufesten). Känner mig så "cool" när jag använder det. Ibland känns det som att jag är en 100-årig gammal tant som lever i Samars kropp. Nått att tänka på va?


Underneath this beautiful shell there's just good old me.

/Samar

Sova under fotbollsmatchen?

Vill bara sova. Har jobb imorgon. Ska kliva upp kl 7. Dumma fotbollsmatchen är på. Jag kan inte sova för att varje gång jag lägger mig ner hör jag kommentatorernas skrik och blir själv nyfiken. "Suck och stön", eller hur var det?/Samar


Hatar att studenten närmar sig

ÅÅHHHHHH, nu ska jag bannemej vara en liten klagpelle. Är det bara jag som hatar att studenten närmar sig? Eller, närmar sig och närmar sig, 3:an börjar om 2 månader, följt av ett skolår & sen kommer studenten. Jag har en känsla av att jag kommer att HATA både 3:an och studenten, så det är inget jag ser fram emot! Suck och stön. Gnällspik Samar.

Hahahhaha, om ett år kommer inte jag kunna presentera mig själv som NV-elev, utan jag kommer vara Samar "arbetslös". HAhahhahahah. Pain.


Dessutom kommer jag att se ut som ett fån.

/Samar


Är det du som är Anaginas bästa vän?!

Idag när jag var på stan kom det fram ett gäng till mig och fråga om det var jag som var Anaginas bästa vän. Klart de fick autograf & bilder med kära Anasamar. Kände mig så himla cool.I wish lixom. Inte får jag en gnutta kändiskap av att vara Ana's kompanjon! No more mr.nice-guy here inte! Jag ska bannemej börja utnyttja min kontakt och ta åt mig av hennes fans. NU AFTONBLADET SKA NI ALLT FÅ SE SKANDALBILDERNA!!!


Dessa bilder kommer att stå dig dyrt Ana, om det är ditt riktiga namn!!!

/Samar

KAMERAN PAJJA!

TYPISKT.

/Samar

Syrran sux. Eller hur Modi?

Syrran: Gissa vilket djur detta är Samar: Mjauuu.. 
Jag: En katt?
Syrran: NEJ! En sjuk åsna!!! Pucko.


Syrran och co.

/Samar

Sommar är det allt

Kom hem från jobbet kring 3-4 tiden och har hunnit både sola, grillat och käkat glass med jordgubbar sen dess. Ska försöka spela in ett klipp till en av läsarna och sendan ska jag ut och övningsköra lite. :) Tycker det är så himla kul att köra! Är fortfarande lite rädd för trafik, men jag har klarat mig hyfsat hittils! :P

Gud vad töntigt jag skriver... Känner att "tönt-karaktären" tagit över lite, nästan som när jag ska maila en lärare eller ngt. Hahhahah, påminn mig att klistra in ett av mina mail till en av lärarna så ska ni allt få ngt roligt att läsa.

Btw, till alla coolingar där ute som går i grundskolan - lyssna på lektionerna & jobba hårt! Sen jag börja jobba på sommarskolan för 2 veckor sen har jag tänkt mycket på detta. Alla elever är där för att de inte riktigt kämpat under läsåret. Ni vill inte fastna på sommarskola som dem!!! KÄMPA MINA KÄRA! KÄMPA!!


Hahah, jag googla sommarskola och hitta detta! Så här ser i alla fall inte mina elever ut, that's for sure!

/Samar

RSS 2.0