Min faddergrupp

Orkar inte säga så mycket mer än "Här kommer lite bilder. Det är proktologfaddrarna (föredetta nollorna) här i Uppsala. Vi har kul tillsammans." (Jag vet att jag inte har min tröja på mig, men jag hade haft den dagen innan och ville vädra den.)





 







/Samar

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skäms när jag ser att en tjej med sjal sitter där och apar sig ovanpå en kille!

ehh,ta av dig sjalen gumman..

2012-01-19 @ 17:24:42
Postat av: smr

ÅHH, TACK! Tack för att du upplyser mig! Nu ska jag gå och ändra hela mitt liv, jag känner redan nu hur härlig och perfekt min värld kommer att bli! Tack snälla!

2012-01-20 @ 07:06:48
URL: http://retardsunites.blogg.se/
Postat av: smr

Haters gonna hate?

2012-01-20 @ 07:07:09
URL: http://retardsunites.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nej men ärligt,kan du förklara dig?Jag förstår liksom inte.Tycker du inte att du sänder dubbla budskap?

Här har man en smart tjej som bär slöja och klär sig anständigt och har respekt och är mogen kvinna.

Man läser hennes blogg och gillar henne för att hon

kör sitt eget race,liksom.Man beundras hennes förmågor.

Sedan kommer det som ett slag i ansiktet,och nu när jag tänker efter,som en bekräftelse.

Den bilden överrumplade mig totalt.

En muslimsk tjej som bär sig åt sådär,det är faktiskt skam.

Du kanske har slöjan på dig och du kanske täcker kroppen och du ber kanske.Men det gör dig inte till muslim.

Jag är trött på att folk ska se på tjejer med sjal som bättre flickor eftersom de har sjal.Och nästan alla dom som bär sjal - de är de mest falska människorna!De går där med sjalen och så fort andra äldre är borta såå vips är man ngn helt annan och helt plötsligt så går man runt med killar,har sex,låter dem tafs osv osv..



Dubbelmoral,så det skriker om det!

Du har förlorat en läsare nu,måste jag erkänna.



2012-01-20 @ 18:09:54
Postat av: Anonym

Till kommentaren ovan: So what om hon har gjort det? Vem är du att döma henne? Låt henne göra det hon vill. Sen finns det ALLTID en anledning till varför man handlar på ett visst sätt. Hon hade väl en anledning till varför hon gjorde så... Tänk lite.. Sen kan du inte anklaga henne för att vara mindre muslim bara för att hon hoppade upp på en killes rygg för att ta ett snabbt kort..

2012-01-20 @ 22:43:39
Postat av: Anonym

Ehm,fattar du hur konstigt det låter,det du skriver?

När man har sjal,kan man inte göra allt MAN VILL.Det finns en outtalad gräns för dem.Det är en helt annan gräns än för den som är en vanlig muslimsk tjej.

Då har man ju inte lika höga "förväntningar" eller vad man ska kalla det för den vanliga muslimska tjejen.

Tror du en tjej med sjal kan gå runt och kyssa folk helt öppet,ute i det offentliga,utan att folk inte reagerar? Det är helt omöjligt..speciellt om det är en tonåring!

Men om en vanlig muslimsk hade gjort det,hade det blivit någon uppståndelse men det hade inte varit lika stor om en tjej med sjal gjort det.

Hoppas du förstår vad jag menar!

Jag menar inget ont,menar bara att om man har sjal måste man vara beredd på att folk har en uppfattning om hur de ska bete sig.

2012-01-21 @ 12:01:12
Postat av: Anonym

haha

2012-01-21 @ 12:06:28
Postat av: Selen

Alltså,jag bryr mig inte ens om vad hon gör eller inte gör.Jag tycker bara att det är bra det hon gör - fortsätt så om det är det du vill! Jag tror att du gjorde det för att inte bli liksom utanför,för att liksom inte bli ifrågasättad eller bli en outsider på det fotot.Att folk kommer behandla dig på ett annorlunda sätt.Du ville helt enkelt att de skulle acceptera dig! Jag förstår dig till en viss del nu.

Det handlar om att du vill smälta in och att man ska ta dig som en helt vanlig tjej.

Men hade man varit trogen sin religion och sina handlingar, hade man inte brytt sig om vad andra folk tycker.Jag hade bestämt avstått från att ta fotot och låtit dem tycka vad de vill.

Men aja,det är inget att bli sur över! Den som kommenterat har nog också tänkt i dessa banor!

2012-01-21 @ 12:14:15
Postat av: Anonym

Till fjärde och sjätte kommentaren (antar att det är samma person): Alltså jag skulle kunna sitta här och skriva en hel uppsats, men tänker låta bli då det är rent av omöjligt att diskutera med sådana personer som dig. Det är sådana personer som dig som gör att det blir kalabalik i samhället. PERSPEKTIV, kära du, perspektiv! Jag förstår att du blir provocerad av att se en sån bild, men (jag skriver det igen) du kan inte döma henne. Och jag upprepar, du kan verkligen inte säga att hon är mindre muslim, då jag antar att du inte känner henne som person? Sen sa du att hon hade förlorat en läsare... hmm, lite konstigt med tanke på att du fortsätter att komma tillbaka och kommentera.

2012-01-21 @ 13:55:24
Postat av: Anonym

Aa,man måste ju sätta punkt i den här diskussion och inte springa iväg som en mes utan att argumentera sin åsikter för något man själv börjat med ;)

Man måste ju stå rakryggad och ventilera det man tycker men som man hållit inom sig länge!



Du är som en politiker,du försöker inte ens svara på det jag säger!

Omöjligt att diskutera med sådana personer som mig? Tjejen,du har ju inte ens börjat eller ens försökt för jag kan ge svar på tal direkt men det verkar inte du kunna.

Det är verkligen lönlöst att försöka få fram ett vettigt svar från dig.Jag har skrivit exakt vad jag tycker och motiverat varför jag tycker så samt gett exempel men du verkar ändå inte förstå för det enda du gör är ett väldigt dåligt försök att försvara dig själv med "att personer som jag skulle göra kalabalik i samhället".



Ursäkta,men var det inte du som skrev i förra kommentaren att jag inte var någon som skulle döma dig för jag inte kände dig?



Så hur kan du då skriva att "personer som jag skapar kalabalik i samhället" när du inte vet vem jag är,hur jag ser ut,min personlighet,mina tankar,mina åsikter eller mina argument.

Så vem är du då att döma mig?Att du genast skriver SOM OM jag vore en person som är främlingsfientlig eller något?



Med tanke på att du inte ens försvarat bilden på något sätt eller förklarat dig eller försökt argumentera emot mina motiveringar - det bevisar ju att du har tydligen inget att komma med.



Du ska nog ta och tänka efter när du skriver - för det verkar komma tillbaks till dig.



This leads to nothing för du verkar inte kunna ta ställning eller motivera ALLS,du kanske helt är lika förvirrad?Vad vet jag?

Det är inte alla som är bra på att motivera och argumentera samt ta ställning för sina åsikter,som jag fakstiskt kan och lärt mig!

Aja,this gives me headache so lets end it here!



2012-01-21 @ 15:56:28
Postat av: Anonym

Men gud... Allt jag försöker säga är att jag är så jäkla trött på folk som dig tror sig vara bäst på allt och ska klanka ner på folk. Låt mig fråga dig en sak: Är DU så jävla perfekt själv? Gör du verkligen allt perfekt och är värsta ängeln? INGEN är perfekt, INGEN! Sen vill jag starkt påpeka att bara för att hon är muslim och har slöja så betyder det inte att hon representerar alla muslimer, utan snarare en egen individ.

2012-01-21 @ 17:48:07
Postat av: Hej Sanning

Lord have mercy on you! Döm aldrig andra utan lämna det jobbet till Gud!! Det är inte som att en elev går på lektion och ber sin lärare att sätta sig ner och säger "jag kan det här bättre än du så jag undervisar istället" eller hur? Det är precis det du gör, du framstår som en arroggant besserwisser som vet vad som är rätt och fel. Please leave it to God för du har inte ett hum om vad du gör.



Sen du som säger att de med sjal oftast är falskare. Glöm aldrig att när du pekar finger pekar du tre fingrar mot dig själv. Du menar att ett tygstycke sveper in tjejer med sjal i någon sorts omoralisk fälla eller? Så fort de sätter på sig den så förvandlas de till synden själv kanske? Hör du hur idiotiskt det låter? Det är lika logiskt som att säga att det var Hitlers mustasch som fick honom att agera som han gjorde. Om han inte skulle haft den mustachen skulle han kanske vara en trevlig prick. Jag menar inte att tjejer med sjalar är omoraliska, utan försöker bara visa att man inte ska döma folk utifrån deras utseende eller ens döma de i överhuvudtaget.



Keep it going blogger!

2012-01-22 @ 20:53:25
URL: http://hellotruth.blogg.se/
Postat av: A

2012-01-22 @ 21:17:47
Postat av: A

Inte appropriate beteende för en muslimsk tjej. Det som skiljer oss åt är våra handlingar, sen om du tkr de var rätt å ''kul'' att lägga upp sådana bilder så ''visst''. Och nej, du representerar inte bara dig själv med slöjan. Är som att säga att en nunna(nu jämför ja dg inte med nunna mer lr mindre) tar ''avstånd'' från att representera andra nunnor. Men aja.

2012-01-22 @ 21:22:25
Postat av: Anonym

Han fan tafsar ju på dej... leeeesh heeeeek yaa samar!?!?? :( :(

2012-02-09 @ 18:11:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0