Hur ska detta gå?Okeh årets fulaste bild. Looken jag var ute efter "Irronow" (aka. I don't know.)

/Samar

Kommentarer
Postat av: narin

Det sätts ett leenden på mina läppar när jag läser din blogg . Du är jävligt bra på det du gör, att få oss att tro på oss själva. Du visar att man kan bli vad man vill bara man kämpa. En underbar doktor med ett hjärta av guld och en humör som få förstår men den är underbar. Jag blev så nere när jag läste att du skrev att du inte trodde på dig själv. För vet du vad. Det var du som fick mig att inse att allt är möjligt och du som fått mig att kämpa och ge allt i skolan. Tack Tack Tack fina människa !Så fin människa är du , positiva kommentarer är det enda vi hör . Visst ibland är du nere men du ska veta att vi som läser din blogg är vid din sida . Om du tvivlar på dig någon gång kan du läsa detta och påminnas om att det finns folk ute som läser din blogg och ser upp till dig och vill ditt bästa. Sedan verkar det ju som att du har en underbar familj och vänner som du alltid finns där för dig. Glöm inte att vi finns här utan några tvekan eller besvär .

Du är inte bara söt & rar , du är helt jävla underbar =) . Önskar dig all lycka i livet. Lycka till med din dröm, dina mål för en fin människa det ska du inte tvivla på att du är. Kram Narin.

2012-01-12 @ 15:58:04
Postat av: Anonym

2012-01-15 @ 10:54:35
Postat av: smr

Hej Narin!! Jag blir så glad av att läsa din underbara kommentar. Tack så hemskt mycket, det värmer! Lycka till du med allt du med! Sköt om dig, kram.

2012-01-15 @ 10:54:50
URL: http://retardsunites.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0