LUND!

Jag ska åka till Lund imorron! Exiting! Ska vara där i en vecka och delta i "Gemstone", forskarveckan som Lunds Universitet anordnar. Jag åker 8 på morgonen, kommer fram typ 8 timmar efter och jag få se om jag hinner koppla upp internat innan jag däckar. Ska dessutom peppra er med bilder då jag har lovat att göra ett bildspel till skolan och då blir det som ni kanske förstår mycket bildknäppande! Orkar inte riktigt gå in på det i detalj. Vi får ta det senare helt enkelt.../Samar

Oj oj oj

Har jag verkligen inte uppdaterat på över 3 dar? Vilket skitsnack! Idag ska jag försöka städa och plugga och packa! Japp, åker imorron! BUT, WHERE IS SHE GOING?!? That's a secret I'll never tell! Nädå, kommer att blogga lite mer om det under dagen, så ni får återkomma om ni vill veta svaret!


Meh?! Är det upp i trädet du ska Samar?!

/Samar

Missa inte premiären för Anagina-show!!

/Samar

Bilder från gårdagens vagantfoto

/Samar

Ärrad Samar

What was she thinking?!

/Samar

Trött på att vara sämst!

JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ ATT VARA SÄMST! Jag satsar aldrig - kämpar aldrig - riskerar aldrig. Jag kör på samma gamla trötta, omotiverade sätt och förvänta mig framgång. VILKET BULLSHIT! Jag suger. Jag är sämst & jag försöker aldrig bli bättre!

Sanningen är att jag kan acceptera de dåliga resultaten jag får. Jag förtjänar dem. Idag fick jag exempelvis resultatet på högskoleprovet. 1.0! ETT KOMMA NOLL! 68 poäng landar mig på plats 1.0!! Kanske värt att tillägga att jag fick 67 poäng förra året. JA, JAG HÖJDE MED ETT JÄDRANS POÄNG! Men, som sagt, jag förtjänar det!

Jag är sämst - och ju tidigare jag kan acceptera det desto bättre. Nu vill jag kämpa! Jag vill köra!! JAG SKA BANNEMEJ KNÄCKA!! JAG ÄR SÅ GRYMT TRÖTT PÅ ATT VARA SÄMST!


Fejkkämpare nr 1. You need a wake up call missy!

/Samar

Är på date med HP

Det går väl sådär än så länge. Har inte tagit mitt liv - och det är väl bra. Hoppas bara inte jag sänker mig från förra gången, då jag fick 0.9. Hoppas, hoppas, hoppas det går bra nu!! Wish me luck!!
Bild från i sommras. Kolla vad glad jag är när jag vet att det är ljusår tills högskoleprovet. I dagsläget ser jag ut som en grå, ihålig fläck.

/Samar


HP - here I come

Tomorrow is the big day. I can hardly wait.

/Samar

Vår youtube-sida

Hahahhahahahha! Var nyss inne på bloggens youtube-sida! Tror det var ett halvår sedan jag var inne sist och jag måste erkänna att det mesta bara är skräp och B-videosar. Dock fanns det lita att skratta åt, bland annat denna video jag gjorde som ett skolarbete för ett år sedan. Jag använde den när jag skulle redovisa min praktikvecka hos tandläkaren och den framkallade mycket skratt.

Här kommer den, för säkert 5:e gången.. :D


/Samar

Fräckt men ack så roligt!

Var inne på aftonbladet och läste en artikel om en människa som fått värsta telefonräkningen efter att han haft Iphonen med på utlandsresan.


Kolla damp-kommentaren nedan...Fräckt - men ack så roligt!

/Samar

Vakna nyss..

Jag kom hem vid 3 tiden och däckade redan vid 4. Vakna nyss efter 2 timmars sömn och går ut till mamma som står i köket.

Mamma: "Sabah elkher! Lesh hek wejjhek abjad? Kaennek shete men el moot?"
[God morgon! Varför är ditt ansikte så vitt för? Har du vaknat från döden?]/Samar

Idag har jag...

Pluggat, bråkat, pluggat, bråkat, badat, pluggat, bråkat, pluggat...

Stressfaktor: 1000.

/Samar

Be för mig.

MatteE-prov på måndag.

KemiB-prov på torsdag

Högskoleprov på lördag.

Jag är helt apatisk. Vet inte vart jag ska börja. Har så mycket att göra att jag inte kan ta mig tiden att sätta igång. Det är viktigt att jag får bra på matteprovet. Livsnödvändigt att jag får MVG i kemin. HP? Inte vet jag? Kommer jag överhuvudtaget ta mig igenom HP?!

Vad sjutton ska jag göra? Har 4-5 andra småsaker som jag måste göra, förutom dessa 3 stenblock som tynger ner mig.

Jag säger bara "Inshalla att jag klarar mig". Säg inshalla att jag klarar mig...

/Samar

Idag var jag på plugget!

Närå, skämtar bara. Klart jag inte var "på plugget". Ingen människa har varit "på plugget" på över 20 år!

40+arna ba: 'Vadå?! "På plugget" är ju jättehippt, används istället för "på skolan" ju' Man ba: Nää det gör det inte! Plugget dog för 20 år sen, precis som din ungdom. BAM!

Närå, skojjar bara. Följande: Samar idag.
/Samar

J*VLA KEMI B


JÄVLA KEMI B - DU KOMMER VARA SLUTET FÖR MIG!

/Samar

Höstpromenad med väninnan Jasmin


HAHAHHAHAHAHHA! DÖR AV GARV VARJE GÅNG JAG SER BILDEN!

/Samar

Svenska artister imponerar

/Samar

"jagvillbaragråta.blogg.se"

Fundera på att starta en ny blogg. Den ska heta "jagvillbaragråta.blogg.se". Där skulle man bla. kunna läsa om hur Samar mår för tillfället.

/Samar

Fin-besök

Idag har vi haft fin-besök här i stugan. Jasmin och Gina har sovit över och vi har bla. spelat in några filmsnuttar till vår Londonfilm. Spännande. =D Just nu sitter vi dock och pluggar lite då vi har plugg upp till strupen och i princip håller på att kvävas av det. Det finns bara en sak att göra nu: KÖÖÖRRRAA! KÖRA SÅ HÅRT VI BARA KAN!!! PEPP PEPP PEEEEEPPPP!!!!!

Tänkte dessutom lägga ut en "Ana-Gina"-film som spelades in igår. Otroligt roligt om du frågar mig.


/Samar

Dagens - Casual is king
/Samar

Magnus Betnér is the shit


/Samar

Min egna teori!

Efter att ha stuckit mig själv i ögat med mascara/eye-liner vid flertal tillfällen har jag konstruerat en ny teori, känd som "Samars-färgteori". Jag ska försöka göra det så kortfattat som möjligt:

Vid stickning i ögat irriteras ögat och man blir tårögd och röd. Vid detta tillfälle har din ögonfärg ändrats till en något grönare nyans.

Jag lovar, det stämmer till 100%. Varje gång jag blir röd har jag helt plötsligt gröna ögon. Skitsnyggt! Fundera på att gå runt så här på heltid. Jag kan bara ta en pipet med syra och droppa i ögonen när de skiftar mot vitt. FÄRGADE LINSER ARE SO LAST YEAR!!


Här har en forskare på Karolinska testat teorin och bevisat den korrekt. De är ju i princip gröna! Resultatet är häpnadsväckande!!

/Samar

Finn 1 fel


/Samar

Gör mitt bästa -

Jag gör mitt absolut bästa att hålla bloggen uppdaterad - men när kameran försvinner och min fantasi ligger på 0 finns det inte så supermycket skojjigt att skriva om. Jag är så jävulskt (stavning?) trött i huvudet att jag knappt fattar vad jag skriver just nu.. Illa är det. Sitter just nu och kisar med ögonen, ni vet när man verkligen, verkligen anstränger sig. Va? Har jag redan skrivit 3 rader? Vad skrev jag om? Jag palla inte ens
korrektionsläsa...


Vad fasiken skriver jag?!

/Samar

Nada & Modi

Nada som jobbar på Max berättar för Modi att de brukar göra ansiktsmålningar på restaurangen:

- Det är ansiktsmålning på Max idag.
- Jaha! Är det bara barn som får måla sig?
- Ja, asså det är ju tänkt så. Men en gång var det en man - typ 50 år som måla sitt ansikte.
- Va? 50?
- Ja, han var på en svensexa och hans kompisar ville måla honom.
- Var han seriös eller var han såhär handikappad?

/Samar

"Kan du inte fota i en studio?"

"Hej kära Samar! Du är så vacker! Har du funderat på att ta modellbilder? Typ fota i fotostudio? Kan du inte fota i en studio?! Du skulle se så snygg ut!"

"Visst" tänker jag. Klart jag kan anta utmaningen och fota i studio! Problemet är bara att jag inte äger en studio. Som tur är, är Samar så påhittig att hon lyckades skapa en egen liten studio, med korrekt belysning och allt! Nedan finns de eftertracktade resultaten!
GRYMT VAD LYCKAT DET BLEV!! Jag är riktigt nöjd!! Älskar hur ljuset får min hy att bara skina!! LOOOOVEE IT! Dessa går raka vägen till modellagenturan!!

/Samar


Vad skriver man?

Har så mycket på gång just nu att jag knappt minns hur man bloggar... Hur gör man? Vad ska man skriva? Ska man vara rolig eller räcker det med att vara sitt vanliga Jag?


En skitgullig bild som sitter på min spegel. Jag, Jaq och storsyrran.

/Samar

"Frysa och plugga"

Korrekt! Svaret till "Vad kommer Samar att göra idag?" är "Frysa och plugga"!! 20 poäng till Kalle.HAHAHAHHAHAHHAHA! Lite sådär of topic, men kolla vilken grymt ful bild!

/Samar

Bloggen fungerar väl?

Fick ett litet meddelande här på morgonen som gav mig lite panik. "Har du tagit bort bloggen Samar? Funkar inte." KLART JAG INTE TAGIT BORT MITT KÄRLEKSBARN BLOGGEN! Bloggen finns kvar i all evighet om ni så önskar, hoppas ni vet det..
/Samar

RSS 2.0