Vem tusan är Kid Cudi?!

Laddar ner lite ny musik till min nyinköpta mp3 och noterar att "Kid Cudi" är väldigt poppis nu för tiden. Var lite osäker på vem han var, så jag frågade syrran:

-Vem tusan är Kid Cudi?!
-Vet inte, googla.
-(Googlar) Oh, vilken tur att han såg ut såhär. Trodde han skulle se ut som Lil Wayne..
-Vad är det för fel på Lil Wayne?
-Han ser ut som en lus..?
-Du har en poäng./Samar

Julen är så magisk

Det närmsta jag kommer att komma "the spirit of christmas" är att kolla på jul med Erns & skratta åt honom. 

Kunde inte bestämma vilken av bilderna som var värst. Det blev naturligtvis oavgjort.


/Samar

Note to self

Spring inte med tjocksockar inomhus. 

You will fall, and you will get hurt.

/Samar

Mysigt/Samar

Is it a bird?

Nej. Det är inte en fågel. Det är inte ett flygplan. Det är inte heller supermannen. Det är en tjock, flygande käftsmäll. Hoppas du inte blir träffad.

Känner mig som en poet. En trött, röd poet. Ska nog sova nu. Ursäkta den dåliga uppdateringen, har haft en lång dag. 

/Samar

Sms:ar du din kille?

Nada: Vem sms:ar du?
Jag: Min kompis..
Nada: Jag visste det! Du snackar med din kille!
Jag: Sara eller Josefin?
Nada: Samar and Hassan, sidding in da tree, reading Quran mutually./Samar

Varför händer detta mer ofta än sällan?!

Såklart så ska jag spilla kaffe över (skol)datorn! Är det inte så jäkla typiskt!!Yeeeyy! Det kom bara lite på datorn. Toppen, nu ska du bara sträcka dig lite, liiiiite, efter servetter. Sagt och gjort sträcker sig Samar, dock inte utan att glömma att koppen står kvar. Idioten lyckas dränka både sina byxor och sitt tangentbord. SÅ JÄVLA (ursäkta svordomen) KLANTIGT!Vet ni vad det fulaste är? Jag bytte nyss till dessa byxor då jag råkade spilla mjölk över de andra... Jäkla pucko. 

/Samar

Mamma & pappa

Mamma: En gång när jag drack cola frågade en svensk kvinna mig "Dricker ni såntdär i ert hemland?"
Pappa: Säg till henne "La, mneshrob bas kamelmjölk". [Nej, vi dricker bara kamelmjölk.]


Mor och far i en romba.

/Samar

Kommer döda mina barn

Jag tycker så synd om mina framtida barn. Även om jag pyssla om dem och tar hand om dem, så kommer jag (troligtvis av misstag) lyckas döda dem. Ni fattar inte. Om de inte dör av att jag glömt dem ute i kylan, så kommer de dö av att jag inte matat dem då jag varit upptagen. Hahaha! Mina stackars barn kommer få en torr knäckebrödmacka & en banan att kasta i sig samtidigt som de springer till bussen. Stackare. De kommer vara de där barnen som äter 5 portioner mat under skollunchen, för hemma har mamma Samar inte tid att laga mat. Dessutom, för att göra det ännu värre för de stackars busfröna, så skulle jag förbjuda dem att överhuvudtaget gå in i köket - åtminstone tills de blivit 17-18. Inga äckelbarn ska komma och stöka ner mitt kök inte! 

Tänkte illustrera min poäng med ett litet rebus:

+ -  

See what I mean?


/Samar

Hej, jag är en vampyr.

Visst är de vampyrer som sover mitt på dagen i flera timmar och sen vaknar lite när de vill? Typ att de somnar när de är trötta och måste ladda upp? Typ som jag? 

Hatar allt vad vintermörker står för. Jag är ALLTID trött. Sover hela tiden. På lektionerna halvsover jag och längtar hem så att jag kan sova - vilket jag gör lite när det passar mig. Sen vaknar jag för att tvätta ansiktet, byta om, borsta tänderna (sakerna man gör innan man lägger sig) och därefter går jag och sover "på riktigt". P U C K O. Big times.Önska jag kunde bli sjuk.
Ligga hemma och spy i några dagar. Bli alldeles svag. Sova non-stop. Återfå min kraft. Gå tillbaks till mina normala vanor. Ställa om hela.. hmm... skiten. (Oh vad hon sa.) Then again, ni kanske känner till en bättre lösning?

/Samar


Jag vet att jag inte kan se in i framtiden...

..men om jag kunde det, hade jag troligtvis sett ut såhär: (Efter 20, 40 och 97 år)


Vem vill inte ha mig nu när ni vet hur snygg jag kommer bli i framtiden?!? Ha?


/Samar

Fun fact about Samar

Jag extraknäcker som gatudansare till denna säckpipe-spelare. Lovar. Fråga min mamma om ni inte tror mig. /Samar

Fett orättvist!

Fattar inte varför Nada får träffa Khadidje! FUBBA!/Samar

Synd att man är tillräckligt gammal att förstå..

Det är rätt så jobbigt nu när man har nått den åldern då man inte bara har problem som "Vilken färg ska jag matcha kläderna med?" och "Killen i min klass är så dum för han tog mitt sudd." 

Det känns ganska tungt, hopplöst och uppgivet när man ser vilket håll samhället går mot. Jag har alltid varit väldigt naiv och trott att "rasister" var ett påhittat begrepp 'blatteungar' slängde ut sig till lärare som sagt ifrån eller skällt ut dem. Nu när jag är lite äldre och faktiskt kan se samhället ur ett "vuxet" perspektiv vill jag bara ta tillbaka alla gånger jag kallat föräldrarna nojiga när de varnat för främlingsfientlighet. Det finns. Det förekommer. Det kommer påverka mig vare sig jag vill det eller inte. 

Vad finns då att göra? Ska jag gå och gömma mig i min lilla håla och hoppas på att någon annan, som har modet, går emot och kämpar för min rättighet? Känns lockande, men ack vad dumt. 

Klart som tusan att jag ska strunta i främlingfientligheten. Jag ska göra mitt bästa med mitt liv. Plugga det jag vill, arbeta med det jag vill, bo vart jag vill, leva som jag vill. JA, FÖR TUSAN. Inte tänker jag lämna min religion bara för att någon annan tycker den är "dum", "hatisk", "förtryckande" osv osv. 

Som tur är, är det inte dessa människors åsikter jag bryr mig om. Jag bryr mig om mig själv. Om mina närmsta. Om dem jag kan påverka. Om dem som vill förstå. Viktigast av allt, vad den Gud -vars existens jag vittnar om- tycker. Själviskt? Ja, just nu är jag väldigt självisk, men är inte detta det enda sättet att stötta sig själv i dagsläget? Idag är jag självisk för imorgon och resten av mitt liv kommer det inte finnas möjlighet att vara det. 

Flummigt inlägg.. Ville "skriva av mig"./Samar

Mardrömscenario

Nu mina kära vänner ska ni få höra om mitt mardrömscenario (ett ord som jag btw var tvungen att googla för att stava).. Imorron har jag 2 st big as prov. Först skriver jag religionsprov från 12-13.20. Sen skriver jag fysikprov 15.30-17.00. Tufft läge? Nja, jag överlever ju, så det är väl inte superfarligt.

Vart kommer mardrömscenariot in i det hela då? Jo ni ser - medan jag försöker plugga till tjockisproven så sitter pappa på andra sidan huset och kolla på sitt jädrans "mosalsal" [dokusåpa]. Såklart ska det vara världens krigs-program (tänk Arn) där alla skriker och fäktas och har sig. Vet ni vad det bästa är? Volymen är på 58 av 60. Överdriver inte. Jag svär på allt, jag kan - bakom stängda dörrar - höra varenda litet ord. VARTENDA ORD! 

Try that for a "mardrömscenario".

/Samar

Känn mitt sex-pack

Min lillebror Modi har blivit fett rippad på senaste tiden. Idag kommer han in i mitt rum och säger "Samar, känn mitt sex-pack." Ni ska bara se den, TRIMMAD SOM TUSAN!!


Najs va?

/Samar

Dagens citat:

‎"Galen svartskalle spränger sig själv och skadar ingen annan = terrorism. Galen svensk skjuter 15 svartskallar i Malmö = inte terrorism. Är det någon mer än jag som undrar hur rättsväsendet använder sig av terrorismbegreppet? MÅSTE man vara muslim för att vara terrorist eller går det bra med vilken svartskalle ...som helst?"

Anonym/Samar

Dagen efter bomben..

Undra vad som kommer nu?

/Samar

Pepparkaksdeg i all ära..

.. men detta är för tusan det äckligaste jag någonsin smakat. Tönt Skånemejeriet har förstört julen./Samar

Läsare:

"Hej Samar. Jag har en liten fråga, finns det någon anledning till att du är så dålig på att uppdatera bloggen?"

Svar: Nej.

Kan inte fatta att detta var för 1-2 månader sen. Vill bara dö i vintermörkret. 

/Samar

Spyr på BettanMissa inte väninnan Ginas show, "the anagina show" på svt.se/humor!!!

/Samar

Min newbody-produkt har kommit!

Min tönt till lillasyster har gått runt i en månad och slitit på repliken "Vill du köpa en newbody-produkt och stödja mitt basketlag?" Newbody-produkt. Newbody-produkt! NEWBODY-PRODUKT!! Hatar ordet så.Som en snäll syrra köpte jag en "Newbody-produkt" och nu när den kommit känner jag att det är dags att börja träna igen...  Woho! Ny Newbody-produkt & träning! Best day ever!

/Samar

Mina stoltaste skolprestationer

Stipendium, 2:an 


Stipendium, 9:an


Diplom, 4:an (enhetens othellomästare)


Diplom, 3:an (ännu yngre othellomästare)


Certifikat, dagis - MIN ABSOLUT STÖRSTA STOLTHET!

SMAKA PÅ DEN NI!

/Samar

Vad ska du ha på studenten?

Jag och kompisarna bruka skämta runt om vad jag ska ha för kläder på studenten. Oftast leder detta till någon form av mobbning där jag målas upp med kavaj & byxor. Jag tror dock att jag hittat en outfit som skulle vara något värre än det... Jag svär på allt - hittar jag inte något snyggt till studenten kommer jag gå i denna och skämma ut mig ordentligt:


Hahahahaha, tänk er denna + studenthatten. 

/Samar

Gina den fina/Samar

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LILLEBROR!!

Idag fyller lillebror "Modi" 14 år! Vilken tuffing va! Hittade denna önskelista på hans dörr i morse:"Modis unskelista" (Felstavat med mening..)

1. Jasmin försvinner för gott.
2. Att våran familj ska sluta vara en "sevent heaven" familj och alltid skratta tillsammans + att ni ger mig komplimanger för att jag börjat raka mig.
3. Gitarr + plektrum
4. Nyckel till mitt rum
5. Kinect till mitt exbox (jag kan tänka mig att betala en liten del).

/Samar

Läsare:

"Shit Samar, din siluett är så vacker! Kan du inte fota en kroppsdel och lägga ut den på bloggen"Okej, busted. Jag ville bara lägga ut bilder på hur smal min arm/mina fingrar ser ut just nu... I skuggan...

/Samar

Hey, nice poncho


Fråga mig inte varför...

/Samar

Samar, är du självmordsbenägen?

Hahahaha, jag har nog världens gulligaste mamma. Fick ett samtal idag när jag var på skolan - det var mamma som ville kolla hur jag mådde: "Samar, hade du depression igår? Är du sjuk? Är du stressad?" Jag gissar att hon läst mitt förra inlägg. Efter att jag berättat att jag bara var sjuk så fick jag ett: "Ja3ni mabeddkish tentehri.." [Så du är inte självmordsbenägen..] 

När jag kom hem såg jag att hon köpt världens största/varmaste filt åt mig.. "Så att du ska bli varm & slippa bli självmordsbenägen.." Gullunge! DÄ Ä MIN MAMMA DÄ!/Samar

RSS 2.0