Träna

Har mycket att tänka på. Framtiden. Plugg. Jobb. Mitt huvud behöver en liten paus, med andra ord - danspass på friskis! 

/Samar

Ny sommar-header

Före:Efter:Vad tycks?
Höhö, som att jag bryr mig egentligen? 

/Samar

Good morning Sweden!/Samar

Suger att vara 17

Just nu hatar jag att inte vara 18! 3 toppenjobb jag inte kan söka & en fet Umeå-universitets-sak som blev inställd i sista minut då de insåg "shit, hon är bara 17". Snacka om att jag fått det sämsta av två världar. När jag tar studenten blir jag "arbeslös" & 18, men tills dess är jag studerande & 17, med andra ord: opassande till allt och alla. /Samar

YEEESS!!!!!

YEEEEEY!!! IDAG FIRAS DET! JAG ÄR FÖRLOVAD. Skojja. Men serri: JAG FICK MVG I KEMI B! KEMI B!!  Kursen som har dödat mig den senaste terminen! Är så grymt stolt att jag klarade det!

/Samar

Pinsamhetens drottning

När man går in på blogg.se kan man klicka sig vidare till en blogg där man kan läsa om en ny HM-kollektion som släppts. Bloggerskan dissar kollektionen och hon har fått en kommentar som får mig att skämmas ihjäl. Seriöst, om jag var personen som kommenterat detta hade jag lätt gått och gömt mig. 
UNLIKE?! Unlike what?! Menar hon ogilla? Sen när betyder unlike ogilla? Ny facebookgrupp: "Pinsamheten som uppstår när folk uttrycker sig fel på engelska."

/Samar

"Nyinspirerad stjärnskott"


Oj, så stod det ju inte..."Nyss ringprydda stjärntatueraren Kat Von D" tolkar jag till "nyinspirerad stärnskott Kat Von D". Snacka om att jag inte kan läsa. Glasögontime anyone?

/Samar

Dagens fråga - dissad?

Fick en/flera fråga här om dagen:

"Hur länge har du haft sjalen? Vad fick dig att börja bära den, vad övertygade dig?
Vad vill du jobba med när du blir stor?"

Nu är det så här att jag är så borta i huvudet att jag knappt kan stava - och faktumet att dessa frågor är WAAAAY stora (kan lätt skriva en uppsats på vardera fråga) så får detta vänta till senare. Jag kan köra en väldigt slimmad sammanfattning nu, och om det är något ni vill att jag ska utveckla säg bara till - will do it when I feel better. 

-Sjalen har jag haft i omkring 2,5 år (ojoj, guuu vad länge!). Började med den en bit in i ettan faktiskt.

-Vad fick mig att bära den? Det korta versionen på svaret "Fick en känsla." Har alltid velat ha den och tillslut, efter en hel del velande, kände jag mig redo. Det hela handlade om mig själv och det som "övertygade" mig var att jag ville göra det jag ville och inte försöka anpassa mig till andra genom att inte använda den.  

-När jag blir stor? Om du fråga mig idag vet jag inte. Frågar du mig imorgon svarar jag tveklöst
KIRURG! Sanningen är att jag gärna vill bli det, men det finns vissa saker i mitt beteende som får mig att ifrågasätta om jag verkligen vill detta.

Hahahahaha - Och detta är som sagt den korta versionen.


Om jag inte blir kirurg kan jag ju alltid bli "Tönt som spelar zombie".

/Samar

Idiot.se

Har så ont i huvudet, tror jag dör. Sitter dessutom och nyser skallen av mig. Kanske är sjuk? Det är bara en liten detalj som inte stämmer.. Trots att jag mår som skit sitter jag i bilen med syrran (som dunkar musiken så högt att döva hör) påväg till friskis&svettis. Way to go shitlock. /Samar

Hur man skriver en krönika:

1. Väntar tills den är 1 månad, 4 dar och 23 timmar försenad.
2. Ta en dusch - här kommer idéer födas.
3. Kladda snabbt ner det på ett papper.
4. Renskriv, skicka in. 


Now that wasn't so hard, was it? (Funderar dock på att skippa steg ett nästa gång.)

/Samar

Smickrandevinkel.com

Så folk brukar i princip alltid ge mig komplimanger över hur bra jag blir på bild. Typ... Men sanningen är att det främst handlar om vilken vinkel & påws du har på bilden. Vem som helst kan få en killer-look bara man har dessa 2 saker på gång. Allow me to demonstrate:

(Obs att följande bilder är tagna för att illustrera olika påws tekniker.)


Börjar blygt..


Framhäv ögonen.


Visa upp ditt vackra leende.


Vackra leende + arabhanden.


Konsten att le utan tänder.


Ursöta sne-leendet.


Skärande blick utan ögonkontakt.


"Min mun smakar inte spya." En något vågad påws.


Här är hon! Kameramannen, stylisten, modellen, ljussättaren, rekvisita-ansvarig. You name it!

/Samar

Har världens inlägg på G..

...synd bara att kamerasladden är försvunnen. Ärs, detta är ett problem för morgondagen. Tills dess: någon random bild på Samar:Ps. Älskar dig! (Ja, jag menar dig, random läsare..) Ds.
Ps2. Jag vet att jag är världens tönt, men kom igen - man måste kunna ge lite för att kunna ta lite! Ds2.

/Samar

FY FAN FÖR BLOPPISAR!!!

Till alla er där ute som har en "bloppis" (blogg-loppis): Jag hoppas ni inte känner er träffade av detta inlägg.

Vet ni vad jag hatar med bloppisar? Inte bloppisar där folk rear ut relativt nya saker de köpt för 400 uppåt, utan skitbloppisar som säljer begagnade hm linnen och örhängen de haft liggandes i 5 år? Vet ni vad jag hatar med dessa?

Jo mina kära barn, jag ska säga er vad jag hatar. Jag hatar, att dessa människor, PÅ FULLASTE ALLVAR, förväntar sig att någon vill köpa deras 50-kr hm linne för 30 spänn. Seriöst?! I vilken värld? Alla, ALLLAA, har en massa gamla kläder som de inte vill ha - men alla lägger inte ner tid på att försöka sälja dessa skräpsaker till nya människor, FÖR ORIMLIGA PRISER! Ett gammalt hm linne BÖR kosta max 3 kr. Överdriv inte. Försök inte lura småtjejer att betala för nått skit du vill bli av med. Finns det människor som är i så stort behov av kläder så ska de inte behöva hosta upp massa cash på nå second-hand skit. Ge er för fan. Antingen säljer ni skräpet under en tia, eller så skänker ni det till någon välgörenhetsbutik. Sitt inte och försök lura oss till din skitbloppis!! AAARRRGG!

Fin tröja från HM. I princip oanvänd. 


LITEN gul (mat-)fläck. 50 kr. 

Ja tack, jag vill gärna köpa din urtvättade 2001-tröja, med currysås för 50 kr. SKÄNK DEN TILL BEHÖVANDE DITT PUCKO. (Ursäkta det ocensurerade inlägget - men jag bara totalflippar på dessa bloppisar.)

/Samar

Men forst SFI-lekshon!!

I dag jog prominerha til men forst SFI-lekshon. 


Muket sno i dag. 

/Samar

Känner mig som döden/Samar

Dagens fråga, igen?

Har ju fått en fråga nu, så då är det väl upp till mig att besvara den. Hoppas ni inte dör av tråkhet.. Tråkhet? Va? Påhittadeord.com

"Hur har det varit att gå naturvetenskapsprogrammet, för jag har för mig att du gör det, har det varit jobbigt?"

Svar: Njaaaaaa. (Hatar btw folk som säger så..) Men seriöst, ja & nej.
1:an var förfärlig. Svår som tusan, jobbig som bara den och bara allmänt, riktigt, riktigt dum. Hatade 1:an så mycket. Allt var så nytt, man kände världens press att prestera och allt gick inte riktigt som det skulle. Jag minns hur jag satt som en clown på första kemilektionen. Fattade INGENTING! Funderade på att hoppa av.

2:an. NV-livet leker. Ingen stress. Ingen ångest. Allt bara blev som det blev. Med andra ord: Slitet i 1:an innebar att jag lekte igenom följande år. 

3:an? Hmm. Har väl gått helt utmärkt hittills. Inte alls för jobbigt utan man har vant sig. 

Sen om det har "varit jobbigt" så beror det ju på vilken del man syftar på. NV var ju utan tvekan den ultimata utbildningen för mig. Hade nog dött på SP med deras flummlektioner & en praktisk utbildning hade jag aldrig pallat. 


Gamla goa MatteD boken + FysikA. Varför har jag en bild på dessa tro?!

/Samar

Nu spricker den

Okej, så här ligger det till. Jag sitter på skolans biblotek - vid en dator. Jag har min feta väska + min jacka brevid mig. Jag kommer, helt seriöst, kissa på mig. Förlåt mamma, jag vet att jag skämmer ut mig själv på bloggen, men sanningen är den. Vet inte vad jag ska ta mig till. Svär på allt, den spricker snart. Måste ändå gå om en halvtimma, är det nödvändigt för mig att logga ut från datorn, ta min fettopackning - besöka "the looooo" - för att sedan packa upp hela shohejjet igen?! VA?! VAD TUSAN SKA JAG TA MIG TILL?!

Tror inte ens ni fattar hur kissis jag är. Om jag reser mig upp för att gå iväg kommer jag krysta mig fram - ni vet - som när man var liten och höll benen i kors utifall en olycka skulle inträffa. ÄRS! MÅSTE GÅ NU, NU, NU!

Ps. Hinner inte ens läsa igenom inlägget - finns stavfel så får ni ha översende. Ds.
Ps2. Förlåt mamma för detta inlägg. Ds2.
  

/Samar


Roligaste jag sett på länge!/Samar

Underbara vänner!

Snacka om att mina vänner är de bästa!! Skrev tidigare ett inlägg där jag funderade på vem som egentligen pallar bry sig om denna blogg och fick till min stora förvånad en drösa med uppmuntrande kommentarer. Little did I know, they all seemed to come from the same Ip-adress. Kolla och njut: /Samar

Om jag var en tavla..


Eller, tavla och tavla. Om jag var en broderad text...

/Samar

Vemf*nbryrsig.blogg.se

Ibland undrar jag vem som bryr sig om mitt liv tillräckligt för att följa denna blogg. Jag bloggar ju faktiskt mest för min egen skull, för att kunna dokumentera något från mitt liv för att sedan kunna gå tillbaka och läsa. Tänk när jag är 30 år gammal, då kommer jag förfasiken printa ut vartenda blogginlägg och sätta ihop det till en bok! Najs va?! 

Seriöst.. Vem Fasiken Bryr Sig?/Samar

Note to self

Lämna aldrig viktiga papper på golvet. Du kommer tappa ett vattenglas på dem - de kommer förstöras.

/Samar

Fräckt men ack så roligt!

Just nu jobbar vi med reklamanalys i SvenskaC och det är bland andra denna reklam som vi måste analysera. Är det bara jag som DÖÖÖR av garv?!JE VEUX LES BONBONS!! JEEE VEEEUUX LEEES BOONBOOONS!!!!

/Samar

Bilder från dagens poto-shut/Samar

Hassan ♥

Hassan i mitt hjärta. Och på the fazebook:
/Samar

Dagens fråga?! Whaaaat?

Hahahahaha, är det dags att starta en  ny trend här på bloggen?! "Dagens fråga"? Fy vad pampigt det lät, som att jag är världens big-shot som får in 1000-tals frågor varje dag, och för att kunna hantera pressen så väljer jag ut en speciell fråga att svara på varje dag. AS IF! Men serri, har ni någon fråga är det bara att kasta ut den, kommer göra mitt bästa att svara. :P

"Dagens fråga - hoppas att du svarar - hur fan kan du vara 17 år och gå i 3:an ???!"

Det är inte sådär superkonstigt... Jag är 93:a (fyller 18 i maj) och går i samma klass som 92:orna. Jag hoppade över ett år på dagis och började skolan tidigare. Hade dock varit lite häftigare om jag varit värsta geniet och lyckats ta mig igenom gymnasiet på 2 år.. 


Frågan i ära, här är en genuint vacker bild.

/Samar

Tips från idiot till idiot

Om någon där ute är som jag, dvs en stor idiot, är det då dags att ta fram anteckningsblocket och börja anteckna. Jag ska nämligen ge väldigt värdefulla tips om hur man överlever en fet sistaminuten-pluggkväll.

Hahaha, skojja. Jag känner mig bara som ett pucko som försöker trycka in 4 kapitel kemi på 2 kvällar. Jag vill egentligen bara visa vad man kan/bör äta när man kör en sån här idiotsak. 


Nr 1. Kaffe, din bästa och enda sanna vän. Dricker du en stor kopp kaffe (+ mellanmjölk (lättmjölk är ju världens skämt i kaffesammanhang)) vid 21-tiden så kommer du klara dig i minst 5 timmar. Dricker du senare än 9 riskerar du dock att inte kunna somna överhuvud taget. 


När klockan slagit 11 börjar du känner dig så duktig och det är då dags att fetta i sig en skål glass.


Efter 1 tiden är det läge för en längre paus (typ ett himym avsnitt). Det är nu tar du fram popcornet.. (Här kan det även vara lämpligt att köra en till kaffekopp..)


När du suttit till 4 har magen börjat kurra som tusan. Nu går du in i köket och så tyst som möjligt börjar du göra lite mannagrynsgröt i micron. Har du tur så väcker du bara halva familjen. 

Jag lovar, med dessa tips finns det inte en chans i världen att du misslyckas med din plugg-/idiotkväll.

/Samar


HAHAHAHA! GUUUD VILKET TRÅKIGT INLÄGG--- AJA, JAG HAR SUTTIT I EN KVART OCH FIXAT DET SÅ DET KOMMER PUBLICERAS ÄNDÅ.

Kemis död ♥

Försök hålla dig vaken med en kemibok i handen! Jag utmanar dig! KEMIS DÖD ♥

/Samar

Jag, pappa & kokain-randen

Jag: Hatar när den där jäkla plogbilen åker framför vårt hus.
Pappa: Jasså?
Jag: Ja!! Den lämnar alltid världens jäkla ishög som blockerar vägen.
Pappa: Jag vet. Som en kokain rand... Fast kokain blir man ju glad av
Kokain-randen framför vårt hus.

/Samar

Hur jag "appar" sjalen.../Samar

Bluggar

Idag ska jag nog ta och börja blugga. Hmm.. Plugga? Ja. Det var ju så det var.. Anyway, här kommer lite mysiga bilder på min gårdag. Kul va? (Nääääääeee!)

/Samar

Hur fasiken gick detta till?!

Okej, så jag står kl 2 på kvällen och målar de sista detaljerna på en väggmålning. Lillebror kommer och jag "råkar" måla lite på honom. Det ena ledde till det andra och woops så stod vi där, stirrandes på varandra medan vi smetar in våra egna ansikten. Det vart helt enkelt en "Vem kan gå längst-tävling"... Det är bara att titta och garva: 

Så det hela började såhär...Och detta ledde till:Och:


Hahahaha, tills Modis ögon började svida lite av väggfärgen...


Och han bestämde sig för att köra på en ny look:
Sen gick vi ner såhär till min lillasyrra för att skrämma henne. Gissa om hon börja böla?Nu på efterhand har bara en liten fundering... HUR TUSAN GICK DETTA TILL?!?!

/Samar

ÄR DETTA VÅR KUSIN?!?!?!

DENNA FRÅGA GÅR UT TILL NADA, JASMIN, GINA & RAMI. ÄR DETTA VÅR KUSIN?!?!/Samar

Rösta på röktanten

Glöm inte att rösta på Gina Dirawi aka Ana Gina till "årets TV-personlighet"!!! Jag kommer göra dig till storkändis Ginimum, vänta bara.. När en storbloggare som mig länkar en småfis som dig finns det inget som kan hindra din framgång! 


Ser vi inte ut som riktiga röktanter?!

/Samar


Berätta om filmen Modi..

Modi: Den handlade om en man och hans sjukdom.
Nada: Jasså?
Modi: Och hans kamp med 7/11... (Menade 9/11)
Nada: Hahahaha! Vadå? Kunde han inte få sin bulle varm till kaffet eller?/Samar

Sällan jag lägger ut detta.../Samar (som skäms som tusan)

2011 är mitt år!

Nu är jag redo att ta tag i mitt liv igen och verkligen satsa stenhårt på plugget! Det skulle vara så klantigt om jag sabba betygen nu sista terminen i 3:an. Jag ska bannemej kämpa! Något som jag inte gjort på över 1,5 år. Efter första året på NV slutade jag bara bry mig och nu har jag lalla runt ett himlans bra tag. Det är dags att börja köra på riktigt. Inga sena inlämningsuppgifter, inga halvtaskiga prov och absolut inga sena instormande på lektionerna. 2011 är mitt år! Nu ska jag skärpa mig!!  


KÄMPA!!

/Samar

My name is Khan

Såg nyss en skitbra film. Har hört mycket om den men inte riktigt "pallat" förrens nu. Den var skitbra. Lång, men skitbra. Tipsar starkt om den./Samar

Ny facebookgrupp

"Vi som hatar bebisröster i rapplåtar"

/Samar

SHIT! LIGGER LUND DÄR?!

Snacka om att jag fick världens chock när jag googlade Lund nyss! Jag var ju där i höstas, men inte tusan visste jag att det låg där nere! Jag är väl inte bäst på geografi, men jag har i alla fall någorlunda koll... Detta var jag dock way of på! WAAAY OF. Trodde det låg mellan Gbg och Sthlm. Världens chock, jag svär.


Kolla vart pilen är! Snacka om att "Sundsvalls-tjejen" är puckad.

/Samar

Nyårsdricka

Konversation mellan mig och Gina:

-Har ni köpt pommes?
-Pommes?
-Polsen?
-Polsen?
-Pimmes?
-Pimmes?
-Men vad tusan heter det då? Den där fake-champagnen som alla ska ha.
-Pommac.

Tystnad. Måste jag verkligen berätta vem som sa vad? 

/Samar

Såg ni mig på TV?

Ni missade väl inte dokumentären om Gina som sändes på TV här om dagen?! Ni vet den där dokumentären där jag hade 2 repliker? Till alla där ute som missa dokumentären så har ni nu chansen att spana in den här:

http://svtplay.se/t/147390/provokatorerna__gina_dirawi/Samar Khwaiter, kompis

Känner mig som världens nörd....

...undra varför?

Modi: Vart fick du din "Call of duty black ops"-tröja från?
Jag : Ehh? Från "Call of duty black ops"-mannen? 

/Samar

GOTT NYTT ÅR!

Hejsan alla kära läsare! Har saknat er som bara den. Jag har tagit en paus från bloggandet, men nu när det nya året ha kommit är det dags för mig att börja producera igen. Hoppas ni inte saknat mig för mycket. 

/Samar

RSS 2.0