Ekonomisk

Så nu när jag tagit studenten har jag bestämt mig för att uppdatera mobben (från min SonyEriksson till en Iphone?) och datorn (från min Ingen till en Riktig). Det är bara en liten detalj som jag missat att räkna med i min mobil-dator-uppdaterings-kalkyl. Nämnligen att båda är svindyra. Visste ni om att en Ifån kostar lika mycket som 2.5 cyklar? Ja, 2.5 gånger cyklis - min absolut bästa investering i världen. 

En dator hostar jag gärna upp cash för, den lär ju vara min enda vän i några år framöver, men en 2.5 gånger-cyklis-mobil? Njaa, jag tror kanske inte det... Oavsätt så har jag faktiskt inte min egna tillåtelse att införskaffa något just nu, inte förren körkortet är taget. So there's really no use sweating it./Samar

HAHA! Jasså?!Jasså?! Tycker du?! Min blogg? :O Seriöst. Finns det något värre än tönt-spammare (säkert en databas) som kommentarar bloggar för att locka till sina crappiga b-sida. Jag blir dessutom extra irriterad när det inte är STOR bokstav efter punkt och proppat med p-gubbar. " :P " Gå och lägg dig. Nej "Jadetravel", jag vill inte ha dina paketresor och jag vill inte att du läser min blogg. Tack och bock. 

/Samar

Baby you can drive my car/Samar

Faller

Ursäkta den råkassa uppdateringen. Jag är helt utmattad, aptrött. Nå väl - Det är det fabulösa livet av Samar Khwaiter. Nu faller jag genast i ide -iallafall tills imorgon- för då är det arbete för livsbrödet som gäller. Adjö./Samar

Kyligt place

Visste ni att jag har det halvt FF här hemma? Jo, det är sant. My mother and my sister are gone for good - typ. Dom är faktiskt bortresta (Dubai) och det är bara jag, far & mina 2 småsyskon som är hemma. Det har gått helt OK tills igår då vi insåg att vi faktiskt inte hade några rena kläder kvar. Gissa vem som tar på sig uppgiften att tvätta? Jag kan väl säga såhär: Det bör inte kunna gå lika fel som det gick. Fel medel i fel fack. Fel temp. på fel kläder. Fel tid på fel mängd. Alldeles för lat tvätterska för att sen vika/plocka undan kläderna. Long story short, jag gav upp efter första satsen. Hur är det tänkt att jag ska klara mig själv när jag flyttar? Kommer gå runt med smutsiga trasor i flera år. 

/Samar

Did I forget you?

Känner mig som en stel lärare just nu. En av eleverna från sommarskolan vill bli min FB-polare & jag är lite osäker på om det är politiskt korrekt. Kan man ha småbarnen som FB vänner eller? Gud vilken tråk "fröken" jag är. Gå och lägg dig Samar. 

/Samar

STUDENTEN

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och gett mig in på det utlovade studentinlägget. Hoppas det duger. :)

Så dagen började med champangefrukost & mösskrivning 7.30, sen skyndade jag mig hem igen för att klä mig och göra mig "fest fin"... Drog till skolan och hade en halvpinsam träff med mentorerna följt av den officiella NV-avslutningen. Här blev det stipendiumutdelning och jag kammade faktiskt hem två stycken. Det första på 10 tusen för goda studieresultat, det andra på 1 tusen för mitt engagemang i skolan. 

NV-avslutningen följdes av lärarlunch med alla skolans studenter och Vagant-rankningen avslöjades. (Vagant är tävligen vi hållt på med hela året för att avgöra vilken plats man får springa ut på.) Vår klass kom 2:a (av 15) och vi blev såklart överlyckliga (1:an var given för esteterna som alltid varit på topp). 

Utspringningen var helt OK, men det var inte förren jag såg min familj och mina vänner som allt slog mig. Som ni kommer att se på bilderna så bölar jag sönder, sekunden jag såg dem så släppte allt och tårana (floden egentligen) bara kom. Det var en blanding av lycka och lättnad. Hursomhelst så hoppade vi sen på flaket (som var bland det roligaste jag varit med om) och jag såg ut som ett speedat fyllo.  

När allt var klart åkte jag barfota hem för att vila upp mig en aning. Gick på en studentmottagning och drog sedan ut med kompisarna på kvällen. Såklart var varenda student fett pepp och det vart grymt kul. Kom hem strax efter 3 och var helt slut. Dagen efter hade vi en jättefin (STOR) studentmottagning hemma och det kändes som att det blev avslutet på hela grejjen. Min supergulliga familj hade jobbat i flera dagar inför studentmottagningen så jag vill bara säga avsluta med att säga: Tack familjen! ♥Studentmottagningen dagen efter:

/Samar

Sjuk den.

Jag har seriöst varit sjuk i en och en halv vecka nu. Jag förstår inte grejjen. Sen måndagen efter studenten har jag haft ont i hals, huvud och öron. My mom says it's the flu, I don't know. Skölle ju könna vara dä, å då äre ju faktiskt mitt fäl att ja int tagi nå antibijotika. (När jag blir läkare ska jag skriva antibiotika med "j", bara för att.) Oavsett så är jag ju faktiskt fortfarande sjuk och detta ger mig en fribiljett till klagolandet. Klag, klag, klag. Det var allt för idag./Samar

Va?!

Hahahahahha! ÄLSKAR "va?". Bästa ordet i svenska språket. (Efter najs.) Bäst använt för att besvara ett annat "va?". Låt mig illustrera:

-J*vla mummel ap-mummel när mummel mummel. (Oftast svordom)
-Va?
-Va?
-Va?
-Va....?

Tråkigt det lät såhär i ett inlägg, men prövat själv vetja! Besvara ett "va" med ett "va", roligaste ever!

/Samar

A crazy chick/Samar

Ett tomt USB

Asså förlåt!! Jag skulle precis börja ladda upp bilderna, men jag har dem inte. Min syrra (& mamma) är i Dubai och hon tog med sig kameran dit. Innan hon åkte lämnade hon dock ett USB-minne på mitt bord och jag antog att hon flyttat över bilderna till det. MEN ICKE. Dä ä tomt. Antar att ni får vänta till 30:e juni innan bilderna dyker upp, det är då dom kommer hem. So sorry you guys. 


Alla bilder jag slänger upp är andras fb-bilder. 

/Samar

Har inte sett dem..

Anledningen till att jag är så galet trög med att ladda upp studentbilderna beror på att jag inte riktigt "vågat" kollat in dem än. Har inte den blekaste aning om vad som finns på min kamera & det lär ju ta ett år bara för att scrolla igenom dem. Jag ska dock försöka få upp dem under kvällen. /Samar

HAHAHAHAHAHA!


Herregud vilken ful bild! En klapp på axeln någon?

/Samar

Beautiful people


/Samar

Try that for a change!

Försök uttala detta ord: "Revelry". Det är inte så supersvårt, men fasiken vad det rullar på tungan! Korrekt uttal hittar ni här. (Tryck på ljud-saken.)

/Samar

TÄT

Kom nyss hem från ett grymt roligt 9-timmars pass (inte ironisk). Jag kan bara tänka mig hur mycket cash jag dragit in på en dag! I sommar blir Samar tät! (Första gng ever.) 

Eftersom att jag har annat pågång (konstigt nog?) så orkar jag inte slänga upp studentbilderna riktigt än, men jag känner att jag kan vara snäll nog för att lägga ut lite bilder från utspringningen. Resten kan ni räkna med till helgen! :D/Samar

Ah, work work.

Ska vara på arbetsutbildning på IKEA idag, från 8-17. Får väl se om jag överlever.. Antagligen så måste jag ju det eftersom hela sommaren kommer att se ut så. ;) Vad är det man säger? Cash is king?

/Samar

What went wrong?

Kuggade mitt teoriprov idag. Fick 50 poäng (gränsen är 52). Kände att jag ville säga det. Inga sura miner dock, är redo för revansch! 

Stay sweet. 

/Samar

Tomorrow my dear, tomorrow.

Jag lovar - imorgon uppdateras det! Just nu har jag en massa grejjer på gång + att jag har feber, alltså finns inte så mycket möjlighet för bloggandet just nu. Men! Som sagt, imorgon!!


Bild på mig & Jaq under studentmottagningen. ♥

/Samar

OJ OJ OJ

Jag har haft så obeskrivligt roligt de senaste dagarna! Har inte suttit mig vid en dator på flera dar och just nu får jag egentligen inte ens blogga för jag ska hjälpa till att städa efter min studentmottagning. Jag slänger dock upp en bild som verkligen beskriver det hela: (Fler bilder kommer sen!)/Samar

Kakdeg

Är så trött att jag vill dö. Åt btw kakdeg nyss. Smakade gott. (Lite sådär sidetracked.) Hursomhelt: Idag har varit en låång dag med Vagant som start 8.30. "Vagant" är tävlingen alla 3:or deltar i under året för att avgöra utspringningsordningen på studentdagen. Idag var alltså sista deltävlingen och jag ktisksatt ute i solen en och annan timme. (Är faktiskt - tro det eller ej - ännu rödare i fejset idag.) Därefter rusade jag till privatskolornas studentutspringning, följt av två studentmottagningar. Hoppa sen på bussen till stan och gick på klassfest. Kom hem vid 12-tiden för jag ville sova "tidigt"... Som sagt - Lång dag. Nu ska jag nog däcka. Kanske äta lite mer kakdeg också?

/Samar

Bränd och ränner

Hahahahaha, jag ska lägga ut en bild på hur mitt face ser ut! Ni kommer att dö av garv!! Detta är dock inget som stoppar mitt dagliga rännande utan planerna går som vanligt. Just nu ska jag hoppa på cykeln och ta mig till min mentors hus. Klassen är nämligen bjudna till avslutningslunch - spännande va?! Se you later alligator. 

Btw, påminn mig att jag ska lägga ut bilder på fejset!

/Samar

Ut på äventyr

Okej, såhär ligger det till: Denna vecka kommer bloggen troligtvis uppdateras väldigt sällan, säg varannan dag. Om ni har tur så får ni random bildbomber lite här och där (från diverse studentevenemang) och om ni har ännu mer tur så får ni även bilder från min student (som är nu på fredag).Jag har lite saker jag ska hinna göra på dagarna framöver och bloggen kommer att lida. Capish? 

/Samar

KOLLA!!

Jag som trodde att det skulle regna på studenten - MEN ICKE! 25 grader serni! :D 

/Samar

Up to no good

/Samar

Känns fel

Det känns helt fel att sitta inne vid datorn och blogga när det är 20 grader ute och vädret är helt underbart. Jag vet inte hur ni bruka spendera era lediga sommardagar, men jag gör det iallafall inte framför datorn. 

Kom och tänka på en sak syrran sa tidigare idag. Jag skulle slänga på lite orange/brun blush på fejjset och säger "Sådär, nu ser jag solkysst ut." "Solkysst? Snarare solvåldtagen."

You know what they say - It's funny cuz it's true.

/Samar

At Jazzmins

Detta är sommar i ett nötskal. Fint väder, fina vänner - livet leker. (TÖÖÖNT!)


Min kombiz som fått en kaptenkrok-hand.

/Samar

F1 trött

Nu är jag fett trött. (Rikt ordförråd jag har, inte sant?) Ska nog stänga ner datorn och fortsätta med mitt kära spel imorgon. Btw, grattis till alla där ute som tar studenten redan denna vecka! Ni äger my dear mates!!

/Samar

Bonniers trafikskola

Nu ska jag mysa med spelvärldens tråkigaste kreation./Samar

RSS 2.0