SÅ GRYMT FULA

Jag vet att man inte ska hänga ut folk på sin blogg, men denna bild är GULD värd!! Undra tjejer - tror ni att ni skulle kunna bli fulare om ni anstängt er?!HAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHA! Och ni säger att jag ser äcklig ut! Inte lika galmorösa som ni sägs vara Ana Gina & Ana Nada!

/Samar

Om du inte hittar anteckningsblocket -

Skriv på datorn.BOKSTAVLIGEN.

/Samar


KÖRKORT!!!!

I wish. Först är det "18!!!" och kanske till och med "studenten!!!" som gäller. Ville bara ha en sån rubrik. Ville känna mig lite tuff.

Annars? Tror "slut" är det rätta ordet för att beskriva Samar. Jag är helt slut. Har fysikprov på torsdag. Ska försöka uppdatera innan dess. Om ingen uppdatering sker så vet ni varför.

Slut.Äpplet symboliserar mig och färgen symboliserar mitt liv som sakta men säkert rinner mot... bla bla... Well you figure it out.

/Samar

Hahahaha! She made me do it.

Bläddrade lite bland bilderna på datorn och hittade denna pärla. Men, vad gör Samar?!?! Jag antar att ni vill veta vad som fick mig att hamna i denna situation.

Det började med att jag låg i min säng och pluggade. Storsyrran kommer in och börja prassla med mitt smink samtidigt som hon trackar på min lama sminkning. "Du kan inte en lägga dipp-liner utan att stå klistrad till spegeln." Jag antog utmaningen.

Sanningen är att det gick bra i början. Fick till båda ögonen riktigt snyggt. För någon anledning fick jag för mig att pröva lägga lite under ögat. Stack mig i ögat. Det sved. Jag grät. Mycket. Need I say more?

/Samar.

FF

Jahopp. Då var det FF igen. Mammilito & pappilito har dragit till Gbg över helgen för ett speciellt ärende, så för tillfället är det helt föräldrar fritt. AWSOME!! PARTY!! FEEEEESST! Not. Vi städar. Pluggar. Dör.

Föräldrarna ska nämligen ta med sig några hedersgäster hem - med andra ord: Huset ska vara fläckfritt. Dessutom, för att vara extra fräcka, har de lämnat kvar en massa tvätt som ska tvättas, vikas & läggas undan. Vet dem inte att jag har ett fysikprov på torsdag, samt 1000 andra saker att göra?! Tufft läge.


Jag & en av skitungarna som är hemma idag.

/Samar

HAHAHHAHAHAHHAHAHHAH!!

/Samar

Hos Jasmin & Gina

Sitter hemma hos Jasmin och avnjuter en dansvisning av Jaq, Nada och Gina. "Turn me on" är hitlåten som spelas. "Nasty" är dansstilen som dansas. Värst av allt - samtliga har knutigt upp sina tröjor för att ge illusioner av magtröjor.

/Samar

Historian om killen i de korta shortsen.

Nu mina vänner ska jag berätta en historia om killen i de super-korta shortsen.
Det var en gång en dag, då killen i shortsen skulle spela en fotbollsmatch, då något magiskt inträffade. Killen i shortsen stod nämligen som målavakt för laget under en stor turnering, på en vacker, stilla sommardag.

Laget var utomordentligt duktiga och lyckades med laganda och ansträngning ta sig hela vägen till finalen. Under den viktiga matchen lyckades de dock inte sätta ett enda mål och ställningen blev 0-0.

En liten pojke på läktaren säger då: "Det kommer att bli straffar. Killen i de korta shortsen kommer att rädda det avgörande skottet och laget kommer att rusa mot honom, bära upp honom och kasta honom i luften." Det den lilla pojken inte visste var att han just förutspått händelsen som skulle utspela sig.


En dag som denna önska jag bannemej att jag var som killen i de korta shortsen. Önska nästan att någon kunde kasta mig i luften....

/Samar

Jag blir så dum, jag blir så dum av dig


Måste jag överhuvudtaget säga att det är en härlig plugglåt?

/Samar

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge


Vilken comeback!! Is she really back? Jajjamensan fläskkotlett. (Rimma inte ens?) Samar har i vart fall avbrutit sin bojkott av bloggen och beslutat att det är dags att ge tillbaka lite. Sanningen är att jag har kommit igång i skolan ordentligt nu - och med en stabil ekonomi & en giftemål på räls så känner jag mig redo. Hummm. Now this can't be right. Hum.

Vilken buse jag är idag!! Känner att jag snackar en massa "gojja" när det finns 1000 andra saker att blogga om. Grejjen är den att jag har kacklat non-stop om politik i 3 dar och orkar helt ärligt inte sätta mig in i politikdebbaten här på min heliga sida aka. bloggen. Ni får helt enkelt nöja er med den 'ickepolitikrelaterade' Samar.

Bild? Bild? Bild? Tror nästan att jag ska kontra med den ABSOLUT FJOLLIGASTE & FJORTIGA bilden jag har. Om ni inte trodde att jag kunde se ut om ett töntigt miffo så har jag motbeviset här:Läsare: "Hej bloggen! Hur tänkte Samar här?!?!?!"
Svar: Hej kära läsare. Samar tänkte: 'Se ut som en fjolla. Sådär ja. Handen på väggen.'


/Samar

Inga clownerier här inte

Gu vad spännande det känns att valet är imorgon!! Jag känner på mig vad resultatet kommer att bli, men det skulle vara riktigt skojj med en twist istället.

Hoppas alla ni röstberättigade där ute pallar upp era feta (?) arslen och beger er mot vallokalerna idag/imorron! RÖSTA RÖSTA RÖÖÖÖSSSTTTAAA!!

Till alla er "jag-vet-inte" därute har Samar annordnat ett litet bildspel om hur enkelt det hela egentligen är.. Tar max 10 min!

 


Och nej, du måste inte vara gul för att rösta. Alla regnbågens färger är välkommna.

/Samar

VAGANT!

VAGANT! VAGANT! VAGANT!!! Idag var det "vagant"!! Så grymt kul! För alla er där ute som inte ha någon aning om vad vagant är så kan jag berätta att det är skolans årliga tävling som alla 3:or deltar i för att tävla om "student-ordningen". (Vilken ordning man får springa ut på scenen som student.) Ni kanske inte tror att det är all that, men med 13 st olika klasser som ska ta studenten vill man ABSOLUT INTE komma bland de sista.

Vagant är uppdelat i flera olika deltävlingar och idag var alltså den första. Tävlingen? Maskerad-brännboll. Japp. Brännbollsturnering i dräkt. Vår klass körde en ganska safe utklädnad som "baseball-spelare". Det hela var faktiskt riktigt lyckat. Don't belive me? Let the pictures do the talking then:


Kolla vad glada vi är. Undrar varför? Vi förlorade 2/3 matcher och kom inte ens vidare till kval. Hahahha - justeja! Detta var efter att vi vunnit en match. Sjukt vad stolta vi var.

/Samar

Klassfoto på fredag!

Nämen! Bloggen? Lever du fortfarande?! Mår du bra? Hur mår mamma? Hur mår pappa? Hur går det i skolan? Känns det OK i magen? Hahaha - Nä, nog med kallprat.

På fredag är det klassfoto. The final class-photo, ever!! Ohh! Spännande! Nejdå, känns inte alls så spännande faktiskt. 'Men Samar?!? Hur kommer det sig att du inte är ens är en smula nervös?!' Jo, du ser bloggen: Jag har övat på mina poser! Ja, det är sant! Jag har övat och övat och övat och nu finns det inte en chans i världen att det blir fel! Kolla själv hur många poser jag kan tänkas göra:Åsså' givetvis, om jag får möjlighet att köra lite arab-poser:

Samt med rekvisita:Notera hur jag ler med ögonen i denna sista, men ack så vackra bild! Jag tror denna är vinnaren!!

/Samar

Ni är så söta

Älskar hur vissa läsare håller ut trots att Samar rådissar bloggen. Ni är så rara att jag nästan spricker! Hursomhelst. Sitter på skolan och studerar lite - ska dra vidare till friskis lite senare och låta musklerna arbeta. Nya, roliga inlägg kommer senare.

/Samar

Baka baka liten edi kaka

Meh? Ska Samar baka en Eid kaka?! Fubbit!! Nope, här ska inget bakas. Här ska bara städas. Vilken ultimatimum Eid.
Hahahahah! Googla "Eid Mubarak" för att hitta ngn snygg bild. Det var då jag hitta denna. Är detta Eid i ett nötskal? Please, do tell me!

/Samar

www.ohhhmy.blogg.se

I did promise didn't I? Syrran är ny på bloggmarknaden och hon behöver en liten push ut i den stora världen. Stora världen? Vad pratar du om Samar? Här finns ingen stor värld? Detta är en 'strax över liten' värld. Du tror säkert att du är storbloggerska eller nått?

Hmm. Undra vem det var? Tror jag har en hackare.... Känner mig extremt töntigt måste jag erkänna. Aja. Här kommer den officiella länkningen av www.ohhhmy.blogg.se ! Glassigt!!!

/Samar

Puckofaktorn är så stor att jag har lust att slå ner mig självJag ska göra det kortfattat. Det fanns en kopp kaffe i Samars ena hand, något annat oviktigt i den andra. Samar går in på rummet, letar efter en tom yta att placera koppen på. Samars nattduksbord kryllar av saker, ink. en 3 månader gammal väckarklocka/radio.

Förhoppningsvis har alla vid det här lagret räknat ut vart jag är påväg med detta.. (Om inte - Tag ett djupt andetag och försök igen.)

Koppen ställs på radion. Koppen spills. Samar hetsar. Torkar snabbt upp. Hoppas på att skadan är minimal. Mummlar "What did you expect?". Ryter "Puckofaktorn är så stor att jag har lust att slå mig själv!".

/Samar

Vilken redig tjej!

"Oj oj oj, vilken redig tjej!" Det tycker jag att folk borde ropa efter mig - vart jag går, vart jag står.

Jag har nämligen haft en speciell dag med lektion, politisk debatt, lektion. Skolan hade bjudit in 7 kommunala politiker som skulle debattera och locka oss unga väljare. Ganska kul att se faktiskt!

Efter det var det matte till 17 följt av frivillig kvarsittning till 18. Sällan man sitter kvar till 6 Samar?!? Jag kryddade till cykelfärden hem med att läsa lite samtidigt. Gick inte så bra. Halvägs hem & med en halv sida ut-riven gav jag tillslut upp.Dagens? Problemet är att jag alltid fotar mig själv efter att jag kommit hem. Jag ser relativit fräsh ut på morgonen, men hinner aldig fota då! VILKET PROBLEM JAG HAR!! Nej Samar. Vilken "I-landsproblem".

/Samar

Idag har jag...

...yrat runt som en galen kyckling. Eller, jag har ju varit på skolan & annat onödigt skit! Hahahahhaha! AS IF! Jag hade aldrig sagt ngt illa om skolan - gratis mat, gratis kunskap, gratis betyg! Den som säger nej till skolan säger nej till livet.

Slutsnack. Så här ser Samar ut nu för tiden:


Trött? Sliten? Ehh jaa?

Passade på att låna hem denna bok från stadsbiblioteket efter skolan slutat. 50 av 450-500 sidor avklarade. Känns som en lovande bok hittills.

/Samar

Älskar bannemej bloggen

Jaga vet att jag aldrig säger det - men här kommer det:

JAG ÄLSKAR BANNEMEJ BLOGGEN! Den är snäll och rar och lyssnar alltid på mitt gnäll.. "Bawtakram" på dig bloggen. "BAWTAKRAM!"
Bild kommer från tiden då bloggen föddes.
/Samar

Föräldrarnas bröllopspresent...

Hahahhahaha! Ibland är mina föräldrar lite för ärliga... Idag när vi sitter runt matbordet kommer vi in på ämnet presenter. Vi snackade lite om Eid-presenter och kom in på mamma & pappas 20-års jubileum som firas den 27 september. Storasyrran som verkar spy ut pengar frågade om föräldrarna ville ha en resa i bröllopspresent:

Storsyrran: Vill ni åka någonstans? Vart som helst?

Mamma:
Ja! Vi kan åka till exv Iran.

Storsyrran:
Varför ska ni åka till Iran?!?

Mamma:
Det är ju dit alla åker för plastikoperationer. En fjärdedel av priset här i Sverige så då kan jag fixa mina tänder, suga lite, spänna lite, skära lite..

Lillasyrran:
Va?! Ska du operera näsan?! Är inte det haram?

Mamma:
Vem har sagt något om näsan? Jag har en liten, smal näsa. Inte som din potatisnäsa. Jag har en liten näsa och små läppar - inte som er (pekar på mig)!

Tror mamma var lite för ärlig den här gången...


Vi skämtar en hel del om mina gigantor-läppar, men så illa är det väl inte?!

/Samar

Jag är så arbetslös :(


Syrran verkar dock aldrig ha brist på arbete.. Men å andra sidan så "Kan inte jag räkna med jobb när jag har betyg, jag kan ju inte ha allt!" Betyg är bajs. Betyg kommer aldrig ta mig någonstans. Fatta inte ens vad jag vinner på betygen....

/Samar

Varför lämna du kattmando?


/Samar

DET SER UT SOM ATT DU INTE HAR NÅGRA BEN!!!

Syrran kommer in i rummet och börja garva ihjäl sig. Tydligen ser det ut som att jag inte har några ben?!HAHAHAHAHHAHA! Jag dog när jag såg bilden. Hon har ju rätt!!

/Samar


Ett av Sveriges fulaste fejk-ord

Vet ni vilket ord jag menar?! Ett av Sveriges fulaste & töntigaste fejk-ord? Det börjar på F, används till en förkortning av "fuskigt" (som även det är ett fejk-ord) och det är i princip bara snoriga barn som använder det...

...Har i kommit på det än?...

...Trumvirvel...

...Ordet är...

Fubbigt.

ORDET LANDAR LÄTT PÅ TOP 10 LISTAN! SÅ HIMLA FULT!
"Fubbigt!" "Fy vad fubbigt!" "Åh vad fubbigt!" "Varför får dom, fubbigt ju!". Bla bla bla BLA BLA BLAAAA! Fubbigt är världens gnäll-ord, som bara använd för att gnälla & gnälla & gnälla & gnälla.

Jag tänker mig nå smutsig, snorig, stinkande dagisunge som skriker "FUUUUBIIIGGT" då han inte får vara med och baka eftersom han kissat på sig. Kan ni tänka er?


(Bilden kommer från google.)

/Samar

Gårdagens - idag?

Känner att jag inte riktigt orkar peppra er med massa text så istället blir det bara några bilder på Samar. Kul va? Känner mig så himlans cool varje gång jag lägger ut bilder på mig själv. Så frän jag är! FRRRÄÄÄÄÄN! JAG ÄR SÅ FRRRÄÄÄÄN! SÅ HIMLANS FRRRRÄÄÄNNN! (De meningarna med fet stil ska ju givetvis läsas upp med lite inlevelse.)
Folk bruka säga att jag har ett vackert leende...Btw, jag kanske borde säga att det är sånthär sk*t jag håller på med när jag har 10 minuter över innan jag måste springa till bussen.

/Samar

BLOGGEN ÄR RÄDDAD!!!

YAAAY! Nu är allt tillbaka till normalt!! Nu är jag så glad och nöjd att jag skulle kunna spricka!!

Ska dra till min kära vän Jasmin snart där vi ska ha en liten sleepover. I am pretty exited (tänk er i töntig, svenskbrytande engelska)...  Håll ögonen och öronen öppna för nu kommer inläggen komma ner som hagel i en snöstorm.

Ha det gott mina kära!! HA DET GOTT!!! Så här glad är jag. Ni får vara fiskara kring mig om ni vill...

/Samar

Hur ska jag lösa detta?

Jag vet inte ens vad jag ska ta mig till! Blir helt galen på bloggen!!!! ARRRRGGGHH!! (Som kapten krok hade sagt..) Jag blir så irriterad på att det inte fungerar som det ska & därför struntar jag i att blogga i protest. Dessvärre är det ju bara ni läsare som förlora på detta, så jag ska göra mitt bästa att åtgärda problemet. Jag ska dra till med mitt absolut bästa knep: Jag ska... wait for it... MAILA DEM! Japp! Bästa sättet att lösa problemen är alltid att maila de ansvariga! Få se hur det går.. /Samar

Hahahahaha! Jag ser ut exakt såhär!!

Ögonen, läpparna, sminket, kläderna, mp3:n, sjalen, jackan!! Hahahahaha! /Samar

RSS 2.0