Dumma bloggskit

Orkar inte med puckobloggen som hackar 24/7!! Det går inte att få till stycken, nya rader, fet-/kursiv-/understruken stil på texten & det går inte att få in en liten bild!! Åhhh! /Krossad Samar

Onödigt sjuk

Jag är så förkyld att det är dumt. Jag kan inte dricka te för att varje gång jag tar koppen i handen så nyser jag och spiller över hela mig. Jag kan inte äta en "macron" (tror jag det heter) som mamma köpte tidigare idag, för jag kan inte känna någon smak. Sist men inte minst, jag kan inte röra på mig för då riskerar jag att vara på en plats utan näsdukar och pga detta nyser ner mig själv.


HAHAHAHAHA! Så här ser jag ut! /Samar

Hahahaha - Har ni hört denna?!


/Samar

Hide your kids - hide your wife.

Orginalet följt av en jättebra remix.

/Samar

Mummelfia är mitt nya jag

På senaste tiden har jag haft problem med att folk inte riktigt hör vad jag säger.. Detta har aldrig varit ett problem för mig innan (då jag brukade tala tydligt) men för någon anledning så pratar jag väldigt otydligt och tyst nu för tiden. 

Det värsta är att jag själv märker att folk inte riktigt uppfattar vad jag säger, så då kan jag helt plötsligt stanna i en mening och säga "Hörde du vad jag sa?" eller att jag upprepar samma mening igen men mycket högre. I värsta fall inser jag halvägs in i en mening att folk inte hör vad jag säger och jag börjar nästan skrika; "Skulle du kunna HÄMTA DEN DÄR BOKEN TILL MIG?"

Jag vet bennemej inte vad jag ska ta mig till. Kanske borde jag gå till en talpedagog? Vad tycker ni?/Samar
Vi går mot ljusare tider...

Projektproblemet är löst, jag kommer troligtvis att hinna läsa ut boken tills imorron och dessutom så har jag första matte e lektionen att se fram emot. (Helt seriös.) Känns som en riktigt bra återhämtning från all kaos jag kände igår! Nu ska jag bannemej köra ett stenhårt sista år!!! Pepp, pepp, PEPP!! Rock on!


Jag tänker dessutom passa på att ge en shout out till snuskpellet Mammut så att han låter mig spela på det nya DJ-hero. Kom igen mannen? Jag trodde vi var vänner?

/Samar

Idag bjuder jag på en trött Samar/Samar


VILL BARA DÖ!

PROJEKTARBETE GÅR JU INGENSTANS!! ÅHH! BLIR SÅ SJUKT TRÖTT, VI BARA SNACKAR & DISKUTERAR OCH SNACKAR & DISKUTERAR!! SKIT PROJEKT! KAN INGEN BARA KOMMA PÅ ETT BRA PROJEKT?!?
Hahahahahhahah! Jag tror jag har kommit på en lösning! Om jag gör ett projekt om illuminati kommer de säkert stoppa/döda mig halvägs och jag slipper oroa mig överhuvudtaget!

/Samar

Valtest på SvD

Gjorde ett litet valtest på SvD:s hemsida....
 

Älskar hur jag är 1/3 Sverigedemokrat.

/Samar

Typisk Samar dag

15.00 Jag kommer hem från skolan.

15.30 Jag byter om till mjukisar & ber.

16.00 Jag pumpar & tvättar cyklarna.

16.30 Jag städar rummet.

17.00 Jag börjar läsa min bok.

17.30 -

18.00 -

18.30 -

19.00 Jag vaknar.

För någon som har 2 dagar på sig att läsa ut de sista 200 sidorna är jag riktigt himla dum.

/Samar

Samars adamsäpple

Åhhhh!! Idag känner jag mig som en ung kille som äntligen har blommat. Min röst är hes och jag känner & ser ett vacket adamsäpple som ploppat fram. Jag är så stålt! Tror till och med att jag ska börja raka mig i ansiktet, bara för att visa hur mogen jag känner mig!Suck och stön och dittan och dattan. Mår som ni kanske försår som ett äckligt sjukt moln och tror att jag verkligen fått nått skumt. Symptom: Ont i halsen, ont i öronen, ont i huvudet. Någon läkare där ute som kan diagnostisera mig? Någon?

/Samar

Va? Inga nya inlägg?

Jag är lika förvådan som er! Råkade glömma bort bloggen under dagen och tänkte inte på att ni kanske ville ha en uppdatering... Pillutta dig, som Madicken hade sagt. Någon som förresten vet vad "pillutta dig/mig" betyder?! Säker något dumt. Det hade varit så typiskt henne. Pillutta dig & pillutta mig! Du är pillutta dig. Mm, känns inte så trevligt när någon säger det till dig va?!
 


/Samar

Dan före dan före doppare-dan

Idag är det dan före dan före doppare-dan. Det är inte som att jag längtar men 3:an kanske blir lite kul ändå? Hoppas, hoppas, HOPPAS! (Som mitt inre jag hade sagt). Inte så mycket mer att säga just nu, så jag bjuder på lite sommarbilder från London./Samar

Yrar runt som en frusen kyckling

Idag känns det som att jag bara yrar runt och runt och runt. Har en massa saker jag kan göra, men orkar helt enkelt inte ta tag i det. Städa mitt rum, läsa ut min bok, sy upp mina byxor, rensa datorn och massa annat står på "2 do-listan" men allt jag gör är att gå runt och frysa.. Känns extra dumt nu 2 dagar innan skolan börjar då jag kommer att ha fullt upp så fort vi har börjat...

Aja, jag vinner inget på att sitta här och klaga. Vi hörs!

Byxorna, boken, stöket - ja allt ligger här för att Samar ska göra nått åt det.

Skoldatorn måste tömmas på massa onödigt så att den blir snabb och får plats med alla uppsatser.

/Samar

Skrubba, gnugga, torka, you name it!

Hahahaha! Gud vilken klyftig rubrik du fick till där Samar! Vad sägs som att satsa på det yrket "rubriksättare". Jag hade varit Aftonbladets biologiska föräldrar - mamma Afton & pappa Bladet. Moahaha, jag skulle vara hermafrodit och befruktat mig själv! (Nu önskar ni allt att ni var en NV-tönt som jag, inte sant?)

Till min poäng. Jag har suttit i 1 timma och gnuggat på mina läderskor.... Ja, det var allt... Jag har byggt upp värsta introt så att ni ska tro att det finns en viktig poäng, men sanningen är: There is no point to all of this. You just wasted 1-3 minuts of your live (depending on reading speed and reading habits).
/Samar

Bästa köp - hands down

Kalla mig en clownfia - men när vårt hus blir iskallt kommer dessa 1-punds kreaturer gärna fram. Bästa köpet. (Hahaha, ser ut som korvfötter.)
.
/Samar

SÅ J*VLA TYPISKT!! ÅHH!

Åhhh, just nu skulle jag kunna döda mig själv!! Jag är så j*vla pinsam att jag bara vill dö!!! I våras sökte jag till ett jobb via mailen. Jag skrev aldrig att mottagaren skulle bekräfta mailet så jag var aldrig säker på om personen ens fått min ansökan.. För 2 dagar sedan skulle jag söka till ett annat jobb och tänkte "Nu ska jag bannemig vara smart & inte göra samma misstag."
För 5 minuter sen säger jag till syrran:
- Jag skickade in min ansökan för 2 dar sedan och hon har fortfarande inte bifogat mitt mail.
- Vadå bifoga?! Säg inte att du skrev bifoga?!?! Vad pinsam du är, blatte-unge! Fattar inte hur du kan 20.0:a! Du suger! (Följt av gapskratt & tårar..)
-
Jag börjar givetvis dampa (skratta/skrika/böla) men kollar snabbt upp det för att upptäcka:

TYPISKT TYPISKT TYPISKT!!! Vad gör jag nu?! Mailar igen, hitta på något som "Hihi, menar givetvis bekräfta. Silly me, jag är inte en analfabet tönt som inte fattar vad jag skriver. He he.." Suck. Snacka om att Samar alltid ska göra bort sig.. Bortsållad utan att ens behöva läsa CV/personligt brev - CHECK!

/Samar

Off I go

Nu ska jag bannemej ta mig i kragen och hoppa på cykeln mot dagens äventyr! Eller, äventyr och äventyr.. jag ska cykla till kompisen Jaq & troligtvis slänga mig i soffan för lite tv-tittande, eller i värsta fall se en film. Visst är jag fartfylld? Tycker jag mä!
/Samar

Be en främling fota?

Ni vet när man har kameran i handen men ändå vill vara med på kortet? När du och dina kompisar står som stora fån medan ni alla försöker komma på hur ni ska ta er åt så att alla kan vara med på kortet samtidigt.. Jajjamensan, när du tvingas be en främling om tjänsten "skulle du kunna fota oss?" även känd som "do you mind taking our picture?"..

Jag tror att vi alla (mer eller mindre) har tvingats be en främling om denna foto-tjänst - och det finns väl inget fel i det? Problemet uppstår dock när främlingen gått med på att fota dig/er och han/hon har knäpper en sk*t ful bild på dig/er. Vad gör man då lixom? Visserligen kan man be om en till chans, men vad gör man när round 2 går lika illa?
.
Enligt min egna erfarenhet är det bara att gilla läget. Lådsas som att bilden blev super bra och invänta främling nr 2. Alternativet är att knäppa 2 separata bilder och klipp ihop dem på paint/photoshop.

Alt. 1: Be en motionerade främling stanna upp och fota er. Du må se ut som ett tält, men det är bara att gilla läget.
Alt. 2: Du må spendera lite extra tid på klippning & klistrig men närmare perfektion än detta kommer du inte!
/Samar

Vanlig dag med bruttarna

Ha! "Bruttar"... Jag började med att skriva några rader om vår shoppingdag - tills jag insåg att det var grymt tråkigt & att ingen brydde sig... Här kommer istället några bilder.
/Samar


4 minuter kvar..

Nu är det bokstavligen 4 minuter kvar tills solen går upp och fastan börjar (03.18). Det finns ingen bättre tid än denna att ta fram ett stort paket GB-glass och börja frossa! Tror min tunga domnade några få sekunder. :)

/Samar

Bra boktips?!

Finns det ngn där ute - i den stora vida världen - som kan tipsa om en bra bok?! Har lovat mig själv att jag ska hinna läsa ut 4-5 böcker innan skolstarten om 2 veckor.. Har dock lite problem med att hitta en bra bok - och det är här ni kommer in! Jag vill ha minst 2 böcker på engelska & 2 på svenska.. Har du något bra boktips, lämna det gärna.

Är btw fast med en skitbok från skolan som vi måste läsa ut under sommarlovet. "Gullivers resor" kallas sömnpillret som är en så kallad "klassiker" från 1700-talet. Fyy vad svårt det ska vara att hålla ögonen öppna med denna i handen!
/Samar

Darin sms

.
Vid 1-tiden igår kväll får jag ett sms av en kär kompan:
"HAHAHA har du hört Darins nya låt HAHAHA."
"Vadå" tänker jag och googlar fram den nya låten... I'd hate to rain on your parade Darin, men vad är detta? Love killer?! Nää, får inte riktigt ihop ett!
.
Jag säger såhär, döm själv..


/Samar

Ramadan Kareem

Dåså, då var det igång.. Till alla er därute som inte vet vad jag snackar om så kan jag berätta att idag är den första dagen på fastemånaden Ramadan. Alla praktiserande muslimer ska därför fasta från gryning till solnedgång (ca 03.00 -21.00) under en månads tid.

Vet inte riktigt vad jag ska säga - klockan är strax 7 och som alla andra muslimer där ute börjar lilla Samar bli en aning hungrig.. Not to worry though - she will manage just fine. Maten som serveras vid 9-tiden är som tur var tillräckligt för att ladda upp batteriet. Tills vidare: Ramadan Kareem!
Här har vi en hands on, första-klassig bild på Samars tomma mage.. Hoppas den fylls snart, it seems to be in some kind of suffering state?
/Samar

Lalalalalalalalala snälla säg det igen, säg det igen../Samar

Bättre sen än aldrig?

Nu ni mina vänner är jag redå för att ta mig själv i kragen och börja blogga igen.. Har varit lite trögt med sommarlovet och allt - och om sanningen ska fram så måste jag nog erkänna att jag hatar att klicka in på bloggen när jag är ledig då den påminner mig om skolan, plugg och annat besvärligt stuff.. Men nu är jag som sagt redo att ta steget in i bloggvärlden. Till alla där ute som har hållt ut denna prövande tid har jag bara en sak att säga: Den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge! Er belöning är här mina kära. Er belöning är här. /Samar 

RSS 2.0