Car trip

Nu hoppar jag, syrran och pappa in i bilen för en lång car trip. Spännande affärer på gång. Wish me luck y'all!!

/Samar

Kommentarer
Postat av: S

hej, vill först bara säga stort grattis till att du kom in på läkarlinjen! hoppas att du hittar en lägenhet och att allt går superbra för dig :)



har bara en fråga, vilket språk valde du under gymnasiet spanska tyska lr franska? var det svårt, fick du lägga mkt extra tid på det? och kan du ge tips för oss som ska börja nu i höst i gymnasiet, det kommer bli ÄNNU svårare nu när det blir a b c d e f liksom. Vill bli läkare precis som du o behöver ha A i alla ämnen.. är jätteorolig för att bli ensam o inte få vänner o sånt



Återigen, grattis du kommer säkert bli en jättebra läkare :D

2011-07-29 @ 21:18:55
Postat av: smr

Hej!! Jag är så hemskt ledsen över att jag inte svarat tidigare, har haft fullt upp..



Hursomhelst, nu ska jag försöka svara på frågorna. När jag började gymnasiet hade jag valt franska steg 3 (forts. från högstadiet). Den enda anledningen till att jag valde franska var för att jag ville få meritpoäng (som man bara får när man läser språk i steg 3-5, alltså inte steg 1 elr. 2). Efter ca en månad insåg jag att jag SÖG på franska så jag "hoppa av". Istället läste jag mitt hemspråk, som är arabiska, som "moderna språk". Så jag pluggade arabiska steg 3-5 och fick mina meritpoäng.



Det du ska komma ihåg är att det inte är hela världen om du inte sätter A i alla ämnen. Det finns fler sätt att komma in på läkarlinjen. Mitt tips skulle vara att du verkligen satsar stenhårt och gör ditt bästa. Visa vad du har för mål i skolan och gör det tydligt för dina lärare. (Du ska absolut inte fjäska sönder, utan bara göra dem medvetna om dina avsikter och låta dom hjälpa dig.) Knäcker man de försa ämnerna så bruka de andra lixom falla på plats.



Sen när det kommer till att trivas i klassen behöver du nog inte oroa dig. Visst är det så att man klickar med vissa och inte andra, men sålänge du lär dig att sammarbeta med alla så kommer allt sånt av sigsjälv. Mitt enda tips: Sitt inte och oroa dig över sånt strunt nu, njut över din sista lediga vecka.



Vet inte ifall du fick din svar, men jag våga nästan inte skriva mer nu - kommentarsfältet accepterar nog inte hela uppsatser. Och, förresten, TACK!



/Samar

2011-08-08 @ 23:43:35
URL: http://retardsunites.blogg.se/
Postat av: smr

Och om du har tid och lust skulle du kunna kolla in denna plugg-video jag gjorde för ett bra tag sen. Ganska rolig faktiskt :)



http://retardsunites.blogg.se/category/video.html

2011-08-08 @ 23:53:44
URL: http://retardsunites.blogg.se/
Postat av: S

Tack så mycket för att du tog din tid att svara, ska kämpa! ha det bra :)

2011-08-13 @ 01:45:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0