Jobb!!

Gissa vem som fixat ett jobb/projekt? Idag var jag i möte med en rektor på en gymnasieskola då jag sökte en vikarietjänt, men rektorn hade lite andra planer - moahahah! Han var så imponerad av mina meriter & betyg att han frågade om jag ville komma och föreläsa för eleverna om hur jag har lyckats, vart man finner insperation, vilka metoder man kan ta till & vilka mål jag har i livet. Kul va! Typ 10-20 föreläsningar i mindre grupper kommer det att bli totalt.. Fy vad jag ska knäcka!  :D

/Samar

Hetast i stan?

You tell me... (Står alltså och posar med en ful hatt-sak som jag fått gratis.)


NOLIFER! Ärs, vill man inte plugga så vill man inte..

/Samar

GILLA!

”Gilla” Islamic Relief Sverige på facebook så doneras 5 kr i ditt namn!

/Samar

Snacka om skönhet

För någon månad sen skrev jag ett skitkul inlägg (ja, jag skrattar åt mina egna inlägg) om hur jag hade varit på smink/modellkurs. Min syrra hade tydligen googlat bilden från ifånen och hittat en jättevacker bild på mig.. - Varje gång jag ringer henne nu kommer därför denna stjärna upp: 


Förstår inte att hon inte blir rädd varje gång jag ringer..

/Samar

Hitting the gym

Jag bara ÄLSKAR att dra till gymmet med mina nya träningskläder. They are to die for. Serri, känner mig som en smal & lätt fjäril!


Kattigt va?

/Samar

Syrran ska skriva en bok..

Lillsyrran: Samar, jag ska skriva en bok.
Samar: Jasså? 
Lillsyrran: Yes. Den ska heta "min bror är förståndshandikappad". 


Well, can you blame her? (Bild från när jag & brorsan målade en vägg.)

/Samar

Grym dag

Känns som att denna dag kommer bli grym. Jag är så peppad på att bara vara effektiv. Ja, NU KÖR VI!!!!/Samar

Samar svarar:

"Hej Samar! Hur gick det för dig på högstadiet?? Vilka poäng gick du ut med??"

Hur var högstadiet? Jag började som skit och gick ut som elit. Bokstavligen. Var ganska så högljudd i 7:an, vet inte riktigt varför. 8:an var ett tungt år för mig med lite deppression, men när 9:an väl började så gick det bara uppför. Jag gick ut med 310 poäng, av max 320 poäng. Ska jag vara helt ärlig blev jag väldigt förvånad. :)
Skolavslutningen i 9:an. Jag är 5:e från vänster. ;)

/Samar

Datorförbud

Det är därför jag inte uppdaterat. Jag har datorförbud. Dock suger jag på det, har suttit vid datorn 4 ggr idag, inklusive just nu. Får öva på det tills vidare... Btw, om det är något ni vill att jag ska skriva om/svara på, drop a comment and I'll get back to you. /Samar

Snubben har många jobb.

Idag på nolia mässan (utbildningssmässa) började jag snacka med en något underlig snubbe. Vi kom in på studiemedel och jobb-ämnet...

Jag: Men vad har du för inkomstkälla?
Snubbe: Jag är ju med i studentkåren, osså åker jag ju runt på mässor som denna och snackar massa skit om mig själv. Jag tar även några extatimmar på Willys. Sen gillar jag ju skidor och sånt, så jag bruka valla skidor svart, vinner jag några tusingar på. Sen är brorsan elektriker, så när de får över massa tjocka kablar så tar vi hem dem (egentligen snor dem) och skalar av dem.. Vi säljer kopparn för 30-40 kr/kg - det bruka vara mer än 100kg.

Hahahaha! Inte nog med att han vallar SVART -visste inte ens att man kunde göra det - men han tjänar ordentligt med pengar av att skala och sälja överblivna/snodda kablar. Snubben är gaalän.  

/Samar

Pinsamt

Pinsamheten när någon skriver shure istället för "sure". Ja - det var jag./Samar

Framtiden är min

Om allt går som det ska så börjar jag plugga till läkare våren 2012. Can't wait!

/Samar

Bästa med bloggen

Vet ni vad det absolut bästa med bloggen är? Absolut, absolut bästa? Jo, att man får skriva vad man vill, när man vill, hur man vill. Det är ingen påtvingad inlämningsuppgift eller krystad rapport. Du behöver inte tänka på rubrik, ingress, styckeindelning, teser, klimax, argument, tidsform, längd, innehåll eller personlighetsgrad. Vill jag skriva ett personligt inlägg som är en krönika minus "artikel-delen" (aktuellt, informativt osv) - FINE. No one cares. Jag kan fasiken skriva vad tusan jag vill utan att behöva fundera på de karaktaristiska dragen som texten bör ha. Bloggen är bannemej bra för det kreativa skrivandet. Bannemej. Btw, kom på ett tips till alla som har svårt att få MVG på sina svenskauppsatser. Skaffa en blogg - då får du ett skrivflöde som aldrig förr. 


Watcha-doing? Blogging. 

/Samar

It's going to be a long, long day.

Undra när jag kommer hem idag? Aldrig tro?

/Samar

Ny kategori!

Nu när jag börja bli känd utifrån mina youtubeklipp -Host- så har jag varit så strategisk och placerat alla dessa i en speciell kategori så att nu läsare ska hitta alla på samma ställe. Om ni kollar till vänster och skrollar förbi alla inläggen som står listade, kommer ni till "kategorier". Där står det Modi (ex-bloggpartner), Samar & Video. Smart va?

/Samar

Btw, vill ni se dem?

Well, well. It's about time you bring them out Samar. Visa oss the student stuff. 
13cm:s, 70-tals hetingat. (Snyggare i verkligheten.)
Bilderna gör den inte rättvisa. Just saying.

/Samar

Kort kjol

Mamma och jag sitter i bilen. Vi åker förbi en busshållsplats där det står en tjej och huttrar i -20 grader. Tjejen har kort kort och strumpbyxor.

Mamma: Den där tjejen är helt galen, kolla vad hon har på sig. 
Samar: Att hon har världens kortaste kjol?
Mamma: Ja. Helt galen. Hon kommer att få urinvägsinfektion. 

/Samar

SÅ SANT!

Hitte en av årets klockrenaste fb-grupp:

Lyckan som sprider sig i kroppen när man vaknar mitt i natten och inser att det är flera timmar kvar tills man behöver stiga upp. [http://i.like-it.se]


/Samar

Pluggvideo/Samar

Den som väntar på något gott

..väntar aldrig för länge. Just saying. Minns ni den där saken jag lovade er? Jag laddar upp den nu.

/Samar

Nyaste inköp:

Assnygga Vagabond-kängor som ger den där ultimata nazist-looken. Älskar kontrasten. ♥ÄLSKAR KONTRASTEN ♥

/Samar

Khadidje ♥/Samar

GRATTIS BIOLOGIN B!!

Stort grattis till BIOLOGIN som tagti priset som världens drygaste kurs!! Det var ju en rejäl kamp mellan Kemi och Biologi, men i slutet gick Biologi ikapp och tog hem medaljen. Ännu en gång, stort grattis. Hela Sverige jublar. Hela Sverige minus Samar. /Samar

Problem men inbäddningen..

Hatar när bloggen ska hålla på att hacka. Nu går det exempelvis inte att bädda in klipp från youtube. *Surgubbe.* Nu ger jag upp.

/Samar

På radio

Så påväg hem från Umeå idag (var där på studiebesök för vårt projektarbete) hör jag en rolig kommentar på radion som får mig att totalt flippa. 

Reporter: Vem håller dig sällskap hemma?
Gubbe: Det gör min sambo. En yngre kille med fyra ben.


En yngre kille med fyra ben. 
En yngre kille med fyra ben?

Hahahahahahahahahaha! DÖÖÖR! Jag fattar ju att han menade sin hund, men detta var ju för roligt. 

/Samar

Roligt inlägg VS Tråkigt inlägg

Ibland skiter jag helt och hållet i att uppdatera bloggen bara för att jag inte kan komma på något roligt inlägg. Visst, det finns mycket annat att skriva om från mitt liv, men varför skulle ni vara intresserade av när jag har prov, hur det går med jobbsökningen eller faktumet att jag ska köra upp till Umeå med några klasskompisar imorgon? Detta är ju väldigt oväsentligt för er och som en god bloggerska tar jag mig gärna tiden att sålla bort sånt här ovickigt strunt så att ni slipper läsa massa onödigt prat. Resultatet blir att bloggen inte uppdateras, men om ni var tvungna att välja -Är det inte bättre så?


Idag drack jag vatten till skollunchen. FUN, AIN'T IT SO?

/Samar

Min framtid är så död

Är så j*vla trött på vår lata syv. Hon suger! Jag har ingen framtid med hennes vägledning. Seriöst! ...Så anledningen till att jag hatar/ogillar/whatever vår sugiga studie-/yrkesvägledare beror på att jag nyss var tvugen att anmäla mig själv + några klasskompisar till en universitets-sak som hon, VÄLDIGT UPPENBART & TYDLIGT ska anmäla oss för. Hela formuläret är gjort så att en lärare/syv ska kunna fylla i den - inte en elev. Men såklart är hon för lat för detta och säger till oss att anmäla oss själva, som om detta var tanken! Dumma, lata du. ÅH! HATA'T!


Lika bra att vända, den kommer suga ändå.

Nu kan jag inte gnälla mer.. Datorn dör vilken sekund som helst. Älskar er mina råttor. 

/Samar

Samar som modell?

As if. Som vanligt ska jag bildbomba er med bilder som får mig att se galen ut. Then again, isn't this the true beauty of life? Psykocrasy-maniac. 


Vilken intensitet jag har i ögonen va? 

/Samar

Tjyvlyssnat.se

Tjej ~18 (till kompis): Ibland, när jag känner mig riktigt kaxig… Då brukar jag duscha extra länge och skratta åt de som inte har något vatten!

.. Asså ... WHAT?!

/Samar

Dör! Vad söt!!/Samar

Normal familj

/Samar

Ny facebookgrupp

"Lyckan som uppstår när Samar inser att hon kan stava till 'emphasize', 'accomplishment' och 'acknowledge' utan att behöva googla det."

/Samar

Dummaste jag gjort

Hur fasiken kan jag vara så korkad? Detta måste vara en av de dummaste sakerna jag gjort, ever. Uppgiften var att hålla ett tal om valfritt ämne. Vad väljer jag? Mobiltelefoner. Why? INTE F*N VET JAG! Sämsta talet någonsin. Fattar inte hur det kunde gå så fel. Mobiler? Seriöst?! Nu ger jag upp, det får bli ett skit-tal om mobiler. Suck. /Samar

What the hell?

Vette tusan vad jag ska göra med mig själv. Jag är så grovt omotiverad och har en hög med plugg som jag bara skjuter fram och fram och fram. Höjdpunkten i min dag är att träna... Hahaha, nu ljuger jag. Höjdpunkten är att få äta! Jag älskar middag mest av allt i världen. Aja, back to the point. Jag har tagit studenten i min hjärna och måste verkligen ta tag i mig själv nu. Pepp, PEPP, PEPP!


Blir riktigt pepp när jag ser denna bild. Tänker på sommaren,framtiden och framgång. (Fråga mig inte varför..)

/Samar

Where is the Snackvideo?

Så här ligger det till. Jag blev värsta entuseastisk & började komma med tusen idéer till min utlovade snackvideo, men sen insåg jag att jag hade lånat ut kameran + att jag måste klippa ihop en annan video till skolan innan jag börjar med detta lilla projekt. Hoppas ni orkar vänta några dagar. :) Btw, om det är något ni undrar eller vill att jag ska nämna/besvara i videon är det bara att fråga! Tills dess: Sov, plugga, träna, whatever. That's what I'll be doing. /Samar

För cool för daglig uppdatering

Som bloggerska har jag fått alldeles för mycket luft. Snacka om att jag tror mig vara för cool för att uppdatera bloggen. 

/Samar

Klick Klick

Har "klickat hem" (har alltid velat säga så) 3 stycken studentklänningar! Hoppas åtminstånde en av dem sitter snyggt, speciellt nu när studenten börja närma sig något extremt. Beställde dem från ASOS så de lär ju inte komma förrens 2 veckor, så det blir väl till att sitta tight och "chilla" tills de är här...


210kr

255kr


325kr

/Samar

"Hur gör hon det?"

Tror jag gör en liten snack-video istället för att svara på era frågor skriftligt. 

/Samar

Kära dagbok?

Finns det något som jag aldrig skulle klara av så är det att föra dagbok. Visst, det är oerhört kul att kolla tillbaks till den, men vem fasiken orkar skriva ner varenda liten detalj i sitt liv? Om sanningen ska fram så är jag lite anti just för att jag brukade föra dagbok när jag var yngre. Eller, dagbok & dagbok.. Skrev typ 1 sak i veckan, bara för att. Det brukade låta något såhär:

"Hej dagboken. Idag är det den 3:e maj. Jag är kär i Kalle <3"

"Hej dagboken. Idag är det den 4:e maj. Jag är inte kär i Kalle för att när vi hade idrott började han svettas så mycket att det rann ner en svettdroppe på hans panna och det tyckte jag var jätteäckligt och därför tycker jag inte om honom nå mer för att han är äcklig och svettas och droppar svett som en äcklig person."


/Samar


STUDENTEN!

Fy tusan vad jag längtar till studenten! Tänk när man får gå ut, medveten om att man gjort sitt absolut bästa i 3 år och äntligen få något tillbaks för det. Jag svär på allt, om jag lyckas (inshalla) gå ut med 20.0 (eller 22.5 enligt det nya betygsystemet) så kommer jag skrika av lycka. Åhhh, bara jag tänker på det vill jag dö av lycka! Inshalla, inshalla, inshalla det går som det ska!! Jag har för tusan klarat 22 ämnen, nu är det bara 7 fjuttiga kvar. Det finns inget som kan stoppa mig.Inshalla så lyckas jag spräcka de 7 sista och ta studenten som en lycklig idiot.


/Samar

Sover

Just nu sover jag. Eller, jag önskar att jag sov. Just nu försöker jag hålla mig vaken tillräckligt länge för att kunna skriva klart min labbrapport. It's extreamly important that I get it done by tomorrow. Roligare inlägg får man ju leta efter.

/SamarRSS 2.0