It's a new life for me, and I'm feeling ankomst.

Ligger just nu och vilar efter gårdagens Det var så kul att kliva av tåget och uppleva semestervärme (på fullaste allvar, det kändes som att jag var utomlands) och dessutom så var det en konsert bara några hundra meter från tågstationen så jag hade jazzig bakgrundsmusik till hela grejjen. (Kalla mig tönt men det hela kändes som en film.) Nu måste jag lämna tillbaka detta bloggverktyg till storbloggetskan (vi har ingen internet så det är ifånen som gäller). Hare bra! Jag älskar er! /Samar

Idag stängs väskan!

Jag har alltså varit igång med min packning sen i måndags. (Eller, egentligen så började jag ju för 2 veckor sedan när första utskicket skedde.) Jag har hursomhelst haft en öppen väska på golvet och högar med kläder (har tömt skåpen och vägrar slänga tillbaks något i sin oreda) i flera dagar. Som den tidsoptmisten jag är tror jag på fullaste allvar att allt kommer att vara färdigpackat tills tåget går vid 6-tiden, trots att min kära mor har rådgivit mig att ha väsksaken stängd sen igår.

Well well, we'll see how this plays out.

/Samar


Vi som flyttar

Oj oj oj, nu har jag gått och blivit vuxen på riktigt. Imorgon flyttar jag ner till Uppsala och lämnar mitt trygga nest näste i Zuundesvall. Härligt härligt, men farligt farligt. Hursomhelst så har jag gjort en adressändlig nu och det känns ju sådär supervuxet. Cred för mig. 

/Samar 

Sovdags

Lillsyrran kramar pappa och säger: "Godnatt pappa! Du är min favoritpappa... efter Clas."

/Samar

Vi som suger som fan

Ska starta en FB-grupp. Rubriken är som ovan.

/Samar

Why oh why?

Varför går tiden alltid snabbast när man är ledig?! Det är som att man snabbspolar sig igenom alla röda dagar på året och så fort man är tillbaka till verkligheten låser sig PLAY-knappen. Det känns lite småbittert att semestern redan är över, att sommaren lider mot sitt slut. Att 2,5 månaders sommarlov är avverkat och man åter befinner sig på skolområde.

Det absolut bästa med denna sommar är känslan av att man inte har något man måste göra. Under hela gymnasietiden har jag gått runt och tänkt "Det finns alltid något att göra. Läsa på om något, skriva lite om nått annat. Plugga lite där och repetera lite här." Efter studenten kändes det som att en stor vikt lyftes från axlarna och jag visste att jag hade gjort mitt. Dessvärre har tiden som sagt snabbspolats och redan om några dagar befinner jag mig i skolbänken igen.Hmm, jag undrar om det kommer att ta ytterligare 5-6 år innan jag har ett sommarlov som detta igen?

/Samar


MEN!

Skrev nyss världens roligaste inlägg. Såklart så ska jag komma åt en knapp och hela grejjen försvinner. Himla skit. 

/Samar

This is me packing

/Samar

Skitkul!

Till alla er som inte har hört Kent - ff, lyssna på refrengen så blir den andra videon 1000 gånger roligare.

/Samar

Det nalkas flytt

Om exakt en vecka flyttar jag till Uppzala. (Tyckte det lät mer exotiskt.) Har redan fraktat ner det mesta och nu är det bara högvis med kläder och lite käk (hoppas på att mamma vill donera en rispåse till mig) som ska med ner. Biljetten är redan bokad - tur, ingen retur. Ska bli grymt kul men kommer säkert sakna min familj som tusan.

Jag är ganska uppvarvad över hela grejjen. De stora frågorna: Hur långt tid kommer det ta innan jag tappar bort mig? Hur många timmar kommer jag att vandra i ovisshet innan jag hittar igen mig? Kan man verkligen cykla med en karta i handen? Hur mycket pengar är folk villiga att satsa på att jag tappar bort mig? Vilket väder kommer det att vara när jag tappat bort mig? Vem ringer man när man gått vilse? Så många frågor. Någon som har svar?/Samar

P1 kl 13.00

Hurrni! Missa inte Ginas sommarprat på torsdag kl 13.00! Det ska bli kul att höra vad hon har och säga så slå på radion, kanal P1 och var uppmärksamma./Samar

Död blogg

Hihihihihi. Bloggen är så död just nu. Tycker så synd om den. Jag ska verkligen göra en insats att få upp den på fötterna igen.

/Samar

Doc Samar in tha house

Registrerade mig nyss till min första kurs. Är lite små-nervös ja.

/Samar


Flyttstädar

Har precis börjat småpacka för första "utskicket" om 2 dar. Cykeln och en massa småsaker ska ner till Uppsala nu på söndag och det börja faktiskt kännas som att flytten inte är allt för avlägsen. Kul det ska bli!!Bla. mina nya stekpannor som ska med!

/Samar


Retard unites

Hade lite "myspys" med mina efterblivna småsyskon. Vi är sanna retards hela högen. :)/Samar

Frys till salu?

Ingen som har en frys liggandes därhemma som ni skulle vilja "ge bort" för en slant? You let me know!

/Samar

Är du dum i huvudet?!

Ibland kan jag bli så jädra förbannad på människor att jag inte ens kan förstå hur de handlar och tänker som de gör. Vissa bör helt enket gå om skolan och lära sig om empati, konsten att dela med sig samt en hel del allmänbildning. Asså jag förstår inte grejjen. Helt puckade i huvudet.

Min ilska grundar sig i en artikel jag läste på st.nu. Sundsvalls dagstidning. Artikeln handlar om Afrikas Horn och den talar om behovet de utsatta är av mat, vatten och hjälp. Den vädjar därefter till läsaren att skänka en slant till någon hjälporganisation och vilken nytta detta bridrag hade gjort. Någon idiotisk, hjärtlös människa har därefter kommenterat följande: Jag visste inte ens om att det fanns människor som var såhär själviska. Herregud. Jag skäms.

/Samar

Ni måste se detta!/Samar

Helt slutkörd/Samar


ÄNTLIGEN!!

HERREGUD VAD SKÖNT!! Idag var jag och familjen nere i Uppsala för att kolla på en bostad till mig och som tur var (alhamdullah) så fick jag den! Den är grym! Ligger typ en cykel-kvart från både skolan och centrum i ett jättefint, attraktivt, LUUGNT område. Jag har egen ingång, egen toa (+dusch), eget kokvrå och ett stort rymligt sovrum. Har dessutom grymma hyresvärdar som är sötast i världen. Har skrivit kontrakt för 1 år så jag behöver inte oroa mig kring flytt om några månader. Helt fantastiskt! Jag som trodde jag skulle behöva bo på gatan.

Det var väl som alla sa: "Det ordnar sig alltid."/Samar

Ännu ett äventyr

Idag åker jag på äventyp med föräldrarna och lillsyrran. Berättar mer när jag kommer tillbakz. 

/Samar

Anything you can do I can do better

 
  
 

/Samar


Åhh, bloggtorka gånger 1000.

Jobbade idag. Blev riktigt hes i början: *Host* "Hej" *host* "Vad det bra så?" *host, host* "Hade du Familykortet?" *host* (fett hes vid detta lager) *host* "Tack så mycket!!" *host* "Hejdå" (hörs knappt, rösten är nästan borta).

Host.

/Samar


Ramadan kareem!

Första dagen i ramadan, ja det är idag. Spännande va? Känns både skönt och jobbigt. Visst är det pain att man blir yr så fort man ställer sig upp och fundera på hur man ska palla jobba. Samtidigt är ramadan en väldigt fin och harmonisk månad (Gud vilken tönt jag låter som) som man faktiskt längtar till. :)

Aja, det var ungefär allt jag ville säga just nu. Ramadan kareem!

/Samar

RSS 2.0