I kuwait får man göra så här!


Jag och min kusse, eller min DÅVARANDE KUSSE! MOAHAHAH! HAN LÄSTE ALDRIG SORAT EL FALAQ!
SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA! Att han inte sa Sorat El Falaq kan bero på att han är 3 år! Men men...

/Modi

Papa? Papa is that you? Papa, you came back? Papa...?/Samar

Sitter med Jasmin

Så nu sitter jag och försöker skriva lite på min svenskauppsats, medan Jasmin sitter precis framför mig och lyssnar på sin mp3. 

Jasmin: Åhh, inte den här låten!
Jag: (Kolla upp fundersamt.) 
Jasmin: (Läset titeln på mp3:n) Move bit*h get out the... (Paus, väntar på att texten ska skrolla vidare, 5 sek av tystnad).... way.

 
Jag i gul jacka, mamma med clownjasmin i högsta högg.

/Samar

Frågestund

Eftersom att en av våra två läsare (Jasmin D & Jasmin K) vill ha en frågestund tänker vi vänta tills vi kommer över 10 strecket (läsare) och sedan ha en frågestund. Capish?

Enywey, är det bara jag som finner Facebook värsta beroendeframkallande? För 2 månader sedan tänkte jag att bara töntar som inte har något liv hade det, sedan när jag blev medlem tillslut blev jag mer och mer överraskad, sedan kom den här konverationen på skolan:

Alla pratar med varandra: Vilken level är du? 23! va?ofta, du ljuger!
Jag: Um, vad snackar ni om? (värsta nyfiken)
Kille: Men du vet inte!
Jag: men sääääg!
Kille: Men det heter Farril!!!
Jag: Farril? vafan? vad in the hell is that?
Kille: Men vet du inte ens vad Farril är? *skrattar*
Jag: Nej jag vet inte vad Farril är! (går därifrån)

Jag funderar (Farril? vad kan det vara för spel? Vänta? Farmville?)

Som vanligt så suger alla i Hagaskolan utom blattarna på engelska.Sii yah lejter terminejter

 / Modi

Mumma

God dag alla härliga Sailor Mercury där ute. Moahahaha, jaa, jag sa Sailor Mercury. Snacka om att hon var den som ingen, absolut ingen gillade. Ni som inte vet vem Sailor Mercury är så kan jag berätta att det är hon med kort blått hår, som säkert var lebb. När vi var små fick jag och Nada var sin Sailor i present. Jag fick hon "Sailer Jupiter", alltså hon med långt fint brunt hår och gröna kläder. Nada fick Sailor Blåhår! HAHAHAHHA. 


Sailor Nada.Sailor Jag!

/Samar


LÅT JASMIN HA SINA 10 SEKUNDER OF FAME!!!/Modi

Jasmin, ta i nu!

Ville bara bjuda på denna gamla goding på Jasmin Khwaiter!

/Modi

Jerk it out/Samar

We in the barndom

Hejsan mina kisspölar! Hoppas ni sitter där i datastolen och tröstäter glass för att nån har visat er bilder på deras barndom - som olyckligtvis ser bättre ut än din - men det tror jag dock inte då jag var sötast i världen, okej, jag erkänner, Samar var runner up. Men jag var ändå sötast! Kolla bara på bilderna nere!


Modi när jag var 4.


Fett pimp va?

Samar i 6:års åldern. Hon var alltså 2:a, vi ska inte ens börja snacka om Nada!

/Modi


Du är en riktig fjärilslarv som legat och förpuppat dig

Läggdags? Nope, inte riktigt än. Modi vandrar runt i långkallingar som vanligt medan jag vänta på toan. Jag ska berätta om en liten rolig sak Jasmin sa här om dagen när vi satt kring matbordet;

 (Alla sitter knäpp tysta.)
Modi: Jag hatar när folk på skolan går fram till mig och säger att jag är lik Jasmin.
Jag: (Kollar förvånat.) Asså va? Vem har sagt det?
Modi: Alla!
Jag: Och vad är det som är så likt?
Jasmin: Mustashen?

 
Modi leker superman. Bilden gör inte mustashen rättvisa.

/Samar


Bild av Samar

Eftersom alla läsare (2 personer) undrar hur Samar ser ut (alla läsare är våra syskon men ändå) kommer nu en bild på henne, jag är säker på att nån vill ha henne som en modell för deras företag.
 
/Modi

Pappado

Idag känner jag mig som denna;En kniv i benet skulle vara mycket passande.

/Samar

Här är Modi

Många av er har frågat om fler bilder på oss så, så här kommer de. (Eller inte de, utan här kommer en bild på Modi.)/Samar


Blogg design

Nu har jag suttit som en galen kråka och fifflat med blogg designen. Detta är det bästa jag har kommit fram till. Dessvärre har jag inte lyckets få in varken bilder eller presentation av oss snygga skribenter (främst jag - vi vet ju alla hur ful Modi är), men jag ska fråga mina bloggkontakter om hjälp och förhoppningsvis syns vi på era skärmar snart.

Tills dess - Ta en dusch för du luktar kaviar.

/Samar

Hejsan mina stjärtnerver!

Azzalamohalejkom! Hur mår alla, is everybody in de håd okeej verii good.

Jag och min terrorist-syster har alltså startat en blogg, jag fattar inte wats de fuzz is al about? det är inte roligt direkt. Tvärtom faktist, astråkigt. Man sitter och skriver om t.ex. vad som har hänt under dagen. okej, who tha hell cares? är det massor av tattar svenskar som sitter och tror att dom är bästisar med bloggare bara för att dom en gång "chattat" med h*n och kollar in i bloggen var 4 minut?
Båååååååååååååååååååååååååååååååring om du frågar mej, jag gillar dock när man har många bilder, alltså palla läsa text! eller att skriva för den delen. Jag ska be häxan surtant om en tjänst att hon ska trolla bort all text i hela världen. Jag ska försöka lägga bilder mycke, oke? Jag vet ju hur alla väntar att se mitt bajs? vad roligt det ska bli!!!

//Mammutplammut aka. Modi

Please/Samar


Förenade apor

Så, nu har vi dumma åsnor äntligen slagit ihop våra hjärnor för att skapa en ultimat unbreakable shithead blogg. Hope you have as fun as we have - stupid!

/Samar

RSS 2.0