Blir helt galen!!

ÅHHH! ÄR SÅ SJUKT IRRITERAD! SKULLE KUNNA SLÅ NER EN MÄNNISKA JUST NU!!!! ÅHHH! ALLTSÅ FOLK ÄR IDIOTER!! IDDIIOOTER!!

Som ni kanske förstår så skrivs detta inlägg med en enormt stor mängd irritation från Samars sida. Enormt stor mängd!! Jag såg nyss ett youtubeklipp där en "blatte" skriver hur han hatar "svennar" och de kommer att ta över landet och hur smarta "blattarna" är som får alla "svennars" tjejer + en massa svordommar & förelämpningar mot "svennarna".

Hade jag träffat denna människa i verkligheten hade jag helt ärligt gått fram till honom och gett honom en fet box i ansiktet! Det finns människor där ute som är så ologiska - så osmarta! Inte undra på att det kryllar med rasister där ute, om alla "blattar" säger saker såsom "Vi ska ta över landet. SD har rätt, vi kommer att ta över. Ni svennar är så dumma att ni går emot varandra (här syftar han på faktumet att det finns nazizter som känner till sanningen, men att de "dumma" svenskarna inte lyssna på dem, utan de släpper in fler och fler "blattar)" 

Kan alla som resonera på detta sätt gå och låsa in sig i ett rum och reflektera över hur de framställer sig själva! Kan ni sluta skämma ut ersjälva och tro att det är en tävling mellan "svennarna" & "blattarna"!!! ÅHHHH! VILL BARA SLÅ NER DIG MÄNNISKA! 



/Samar 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0