I resten av ditt liv/Samar

Jag ramlade :(

Hahahahahaha! Sitter med lillasyrran som tycker att jag är attention-kär bara för att jag tänkte blogga om min cykelolycka. Jag ramlade nämligen av cykeln (eller, ramlade inte av - men jag ramlade och den kom över mig) och jag skrapa upp både armbåge och knäskål. OCH mina byxor sprack. (Tycker egentligen om dem men de blev alldeles blodfläckiga så det blir soptunnan för dem.) Poooor Saaaamaaaar!/Samar

Ingen. Dator.

Känner mig helt utsatt. Jag har ingen dator längre. Idag lämnade jag in den på skolan och nu är jag helt övergiven. Det känns iofs lite töntigt av mig att klaga när vi har 5 datorer hemma (för en familj på 6), men det känns ändå som att bloggandet kommar få lida en hel del av detta. Aja, jag får väl hålla ut några månader utan en egen dator-mate. (Kan detta bli mer I-landsproblem eller?! "Det ligger 5 olika datorer hemma som jag kan använda, men det känns inte riktigt rätt. Bla bla bla bla.")

/Samar

OFFICIELLT!!

Jag kan knappt tro det! Nu är det officiellt!!! HELT UNDERBART! Nu finns det inget som kan ändras! Inget som kan sänkas, inget som kan ruckas! FASIKEN VAD SKÖNT!! Sista pusselbiten har fallit på plats och bilden lamineras för att aldrig någonsin splittras igen. Helt underbart.

Följande har från och med idag blivit officiellt: Jag har lyckats gå ut det naturvetenskapliga programmet med 22.5. 29 MVG av 29 möjliga. Jag är så oerhört stolt och lycklig. Detta är helt otroligt.
Jag ska dansa tills benen går av. I made it. I MADE IT!

/Samar

På skolan

Sitter på skolan och försöker plugga lite inför mitt sista prov, men blir för någon anledning väldigt distraherad (tror det har ngt med datorn att göra..). Hursomhelst så hittade jag två bilder från balen som jag tyckte var väldigt coola så jag tänkte att jag lika gärna kunde slänga upp dem här:

/Samar

BALEN

Hade en grymt trevlig kväll igår på balen!! Det började med en liten förfest & fotografering hos en kompis, sen blev det limousine upp till balen med middag och danz. Grymt kul var det! GRYMT!

/Samar

D-dagen

Kom just hem från balen! Det var grymt. Slänger upp lite bilder när jag vaknar imorgon. Nu har jag lösögonfransar som ska av och en klänning att hänga. Ses sen. ♥

/Samar

Flipp? Jag?

Jag vill be om ursäkt till hela min familj för att jag flippat runt idag. Naddo, I'm sorry dude. Jasmin, detsamma gäller dig (men det var delvis ditt fel för att du var kring mig). 

Flipp? Jag? Spontana utbrott? Monster? -Bara när jag är stressad./Samar

!!!!!Nu har jag bara EN skoluppgift kvar!! En liiiten skoluppgift jag ska göra på måndag sen är jag helt klar! Jag har fått så mycket gjort den senaste tiden, jag räknade ihop det till 11 stycken (2-5 sidors) uppgifter på 8 dar! Första gången på länge som jag är så produktiv. FASIKEN VAD SKÖNT!

/Samar

Nästan där../Samar

And it goes on.../Samar

Låt nedräkningen börja..


/Samar

Dator är döende

Det är inte långt kvar innan min stackars dator lämnar denna jord. I tre långa år har den stått ut med kaffe/te/saft/vatten/juice spill och att bli tappad från 0.5, 1 & två meters höjd. Den har till och med överlevt att slängas från cykelns pakethållare då jag körde liiiite för snabbt i en kurva. Den har överlevt en sprucken skärm och ett totalförstört gånggärn. 

Idag mår min kära dator kanske inte bäst. Vissa knappar fungerar inte: "Ctrl", "Fn", musknappen. Vilolägefunktionen har lagt av och volymanpassningen är sämst. Jag tror bilden nedan visar hur bra batteriet fungerar. 9 minuter är 61%. Tragiskt. RIP datorn. Din dag är nog här.


/Samar

Mösspåtagning

Här är bilder från gårdagens mösspåtaning. Alla studenter i Sundsvall samlas på torget och släpper ballonger. Sen är det bara att peppa sönder!

/Samar

Grym dag!

Kom hem för några minuter sen (halv 12) efter en helt grym dag. Jag lovar att slänga upp bilder innan jag lägger mig! 

/Samar

ASROLIGT MAIL!!

Fick nyss ett asrolig mail från min engelskalärare. Har nog aldrig fått något liknande förut, blev helt paff. :D Jag slänger upp en förkortad version nu.

Hej!

Jag har nu läst, både den luftiga analysen av Murder On the Orient Express och den något mer köttiga analysen av Lamb To the Slaughter. Dina analyser känns självständiga o rätt träffsäkra. Ditt språk har både variation o klarhet, precisionen brister här o där, är det stavningskontrollen som leder dig fel? Du gör rätt många skriv o stavfel (för att vara så avancerad), men det kan ju vara att du fick mycket kvar till slutet.

Vi kom ju överens om att du fick slippa speech analysis, men det kan jag ju säga att ingen av de andra jag har satt MVG på har hoppat över uppgifter, eller ignorerat dead lines som du har gjort, miss Khwaiter, tag dig i akt, du vet ju vad hybris fick för följder för Achilles o de andra! Så det är ju tur att du i övrigt har skött dina studier så utomordentligt så att du får MVG i Engelska C. Också! ;-)

Lycka till o hoppas att studentfirandet blir minnesvärt och roligt! //Annika/Samar

Dude? Really?/Samar

För lat för att skriva

Ni kanske har märkt att jag slängt upp mycket bilder på senaste tiden..? Det beror givetvis på att jag är för lat för att faktiskt blogga. Men förutom min lathet så går mycket av "skrivenergin" till att skriva alla tusen inlämningsuppgifter som ska in nu. Sen i fredags har jag lyckats skrapa ihop 5 st -mer elr mindre bra- uppgifter och nu har jag bara 5 skriftliga uppgifter kvar. (Varav de två fetaste har deadline idag.) 

Nog klagat för ett inlägg? I think so. Trevlig låt att peppa upp sig med.


/Samar

Does that make me crazy?

/Samar

Wait what?

Vakna. Kolla på klockan. 19.30. Klev upp. Gick på toa. Tvätta bort sminket. Av med kläderan. På med jumpsuiten. Ut ur toan. In i rummet. Förvirring.

"Nä nu hänger jag inte med. Jag städade ju igår?!"

You tell me how this happened. Jag tror det är säkert att konstatera att Samar är stressad under en period som denna.

/Samar

Kafferysningar

Det värsta jag vet är när kaffet är så dåligt gjort att man får rysningar. När man sitter där, koppen i handen och är redo för att svepa den koffeinladdade drycken - det är då man inser "f*n vilket äckligt kaffe". Trors att det smakar (och luktar) helt off så dricker man ändå, vem vill koka ny kaffe lixom? Det är då man bjuds på de underbara kafferysningarna. Kaffat-smakar-seriöst-apäckligt-rysningarna. 

/Samar

Kolla vad jag kan!

make a gif

Tackar fröken Helena. Du är en pärla!

/Samar

Ma mate!Ma dear mate Jaq-queen. Jag vet att du har det lite travigt med 40 saker på gång nu, så detta inlägg är en uppmuntran till dig. Håll ut älskling! Jag är så extremt stolt över dig och jag vet att du kan klara allt! Kom igen habibti, jag står här och hejjar på dig. ♥

/Samar

Pollendator

Hahahahaha! Nu har jag varit en riktig obegåvad liten person. Igår vid 14-tiden märker jag att solen sken som bara tusan och bestämde mig för att sätta mig ute på balkongen och sola lite. Eftersom att jag var upptagen med en uppsats så tog jag med mig datorn och satt där ute och skrev ett tag. Efter 20 minuter ropar lillebror och det slutar med att jag går ner och spelar TV-spel med honom. Det ena ledet till det andra och när jag sitter i bilden påväg till stan (vid 20-tiden) minns jag min kära tegelstens-dator. 

Ni kan säkert få ihop pusslet?! Kommer hem vid 22 och ser att min gode far tagit in den. Nyss när jag fällde upp datorn såg jag att den blivit totalattakerad av pollen. :D Seriöst, total insnöad! Små, små runda prikar som färgat den vit. Fett nice, hoppas det sprider sig i rummet så det får växa lite blommor här inne också./Samar

Sommar ♥

Snart är sommaren här! LäNgTaR!! (Lite sådär små-fjortit.)
BRING ME SUMMER BACK!


/Samar

Rebell?

I feel as if I'm living on the wiiiillld siiiiddee!! Yepp. Har en deadline idag vid midnatt (1h & 2min kvar) och jag är inte ens halvägs igenom rapporten. Egentligen så tror jag inte ngn bryr sig om den kommer in 1 eller 2 på morgonen, men jag har insett nu att detta har blivit en vana för mig. Att alltid lämna in saker sent och komma undan med det. The thing is, I've been warned from this ståhej, specially when universitet have nolltolerans för sånt slackande. Hade varit riktigt typiskt moi att kugga alla kurser för en sån sak. 

Nu måste jag tillbaks till att vara rebell och skriva en rapport som ska in samtidigt som Askungen måste hem från balen. 


Har faktiskt ingen aning varför det står "fotolja" på bilden. Låter lite äckligt.

/Samar

Svårt val blir förvirring

Just nu vill jag blogga om allt och inget. Jag har 1000 olika saker jag skulle vilja skriva om, men samtidigt så vill jag inte skriva något alls. Hmm, snacka om ett komplicerat val. 

Innan jag går vill jag btw förtydliga att nedanstående inlägg är lite inkorrekt skrivet. Tydligen inträffade min 16-årsdag för TVÅ år sedan och inte TRE. Jag är lite sådär sämst på att räkna så ni får ursäkta den missen. Ville dock inte ändra misstaget då det visar på min extremt smarta karaktär. 

Aja. Det var ju inte tänkt att jag skulle blogga. Skulle ju bara skriva att jag inte orkar skriva. Nu snurrar mitt huvud (kan dock bero på att jag är döende, men man vet aldrig).  

/Samar

Samar som 16

Jag sitter och gräver lite i arkivskåpet och har just hittat bilder från min 16-års dag. Detta var för lite mer än 3 år sedan och jag var bara en naiv liten etta. Bilderna illustrerar "en Samar" som blir överraskad på skolan av sina klasskamrater. Minns fortfarande hur jag vart så glad:


Bästa överraskningen någonsin!

/Samar

Sjuk, äcklig och tråkig

Jag vet inte om jag måste skriva något inlägg nu? Rubriken talar lite för sig själv va?

/Samar

Presenter?

Det var en läsare som undrade vad jag fick på min 18-års dag & eftersom att jag är så stolt över alla grymma presenter så slänger jag upp dem här! 

Ansiktstvätt och krämer:


Silverarmband (från storsyrran):


Klocka:


Body Shop kit:


Blommor:


Armband:


Silverring ♥ :
Sist men inte minst (från föräldrarna):


"Gav de dig en skylt och en bilnyckel? Kul..." -Nej! Faktiskt inte Pelle! (Någon av mina läsare heter alltså Pelle.) Päronen betalade faktiskt för Risk 1:an som jag gjorde idag. :D 

/Samar

Tid ♥

Jag?! I tid? Kommer inte på frågan! Skämt åsido. Det är dags att jag lär mig att respektera tiden. Att komma sent är ej okej & som en 18-åring så måste jag faktiskt sluta komma sent. Ska försöka bättra mig - från och med nu!

Fick ju faktiskt en skitsnygg klocka på min 18-årsdag. -Klockrent tecken. (Höhö, tönt.) (Kanske inte syns på bilden (undrar varför..?) men detta är en sån där smal kärrinklocka som är så grymt snygg.)/Samar

Perfect frame

/SamarAsså. Nu har jag kollat på dessa bilder flera gånger och för varje gång ser bilderna lite fulare ut. Ser ju ut som världens blatte delux!

/Samar

Rädd för kameran

Vill bara säga till alla där ute att sluta vara rädd för kameran. Om det finns något jag avskyr så är det när människor bli skygga och fega så fort linsen ploppar upp. Va inte så fega för att synas - ha lite stolthet i ryggraden för tusan! Dä va aalt ja viil säg.

/Samar

Lata läsare

Jag kan slå vad om 50 spänn på att ingen ha orkat läsa nedanstående inlägg p.g.a längden. Ni är ju bara för lata mina kära läsare. 

/Samar

För personlig?

Syrran har på senaste tiden trackat lite över att jag är för personlig på min blogg. Tydligen är det inte bra att skriva om allt som händer i mitt liv för folk har en tendens att "öga". Att "öga" innebär att man blir avundsjuk eller liknande och önskar personen illa. Att man inte glädjs av andras framgång utan snarare fördömmer den. Jag vet inte riktigt jag... Tror jag verkligen att ni skulle "öga" mig om jag skrev ner varenda detalj av mitt liv här? Nja.. 

Det jag skulle skriva innan syrran hejdade mig hade med ett tidigare inlägg att göra. Det var ett besked jag väntade på och idag fick jag det. Som tur är - Alhamdullah - så gick det min väg! Jag blev så lycklig att jag började hoppa som en galning. Syrran tycker att jag ska vara försiktig med vad jag skriver - så att det inte backslammar, men jag blir ju så ivrig att jag bara vill skrika ut det. 

Ärs, inte är jag för personlig. Det handlade om ett jobb jag sökt till sommaren. Gissa om jag fick det?! -ÖVERLYCKLIG. 

/Samar

En ko-uppsats/Samar

IRONI

Kom att tänka på en rolig grejj som inträffade igår kväll. Jag och lillsyrran sitter på övervåningen och kolla på eurovision. Storsyrran sitter på nedervåningen och gör detsamma. När Israel ska dela ut poängen säger jag till lillsyrran "Vi kommer få poäng av dem. Vi får alltid poäng av Israel." Samtidigt, som vi (Sverige!) (lagom patriotisk) får 12:an hör jag syrran ropa:

-Samar!! Samar hör du mig?! 
-Ja?
-Såg du vad Israel gav oss? Tror du de vet om att de gav sin 12:a till tävlingens enda palestinie?!

Ironi var ordet./Samar

Lokalkändis - gånger två

Kolla vad jag hitta!! Fick googla-sönder i en halvtimme innan jag hittade min födelesedagsartikel men nu är den funnen! :D/Samar

18 ÅR?

Nu kommer stormen efter lugnet. Jag ligger nyvaken i sängen och det har slagit mig att jag just fyllt 18 år. Hur gick det här till? Jag? 18? Nu är jag vuxen och har ett eget ansvar för mig själv. 

Det är dock inte åldern som oroar mig. Om någon dag går jag ut skolan. Arbetar förhoppningsvis under sommaren sen flyttar jag. Ska jag flytta? Ska jag bo ensam i en lägenhet/rum och överleva? Ska jag plugga till läkare?! Vad har jag gett mig själv in på? 

Detta är definitivt stormen efter lugnet. Tror inte jag vågar 18. Tror inte jag vågar jobba, flytta, plugga. Eller? 

/Samar


18 ÅR!Gårdagens tidning.

/Samar

Oj, vad tiden går snabbt!

Idag har jag haft det så jädrans skönt med mina nära och kära. Kan inte ens förstå att klockan redan är halv 8. Uppdaterar senare med bilder och stuff! Hare bra mina kära!!

/Samar

Idag är ingen vanlig dag....

Förväntansfull. Idag blir nog grym.

/Samar

Håll ut

Jag har i princip ingen energi kvar. Skolan är officiellt igång i 2 veckor till, sen följs detta av lek och skojj tills studenten den 10:e juni. På de två sista veckorna ska jag hinna lämna in 11-12 olika arbeten och jag är helt slutkörd. Vill bara sluta nu, nu, nu.

/Samar

12 maj

Har ni hört att det är semifinal i eurovision idag? Själv snappade jag upp det snabbt på TV nyss och fick klart för mig att Sverige är med och tävlar ikväll. Ska nog ta och spana in det, vill ju inte missa Saade utifall vi förlorar. (Höhö, "utifall". Snacka om självsäker...) Hoppas vi kommer vidare så man har något att hejja på till lördagen. 

Nolifer.blogg.se. Tycker synd om mina läsare.

/Samar

HATAR SKÖNHETSIDEAL

Mitt hjärta brister när jag läser och hör om personers fight med skönhetsidealen. Jag blir så arg. Känner mig så hjälplös. Vem fan är det som säger att man ska se ut på ett visst sätt?! Att skönhet kommer genom svält och operation? Att du ska må dåligt i dig själv. Ångest. Utanförskap. Ensamhet. Besvikelse efter besvikelse efter besvikelse. Självbestraffning och självhat. Vem fan sätter grunden för sköhetsideal?! Varför ska människan behöva falla offer för det? Helvettes jävla skit.

Mitt hjärta brister./Samar

Min bästa vän ♥


Det är inte hur du ser ut eller vem du är som jag älskar. Det är vad du gör.

/Samar

Daglig uppdatering?

Samar verkar tro sig vara en stor bloggstjärna. Hon är tydligen för cool för daglig uppdatering.

/Samar

Inshalla

Nu väntar jag på ett viktigt besked. Hoppas, hoppas, hoppas det blir som jag vill. Inshalla det går min väg. Det är väl bara till att vänta och se. Och hoppas. För hoppas kan man ju alltid göra. Hoppas, hoppas, hoppas!

/Samar

First make fun of yourself, then others.The rubric says it all. Rubric ♥

/Samar

18 på lördag

Visste ni om att jag fyller 18 på lördag? Ja, den 14:e maj. Känns lite weird, att bli arton. Jag kommer inte längre kunna säga "Jag har inget körkort pga min ålder." eller "Jag är fortfarande ung, inte ens myndig.". Inte för att jag har någon åldersnojja eller så, men tänk när jag fyller 19 och 20, om 1-2 år. Tänk om mitt liv inte "startat" förren jag blir 21, 22, 23. . Tänk om jag är ensam tills jag blir 30! Då kommer det inte spela någon roll att jag är läkare, kommer ändå inte kunna haffa mig någon under 45. 

Nu när jag tänker efter: Hade det inte varit typiskt? Att vara en ambitiös, naiv, brinnande 18-åring med stora drömmar framför sig. 18-åring som sliter med utbildningen i flera år, för att sluta helt ensam. Vid 30-års åldern börjar allt helt plötsligt att hänga och jag inser att jag är närmare pensionen än studenten. Det är då jag hamnar på en B-ig dateingsida där jag tillslut hamnar hos en 45-årig, elak (för ngn anledning är han elak, ja) snubbe som vill ha mig bara för att jag kan fixa honom gratis vård.

Åhhh, hur gick detta "18-års-inlägg" till ett "ensam 30-års-inlägg"?! ÅHHH!!Probably my man. There is no use denying the truth.

/Samar

A bit confused

No, let me rephrase that: A LOT CONFUSED. 

/Samar

Hur länge tänkte du stanna här?

Ultimat plugglåt. /Samar

Klapp på axeln.

Jag har fått så många klappar på axeln att jag är öm. (Figuratively speaking.) Jag älskar fasiken mitt liv. Fasiken. Människor kring mig är så kärleksfulla och varma. Alla gläds åt min framgång och stärker mig på tusen olika sätt. Jag tror aldrig jag har fått höra lika många berömmande och uppmuntrande ord som jag fick idag. (Orka inte dra en "dagens" men jag kan säga att jag var konferencier till "mångfaldsdagen" i Sundsvall.) Det är de små, uppmuntrande orden som min omgivning slänger ut. You made my day. /Samar

Min mössa!

Igår fick jag äntligen hämta ut min studentmössa!! Snacka om sann lycka. Det är lite synd att jag ser ut som en sjökaptern i den - tänk pippis farsa. Annars är den ju perfekt, smälter varje gång jag ser den!! Chekerawt: ('Chek it out' när man var liten.)Sista bilden är bäst. Ska lätt ha mössan bakochfram.

/Samar

Lokalkändis - TypCheck it out you guys: Mitt alldeles egna repotage.


/Samar

Kurrar i magen. Snickers anyone?Jag skulle först skriva ett inlägg om att min mage kurrar sönder men istället fick det bli denna video. Jag kanske borde ta en snickers för att lugna mina begär?

/Samar

Jobbat klart

Idag var sista dagen på jobbet som föreläsare & då har jag varit runt i 16 olika klasser. Riktigt roligt på tusen olika nivåer. Det bästa har ju varit att människor faktiskt tagit till sig det jag sagt & sen har jag vunnit jättemycket på att själv analysera min skolgång. Det har varit sjukt givande att ställa sig framför en hög främlingar och våga bjuda på sig själv- hela grejjen har ju varit en sån grym erfarenhet. FETT NAJS om jag får säga det själv. /Samar

När jag var liten.

Hahahahahahahaha! XD Nu ska jag bli sådär nostalgisk och berätta vad jag hade för drömyrken när jag var liten. Det var tre stycken. Den första lite halv-fake. Den andra fullt möjlig. Den tredje: mitt livs stora dröm.

Så först ville jag vara som storasyster och sno hennes dröm: Kläddesigner. Detta var aldrig någon seriös önskan utan det var lite fake. Sen så ville jag bli frisör bara för att det fanns ens frisösalong i trakten där jag bodde & jag tyckte hela grejjen verkade frääään. Sist men ABSOLUT inte minst: Danskoreograf. Jag brukade beskriva till polarna: "Ni vet sånna som gör danser till kändisar som Brittney Spears." Det fulaste var att jag brukade stå på rummet i timmar och öva på olika danssteg. Hahaha, stackars 11-åriga Samar som gör danssteg till Brittan. Tänk på det i någon sekund. Danssteg till Brittan. /Samar

Lång dag blir längre

Som om inte dagen varit lång nog. -Det är bra att trava på.

/Samar

Mummel mummel bättre förr/Samar

Blaggfearbood

Till alla duktiga som kunde uppfatta rubriken: Bra jobbat. Till alla andra: "Bloggförbud", fast med engelskt uttal. Jag har alltså haft bloggförbud i 2 dagar och inte kunnat uppdaterat här. Jag kan ju säga som så, trots att jag lådsas som att bloggen inte är värsta big-deal så har jag faktiskt saknat den en hel del under dessa 2 dagar. Det är så kul att få filtrera av allt som händer i livet & bara dela med sig av all idiotik som är min vardag. 

Senaste roliga grejjen som hände: Mamma & pappa diskuterar hur de ska renovera ett av badrummen i huset. Pappa tycker en sak, mamma en annan. Något av en debatt uppstår och barnen involveras för att ta ställning.

Farsan: Samar, kolla på mammas ritning. Maha (mamma), ta fram den. Kan du snälla ta fram den. Ta fram den så dom kan få sig ett gott skratt. Maha kom igen, låt barnen ha lite kul. Kom igen, visa din ritning nu.. 

/Samar

RSS 2.0