Bucket list

7. Först hade jag: "Bli riktigt, riktigt fet, gå ner i vikt och bli riktigt smal." Men sen lärde vi oss att hormonfrisättningen kommer att förbli överstimulerad ett långt tag efter att du blivit smal (därför man lätt går upp i vikt igen) & kroppen kommer ha mycket svårare att förbli smal än om du aldrig blivit riktigt fet i början. Därför vill jag ändra min punkt till "Bli riktigt vältränad (6-pack-nivå), bli slapp och sen bli vältränad igen."/Samar

Bucket list

2. Köpa en bil till min pappa./Samar

Bucket List

Ska skapa en ny tråd på bloggen. Den skall heta "MIN BUCKET LIST" (notera "skall" som ska göra det hela lite mer seriöst). På min bucket list ska jag rada upp alla mål jag har i livet, ni kommer snart förstå att dom är många och dom är stora. Detta har jag velat göra väldigt länge & nu äntligen sätter vi igång. Zpännande!

MIN BUCKET LIST

1. Ta examen innan pensionen./Samar

Hatar krångel

Efter 1 timmes krångel med deklaration och e-legitimation så ger jag upp. Det är inte så svårt, men varje gång jag når en viss punkt i processen får jag ett felmeddelande och internet laggar. Jag vägrar gå till banken och deklarera "manuellt", för då får jag pengarna senare, och då har jag inget annat val än att trixa och fixa på internet. Nu ger jag hursomhaver upp. Jag antar att jag får försöka igen på imorgon. Tills dess, ha det bra & betala skatt./Samar

Blir alltid lite varm inombords -

-när dessa kommer med posten./Samar


Syrrans twitter/Samar

Ni vet när någon försöker förklara något..

.. dom egentligen inte har koll på? Ni vet, när man frågar något & personen pratar sakta och otydligt och ändrar sig och insisterar på att fortsätta förklara - som om dom hade någon aning - och man får lust att säga "sluta prata, du är lika dum som jag" och personen fortsätter prata och tillslut säger "..typ så, fattaru?" och man vet att personen inte ens fattar själv? Det skulle vara trevligt om dom slutade med det.

/Samar

Hej bloggen!

Eller det lilla som finns kvar av bloggen så att säga. Hur mår ni? Hoppas allt är okej där ute & att ni inte fått i abstinens nu när retardsunites gått och lagt sig ett tag. Jag är lite småledsen att jag sönderdissat bloggen som om den vore en smutsig trasa & jag ångrar även att jag "left you standing" så att säga.

Såhär dags tror jag att det är säkert att konstatera att bloggen blivit ett övergivet flak. Sanningen är att jag tycker det är skönt, men jag hoppas ändå kunna komma igång igen så småningom och bli den pånyfödda retardsunitisen. Det kanske kommer om en månad eller ett halvår, inte helt säker, men ni kan ju alltid ha kvar mig i minnet ett par månader och se om jag får igång flytet..

Hur är det annars då? Alltså med mig, inte er. Er bryr jag mig inte om. Jag mår bra. Ovanligt bra. Hösten var otroligt tuff & mörk och jag har verkligene fått kämpa med att växa in i min nya roll. Nu för tiden är inte livet ett helvette på heltid utan saker och ting flyter på relativt. Jag lovar, en gladare Samar har återfunnits. Nu när jag ändå är inne på ämnet kan jag passa på att tacka alla ert söta läsare som visat er stöd och vartannat. Hittade häromdagen en jättefin kommentar från "Amina från Malmö" som jag sparat och insåg att det faktiskt finns retard-tardians (påhittat ord för retardföljare) som förtjänar en exta shout out. Tack och bock till er!

Här är slutet på början eller början på slutet. Vi ses snart, ni vet hur det fungerar - samma tid, samma kanal. /Samar


RSS 2.0